Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Monikulttuurin ja afromarxilaisuuden tärkeästä virstanpylväästä, "Kongon Kansallisen Vapautusrintaman" (FNLC:n) toimeenpanemasta Kolwezin kaivoskaupungin "rikastamisesta" on kulunut tasavuodet!

Katsotaan mitä tapahtui päivälleen 30v. sitten:

17 May 78
Sporadic slaughter continues in Kolwezi. Morris-Knudsen conducts its evacuation without problems.
The 311th reaches the Kolwezi airport by evening, it is cut off and out of ammunition.
Gras continues planning for an intervention and is notified that the 2d R.E.P. is on alert for Zaire. The tentative date of the operation is to be the 20th. French pilots are authorized to fly combat missions using FAZ Mirage fighters. Gras is placed in overall command of French forces.
At 0200, Colonel Depoorter receives orders to plan for a 72-hour operation in Kolwezi to evacuate the foreigners. The Paracommando Regiment prepares for deployment under Operation Red Bean. At 1900, the government gives a conditional "go" to the operation. Deployment is to begin the neat day, with execution on the 20th. The Paracommandoe are prohibited from coordinating with the French. The Belgian government discloses the Belgian and French movement alerts.
At 1030, the French 2d R.E.P. is alerted to be ready to move at 2000. Erulin has only a general idea of his mission.

17.toukuuta 1978:
Ajoittainen teurastus jatkuu Kolwezissa. Evakuointi jatkuu ongelmitta. Zairen puolustusvoimien 311:nen (laskuvarjo)yksikkö pääsi Kolwezin lentokentälle illalla, mutta heiltä loppuivat ammukset. Länsimaisen intervention suunnittelua jatketaan,

ja ilmoitetaan että Ranskan muukalaislegioonan laskuvarjoyksikkö 2d R.E.P. on hälytetty lähtemään Zaireen. Operaation ehdotettu ajankohta on 20.5.. Ranskalaiset lentäjät on valtuutettu lentämään Zairen ilmavoimien Mirage-koneilla. Gras on nimetty kaikkien operaatioon osallistuvien ranskalaisten joukkojen johtoon.

Klo. 20.00 eversti Depoorter sai käskyn valmistella 72-tunnin operaatio ulkomaalaisten evakuoimiseksi Kolwezista. Belgialainen laskuvarjorykmentti varautuu toimimaan "Operation Red Bean:in" alaisuudessa. Klo. 19.00 hallitus antoi ehdollisen "go"-luvan operaatiolle. Toiminta käynnistyy lähipäivinä ja toteutetaan

20.05. Belgialaisia kielletään koordinoimasta toimintaansa ranskalaisten kanssa. Belgian hallitus julkistaa belgialaisten ja ranskalaisten hälytystilan.

Klo. 10.30 ranskalainen 2d R.E.P. on hälytetty olemaan valmis lähtöön klo. 20.00. Everstiluutnantti Erulinilla on vain yleinen käsitys ideasta.


Etsin linkin myöhemmin.

"FNLC" jota johti omatekoinen kenraali Nathaniel M´Bumba, oli ollut marxilaisen MPLA:n tärkeä ja eräässä vaiheessa ratkaiseva liittolainen Angolan sisällissodassa, ja nyt aatetta levitettiin neuvostoliittolaisten, itä-saksalaisten (Hyvä Tavja!) ja tsekkiläisten neuvonantajien ja itäblokin aseistuksen voimalla eteläiseen Zaireen, jossa olikin huomattavan arvokkaat mineraalivarat!

Hyökkäys rajan yli oli tapahtunut 11.05.-78, ja Zairen asevoimat oli yllätetty tulemalla myös Sambian kautta -Sambin presidentin Kenneth Kaundan luvalla. 13.05. FNLC:n eteläinen kolonna oli saavuttanut Kolwezin, ja kaupungin 3000 eurooppalaista joutuivat terroristien panttivangeiksi. Satunnaiset murhat alkoivat samantien.

Sivistysmaiden vastareaktiota haittasivat poliittiset erimielisyydet, ja länsimaisen mielipiteen "antikolonialistisuus". Tämä antoi aikaa joukkomurhille, joissa kuoli 80-250 eurooppalaista ja vähintään 800 Kolwezin afrikkalaista asukasta. Naisten kohtalo "vapaustaistelijoiden" käsissä oli tyly.

Ihonväriin perustuva satunnainen murhaaminen oli yleistä "vapaustaistelijoiden" päästyä kaupunkiin:

Mutta reippaan muukalaislegioonan ehtiessä paikalle, tuli rötöstelyyn stoppi:

Toisessa kuvassa sama legioonalainen, kersantti Sabljic, viihdyttää monikulttuurin kauhuista pelastuneita Kolwezin asukkaiden lapsia. Kuinka kaunista ja lohdullista!, mutta jotta idylli olisi mahdollista, täytyy pahat pojat kerätä pois kuljeksimasta.

Iloksenne voin kertoa, että sivistyksen ja humaaniuden puolesta afromarxilaista barbariaa vastaan taisteli myös suomalainen "legioonalainen Peters", jonka mainio kuvaus Kolwezin operaatiosta onkin kirjakaupoissa! Mutta mitä ovat huhut pohjoismaisten "rauhanpuolustajien" läsnäolosta MPLA:ta ja FNLC:tä ohjastaneessa kommunistiporukassa?

-

Sivut

Kommentit (37)

Jonkin aikaa sitten lukaisin kyseisen Pietiläisen tekeleen. Kiinnostava kuvaus tositapahtumista, vaikka kirjoitus itsessään oli ala-arvoista - ei ole äijästä kirjailijaksi.

Sakarias
Jonkin aikaa sitten lukaisin kyseisen Pietiläisen tekeleen. Kiinnostava kuvaus tositapahtumista, vaikka kirjoitus itsessään oli ala-arvoista - ei ole äijästä kirjailijaksi.Älä nyt moiti toiminnan miestä! Minuun teki suuren vaikutuksen "Petersin" pohdinnat, kun he seurasivat kuubalaisten kouluttajien mustille pitämää koulutusleiriä. Mustat rekryytit tyhjensivät suolensa majansa sivulle, käyttämättä tarjollaollutta runsasta heinää tai muutakaan pyyhkimiseen. Pietiläistä huoletti, kelpaavatko po. terroristit Helvettiin kun on takapuoli pyyhkimättä? Sinnehän he pian olivatkin ovea kolkuttamassa...

-

Joker
Kyllä valkoihoinen on tähänkin jotenkin syyllinen. Nyt vaan pitää selvittää miten.Ote todistajan lausunnosta:

Kolwesilaiset, mustat ja valkoiset, joutuivat toukokuussa 1978 kohtaamaan heidän kaltaisiaan "taistelijoita". Nuoria poikia, joiden lapsuuden joku oli katsonut oikeudekseen katkaista, ja tulla heidän kotikyläänsä suurella voimalla ja ryminällä, osoittaen ylivertaisuutensa tappamalla kaikki jotka sanovat poikkipuolisen sanan, ja houkutellut nämä pojat ja heidän kaltaisensa aseellisiin joukkoihinsa. Pojille annetaan tappavia aseita, ja vallantunne on rajaton. -Ja tätä valtaa täytyy myös käyttää!

Itäblokin aseita ja petomaisiksi villiinnytettyjä kakaroita, -tämä seikka ei ole muuttunut sitten Angolan ja Katangan sotimisten, ja ylläolevien Liberian uutiskuvien kaltaisia saamme nähdä yhä uudelleen ja uudelleen milloin miltäkin kolkalta Afrikkaa, elleivät "vastuulliset" toimittajat huomaa sensuroida?

Sotilaallisesti afrikkalaiset "vapautusarmeijat" ovat sekä tehottomia että tehokkaita. "Normaalissa" sodankäynnissä ne eivät pysty pitämään asemiaan, vaan saattavat sännätä pakoon tai hajaantua elleivät usko lujasti ylivoimaansa. "Petersin" raportti Kolwezin taisteluista kertoo aivan toisenlaisesta sodasta, sellaisesta johon "Katangan tiikerien" kaltaiset soveltuvat: Tunkeutuessaan Kolwezin kaupunkialueelle legioonalaiset joutuivat etsimään ryöstelijöitä talo-talolta, kulkien maisemassa jota leimasivat silmittömän hävityksen merkit. "Tiikerien" asemilla ei ollut minkäänlaista sotilaallista logiikkaa, vaan niitä löytyi vauraimmista taloissa, joissa terroristit makasivat selviämässä humalastaan t. huumepöhnästään pullonsirpaleiden, ulosteiden ja muun hävityksen keskeltä.

Annamme "Petersin" kuvata terroristien toimintaa: "Taloissa vallitsi yksitoikkoisen samankaltainen sekamelska. Kaikki paikat oli ryöstetty, ja mitä oli jäänyt jäljelle, oli käsittämättömässä vimmassa tuhottu ampumalla tai muuten rikkomalla." "Legioonan isku Kolweziin", s.131.

"Nopea askel ja kunnon potku rangerilla oveen lukon viereen. Lukko antoi periksi ja ovi paiskautui auki hajoten samalla puoliksi. Siirryin nopeasti seuraavaan huoneeseen ase ampumavalmiina. Huone oli melko iso, vaikutti olohuoneelta. Siellä vallitsi sekamelska, moniin paikkoihin oli ammuttu aivan kuin vain huvikseen. Luodinreikiä oli sohvassa ja muissa huonekaluissa, peilit ja kaapit oli rikottu ampumalla. Etenimme toisiin huoneisiin. Caporal chef, tule katsomaan, McWay huusi. -Tänne nopeasti. Menin rikkiammutun käytävän lävitse huoneeseen, jonne McWay oli mennyt jo sisälle. Kammottava mädäntyneiden ruumiiden haju tulvahti voimakkaana vastaamme. ... McWay seisoi huoneen ovella ja pyöritti päätään. -Katso Peters, koko perhe on ammuttu tänne.'"... sivu 114.

Likasin kylässä Peters ja legioonalaiset saivat nähdä, miten "antikolonialistien" yllyttämät jenginuoret kohtelivat paikallisia mustia afrikkalaisia: "Kersantti ja caporal chef, tulkaa katsomaan mitä kylässä tapahtuu, Listello sanoi. Nousimme ylös ja siirryimme ase kädessä ja kiikarit kaulalla kumpareen päälle katsomaan, mitä erikoista Listello oli kylässä havainnut. Vaikka paikassa ei ollut valoja, ja ilta oli jo hämärä, niin kiikarilla näimme kuinka useita katangan tiikereitä ... meni kalashnikovit lonkalla roikkuen mataliin taloihin ja savimajoihin. ... Näimme kuinka majoista raahattiin nuoria naisia pihalle käsistä ja jaloista retuuttaen. Olimme niin lähellä kylää, että naisten kirkuminen kuului hyvin kumpareellemme asti. ...

Tiikereiden hoipertelevasta kävelytyylistä päättelimme, että ainakin osa heistä oli humalla tai huumeiden vaikutuksen alaisina. ... Jatkoimme tähystystä, ja silmiimme sattui vielä karmaisevampi näytelmä kylän toiselta reunalta. Pienissä hajanaisissa ryhmissä liikkuvat kapinalliset tunkeutuivat kylän laidalla majoihin ja rakennuksiin potkimalla ovet tieltään. Tiikerien päästyä sisään eräästä majasta ryntäsi muutama nuori musta nainen ulos kirkuen sydämeenkäyvästi hädissään. Välittömästi perässä tuli yksi kapinallinen... Tiikeri pysähtyi ovensuuhun ja kylmästi laski pitkät sarjat kumpaankin tyttöön. Sarjat sattuivat näiden selkään heittäen kummankin kasvoilleen maahan. ... Näin kuinka taisteluryhmämme johtajan poskilihakset kiristyivät ja kuulin hampaiden kirskuvan. Kersantti ei sanonut mitään. ... Minä puhuin: Aikaisin aamuyöstä, kun tiikerit nukkuvat sikeästi känniän pois tai lojuvat huumehouruissa, me..." sivut 147-148.

Vapaaseen aggressioon ym. itsensätoteuttamiseen valtuutetut lapsi- ja teini-soturit ovat ns. vapautusarmeijojen kehittämä formaatti, jonka sittemmin omaksuivat mm. Liberian yksityisarmeijat. Tunnottomat sotaherrat ja politrukit päästävät nämä nuoret valloilleen huumeilla ja viinalla yllytettynä, -ja lupauksella saada tehdä löytämilleen tytöille ja naisille ihan-mitä-vaan. Nähtyään riittävästi tämänkaltaisen joukon työnjälkeä entinen kotkalainen duunari, "legioonalainen Peters", oli yhä vähemmän motivoitunut ottamaan vankeja "Katangan tiikereistä". Juuri tälläisten joukkojen mukana eräs pohjoismainen "rauhanpuolustajakin" oli parisen vuotta "vapauttamassa" Angolaa. Hänen aseveljistään MPLA:n riveissä, "Black Arrow"-joukosta, tuli sitten näitä "Katangan tiikereitä ".

Peace and Love?.

Pakollinen "paha valkoinen mies" onkin Karl Marx ja hänen oppilapsensa?


Kasvoja Kilikalin kylästä??

-

Kohta varmasti joku valittaa, kun ei Suomen valtionjohto ollut mukana juhlimassa tätä 30-vuotispäivää.

My Lain verilöylyn 40-vuotispäivä marraskuussa taisi livahtaa juhlimatta sekin:

http://fi.wikipedia.org/wiki/My_Lain_veril%C3%B6yly


My Lain verilöyly tapahtui 16. maaliskuuta 1968. Amerikkalaiset joukot surmasivat satoja aseettomia vietnamilaisia siviilejä, joista suurin osa oli naisia ja lapsia. Tapauksesta tuli USA:n Vietnamissa tekemien sotarikosten symboli, ja se herätti laajalti suuttumusta maailmalla. Lisäksi se vähensi Vietnamin sodan kannatusta Yhdysvalloissa.
Moses Leone
My Lain verilöylyn 40-vuotispäivä marraskuussa taisi livahtaa juhlimatta sekin

Hyvä huomio. Eipä tosiaan ole näkynyt mainintoja mediassa. Eipä tosin Kolwezistakaan, toisaalta oliko tuo nyt kummoinen tapahtuma, Belgian järjestämän salamurhan kautta valtaan nostama raakalaismainen diktaattori sai USA:lta ja liittolaisiltaan tukea kun joutui opposition puolirosvomaisen iskun kohteeksi. Kukaan ei olisi edes kiinnostunut ellei isku olisi kohdistunut kaupunkiin jossa oli myös valkoisia.

Pietiläinen on kuitenkin mielenkiintoinen, koska on varsin suorapuheinen:

"Me olimme niin paljon parempia kaikin puolin. Jos vastapuoli olisi ollut eurooppalainen, olisi voinut olla hankalampaa. Mutta rosvojoukko vailla mitään organisaatiota ei voi pärjätä huippukoulutetuille laskuvarjojääkäreille. Yleensä siinä kävi niin, että niiden johtajat karkasivat ja hölmöt tapettiin viimeiseen mieheen."
"En minä ikinä olisi uskonut legioonaan mennessä, että niitä homoja on siellä niin paljon. Upseeristoa myöten. Ei jumalauta, en minä ymmärrä sitä vieläkään."

http://www.voima.fi/content/view/full/551?PHPSESSID=

"Me olimme niin paljon parempia kaikin puolin. Jos vastapuoli olisi ollut eurooppalainen, olisi voinut olla hankalampaa. Mutta rosvojoukko vailla mitään organisaatiota ei voi pärjätä huippukoulutetuille laskuvarjojääkäreille.Kotkalainen duunari vs Spetsnaz Vitjaz?

Onhan noi Pohjois-Koreankin reiskat kovia kavereita, vaikkei ihan eurooppalaisia ole.

Joker
"Me olimme niin paljon parempia kaikin puolin. Jos vastapuoli olisi ollut eurooppalainen, olisi voinut olla hankalampaa. Mutta rosvojoukko vailla mitään organisaatiota ei voi pärjätä huippukoulutetuille laskuvarjojääkäreille.Kotkalainen duunari vs Spetsnaz Vitjaz?

Onhan noi Pohjois-Koreankin reiskat kovia kavereita, vaikkei ihan eurooppalaisia ole.
Korealaiset ovat Tatu Vanhasen mukaan älykkäitä. Keskiarvo siinä 105-110 tietämissä. Faija-Vanhanen kertoo senkin, missä noteerauksissa Afrikassa liikuttaan, eli ei Pietiläinen tyhjää puhu. Oleellista on tämä "rosvojoukko ilman organisaatiota", joka toimii pelkkien impulssien varassa harjoittaen lajityypillistä käyttäytymistään, kunnes tulee organisoitu voima vastaan. Kuten Kolwezissa.

Mutta ketkä olivat agiteeraamassa näitä viidakon vätyksiä? Ei siellä ainoastaan mustia naamoja näkynyt??

-

Israelilaiset asevoimat summittaisesti tappavat palestiinalaisia.
Nykyaikana!?????!
Onko syyttömien ihmisten tappaminen mitenkään oikeuttavaa. Suoritti sen musta- tai valkonaama?

Joker
Kotkalainen duunari vs Spetsnaz Vitjaz?

Luulen että kirjoittajan pointti olisi että Spetsanz on aika kaukana kouluttamattomasta afrikkalaisesta sissistä, joka astuu maansa diktaattorin varpaille, ja saa vastaansa USA:n koordinoiman sotilasoperaation ja mm. Ranskan valiojoukot.

Todellisuutta vastaa varmaankin paremmin asetelma kotkalaisvahvisteinen Spetsnaz (fr.) vs. lapsisotilaat (r.i.p).

markent
Israelilaiset asevoimat summittaisesti tappavat palestiinalaisia.
Nykyaikana!?????!Melko asenteellista. Yleensä israelilaiset tuhoavat sotilaskohteita, jotka ovat ikävän usein kovin lähellä siviilikohteita. Mutta kyllä Israelin armeijaan muutama hullu mahtuu, kuten jokaiseen armeijaan.

Koska aihe on hyvin visuaalispainoitteinen, niin pistätäänpäs yksi kuva lisää:

Olen käynyt Israelissa. Kävin eräällä kadulla missä räjähti bussi, syynä terrori-isku. Pisti ajattelemaan. Muistaakseni kymmenen viatonta kuoli, joukossa lapsia.

Onko syyttömien ihmisten tappaminen mitenkään oikeuttavaa. Suoritti sen musta- tai valkonaama?Hyvä kysymys.

acedia
Joker
Kotkalainen duunari vs Spetsnaz Vitjaz?

Luulen että kirjoittajan pointti olisi että Spetsanz on aika kaukana kouluttamattomasta afrikkalaisesta sissistä, joka astuu maansa diktaattorin varpaille, ja saa vastaansa USA:n koordinoiman sotilasoperaation ja mm. Ranskan valiojoukot.

Todellisuutta vastaa varmaankin paremmin asetelma kotkalaisvahvisteinen Spetsnaz (fr.) vs. lapsisotilaat (r.i.p).
Tässä sinun "lapsisotilaitasi":

"Moi, acedia! -Saman aatteen miehiä ollaan!!"

Marxilaista tai "antikolonialistista" potaskaa jauhavat agitaattorit ja muut rauhanpuolustajat antavat heille (itäblokin) aseet ja viinaa ja huumeita, ja sitten mölyävä lauma päästetään irti. Ne ovat eräänlaisissa bailuissa, juoksevat hypellen pitkin katuja ja kylänraitteja, päästelleen miehisyyden-symboleistaan, venäläisistä rynnäkkökivääreistä, tähtäämättömiä sarjoja ympäriinsä. Nyt ollaan kovia jätkiä! Ammutaan kaikkea mikä liikkuu tai särkyy iloisesti kilisten, sillä kysehän on lapsellisesta itsetehostuksesta eikä organisoidusta sodankäynnistä.

Pietiläiselle l. "Petersille" näiden afro-vallankumouksellisten "taistelijoiden" kohtaaminen sujui rutiinilla, mutta heidän ja siviiliväestön kohtaamisen jälkien näkeminen oli henkisesti raskaampaa. Suojaton siviilihän on tälläisen vallankumouksellisen(?) "sodankäynnin" kohde. Jos jenkit eivät menesty Irakissa, se ei johdu heidän taistelukunnostaan vaan siitä, etteivät he pysty suojelemaan irakilaisia siviilejä tämänkaltaisilta kiilusilmäisiltä terroristeilta. "Peters":

"Nopea askel ja kunnon potku rangerilla oveen lukon viereen. Lukko antoi periksi ja ovi paiskautui auki hajoten samalla puoliksi. Siirryin nopeasti seuraavaan huoneeseen ase ampumavalmiina. Huone oli melko iso, vaikutti olohuoneelta. Siellä vallitsi sekamelska, moniin paikkoihin oli ammuttu aivan kuin vain huvikseen. Luodinreikiä oli sohvassa ja muissa huonekaluissa, peilit ja kaapit oli rikottu ampumalla. Etenimme toisiin huoneisiin. Caporal chef, tule katsomaan, McWay huusi. -Tänne nopeasti. Menin rikkiammutun käytävän lävitse huoneeseen, jonne McWay oli mennyt jo sisälle. Kammottava mädäntyneiden ruumiiden haju tulvahti voimakkaana vastaamme. ... McWay seisoi huoneen ovella ja pyöritti päätään. -Katso Peters, koko perhe on ammuttu tänne.'"... sivu 114.Angolan sisällissota oli tätä näin, Zimbabwen "vapaustaistelijat" olivat juuri näitä, Kongon/Zairen sodat olivat tätä samaa, Liberian sisällisota oli sitä itteensä, ... -Afrikkalainen sota ei muutu muuksi?

Kun "Peters" kuului sotilaalliseen yksikköön, jonka jäsenet oli koulutettu sekä sotilaalliseen osaamiseen että kurinalaisuuteen, hänen vastapuolellaan oli lapsista, teineistä ja aikuisista koostuva nuorisojengi, jonka kuubalaiset, itä-saksalaiset ja länsimais-marxilaiset ohjastajat toivat toiminta-alueelle, ja päästivät irti. Heidän "vallankumouksensa" voittaisi vain jos sekasorto johtaisi kaaokseen (synonyymi: "Anarkia"), jossa vasemmistokähmijät voisivat ottaa vallan laillisten vallanpitäjien kulutettua voimansa turhiin yrityksiin järjestyksen ja yleisen turvallisuuden palauttamiseksi. Tässä on se metodi pähkinänkuoressa. -Painakaa mieleenne sillä ette lue tätä usein.

Kun valta olisi oikeissa (EI oikeistolaisissa) käsissä, terrorisoivat laumat hoidettaisiin lyhyesti ja ilman muodollisuuksia. Kukaan ei nokkaansa koputtaisi, sillä vasemmistoriehujat hankkivat a-i-n-a lyhyessä ajassa yleisen inhon ja vihan päälleen. Juuri siksi "vanhojen bolshevikkien" ja radikaalien teurastaminen oli Stalinin viisain teko kannatuksensa varmistamiseksi venäläisten suurten joukkojen keskuudessa: Vallankumouksen jälkeiset radikaalit kokeilut ja (silloin vielä) vähäinen terrori olivat pelästyttäneet musikat, ja kun stalinistit alkoivat hävittää puolueen vanhoja jäseniä, anarkisteja, trotsilaisia ja kulttuuriradikaaleja, kansa koki valheellisen turvallisuuden tunteen. Näin se käy!

Etten syyttäisi t. leimaisi vain "keekereitä" ja russia, otan esimerkiksi läntisessä kulttuuriympäristössä kehkeytyvät lapsisotilaat: Pre-kakarat l. prekaarit.

Tämä joukko toimii kuin lauma, se säntää ostoskeskukseen ja rikkoo kaikkea mikä kilisee ja saa kiksejä tavallisten työtätekevien ihmisten kauhistuneista ilmeistä. Aivan samanlaiset poltrukit, kuin Katangassa, yllyttävät heitä tuhoavaan laumakäyttäytymiseen:

Sakki rynnii Kampin upouuteen kauppakeskukseen kuin hyökyaalto. Se rikkoo ulko-oven lasin ja jättää seiniin merkkinsä tusseilla ja tarroilla. Hyökyaalto sotkee shoppailun temppelin, rikkoo kaupankäynnin rutiinin, eikä näytä välittävän tippaakaan siitä, että tila on varmasti täynnä kameroita.

”Ei vittu, tätä mä oon halunnu tehdä pitkään!” joku huutaa.

Pukumies jatkaa matkaansa kuin mitään ei tapahtuisi. Kukkapaitoihin pukeutuneet naiset katsovat hämillään kun matkapuhelinliikkeen ovi saa naarmuja ja elektroniikkaliikkeen lasiovi tipahtaa pieninä siruina lattialle.

Helsingin kaupungin nollatoleranssi näyttää toimivan päinvastoin kuin päättäjät kaiketi toivovat. Kun pienimmästäkin teosta joutuu tekemisiin poliisin kanssa, ei maailma kaadu, jos joutuu isommastakin. ....

Tästä Jontti ja Shaka räppäävät kappaleessaan Vittuun koko sakki: ”Ei enää mitään läppää vaan elämäntehtävä, kun possel ei oo enää mitään menetettävää.”
Anna-Reetta Korhonen
http://www.voima.fi/content/view/full/1808[/quote]


Hei "Samael" ja muut räkäradiklaalit: Olette näkymättömissä pysyttelevien "eversti Rautahampaiden" uhrattavia lapsisotilaita, joita käytetään EU-Suomen häiriköimiseen. Teille voidaan luvata ja teidän annetaan ymmärtää vaikka mitä, mutta ette raukat saa yhtään mitään! -No, ehkä rikosrekisterin?

Auf Wiedersehen, meine Freunde!

[size=150:1fm9sjcn]Kolwezi 18. toukokuuta 30 vuotta sitten:[/size:1fm9sjcn]

Tietoyhteys Kolweziin katkeaa terroristien löydettyä Gecominesin kaivoksen rakennuksissa toimineen radioamatöörin.

Kenraali Grasin valmistelema suunnitelma hyväksytään Pariisissa. Pariisista pyydetään operaation käynnistymistä, mutta Gras vastustaa. Gras tapaa belgialaiset ja amerikkalaiset koordinoidakseen toimintaa heidän kanssaan. Belgialaiset vastustelevat. Gras kertoo, että kapinalliset ovat määränneet panttivangit (3000-2500 eurooppalaista oli jäänyt Kolweziin terroristien käsiin) tapettaviksi ja aikovat perääntyä, ja siirtää operaation alkamisen 19.päivään. Tällöin se tapahtuu yksin ranskalaisten toimesta.

Klo. 02.20 everstiluutnantti Erulin määrätään liikkeelle 2d R.E.P:n l. muukalaislegioonan toisen laskuvarjorukmentin kanssa Solenzaran lentokentälle Korsikassa Zaireen siirtymistä varten. Ensimmäinen lentokuljetus lähtee kli. 15.20. Erulin saapuu Kinshasaan klo.23.15. Operaation pitäisi alkaa varhain aamulla.


Ev.lut.Philippe Erulin

Klo. 13.15 belgialainen Paracommando Regiment johdossaan eversti Depoorter aloittaa siirtymisensä Kaminan kentälle Zairessa. Rykmentti on perillä 36 tuntia myöhemmin.

Terrori jatkuu Kolwezissa.

Tapahtumat tasan 30v.-sitten:

19.05.1978, klo.15.40: Legioonalaisten ensimmäinen aalto hyppää Kolweziin. Tappiot maahanlaskussa kaksi miestä, molemmat toisesta aallosta. Hyökkäys kohti Kolwezia ja lentokenttää alkaa. Belgilaisten laskuvarjojääkärien komentaja Depoorter pyytää Brysselistä lupaa liittyä operaatioon vielä 19.päivän aikana, mutta pyyntö evätään. Depoorter saa operaatioluvan 20.05 -päiväksi.

20.05.1978: Legioona vapauttaa Kolwezin lentokentän kapinallisista. Belgialaiset saapuvat lentokuljetuksina Kolwezin kentälle, kaupunkia puhdistetaan kapinallisista, jotka ovat alkaneet tappaa panttivankeja. Poliisiasema onnistutaan valtaamaan niin, että kaikki 36 panttivankia saadaan elävinä, kapinallisten suhteen sattuu se toinen vaihtoehto. FNLC yrittää vielä vastahyökkäystä mm. neuvostovalmisteisten kevyiden panssarivaunujen tuella, mutta turhaan. Päivän kuluessa Kolwezi on vapautettu terroristeista. Kuubalaiset ja itä-saksalaiset ja eurooppalaiset vasemmistoradikaalit pakenevat suinpäin Kolwezista jättäen yllyttämänsä paikalliset selittämään tekojaan legioonalle. Selityksiin ei ilmeiesesti uskota? Tylympi kohtalo odottaa raiskaajia ja murhaajia.

Belgialaiset osallistuvat taisteluihin. Ranskalaiset iskevät terroristeja tukevaan Manikan kaupunginosaan, jossa ilmeisesti paikallinen asukasyhdistys on ollut stalinistien hallussa?? Ranskalaiset kohtaavat Metal-Shabassa suuren joukon terroristeja. Belgialaiset evakuoivat noin 2000 eurooppalaista Kolwezin lentokentän kautta.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat