Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Iskipä kevätflunssa. Ensin se oli vaimolla, nyt allekirjoittaneella ja vaimolla yhtaikaa. Varsin monipuolinen p*skiainen flunssaksi. Hartiakipuja, lievää kuumeilua, väsymystä, vatsa hieman sekaisin, ja ääni menee murkkuikäsen korinaksi häviten välillä- pitää kuiskia.

Antibioottikuuri?
Patenttilääkkeet- Särkylääkkeet, särkyvoiteet on käytössä, samoin kurkua turruttava yskänlääke. Oireita lievittävät käsikauppalääkkeet pelaa hyvin.

Kun tuntee influenssan toimintaperiaatteen, sen elinkaarta pitäisi voida lyhentää... Kuumat juomat ja kurkkua desinfioivat tabletit varmasti vähentävät virus- tai bakteerikantaa kurkunpäästä.

vaan onko tää näin monimuotoinen flunssa virus- vai bakteeriperäinen? Kumpia nämä yleensä mahtavat olla... Lekuriin kumminkin mentävä, jälkitautina voinee saada melko helposti keuhkoputkentulehduksen jollei hoida kunnolla.

Noin pariin vuoteen ei olekaan tällaista "luonnonlahjaa" meidän perheessä ollut.

Kommentit (1)

taiteilijatyyppi
Iskipä kevätflunssa.Flunssa johtuu yleensä viruksesta, influenssa ei ole sama asia.
Yskiessä pisarat laskeutuvat aika nopeasti, aivastessa syntyvät pienemmät pisarat voivat jäädä leijumaan pidemmäksi ajaksi.
Tehokkaimmin flunssa tarttuu käsien kautta, varsinkin jos kaivelee nenää.
Ilman kosteus saattaa vaikuttaa asiaan, aiheesta oli mm. jossain foorumin tiedeuutisessa viime syksynä kai.
Jos elimistössä on jatkuvasti runsaasti taudinaiheuttajia, immuunipuolustus ei riitä ja saattaa sairastua.
Bakteereita kannattaa välttää, niitä tulee varmasti riittävästi.
Viruksen aikaan saama immunipuolustuksen heikentyminen altistaa bakteerien aiheuttamille jälkitaudeille.
Lääkärissä käynnistä ei ole paljon hyötyä, jos ei halua varmuuden vuoksi syödä jälkitautien varalta antibiootteja ja lisätä antibiooteille vastustuskykyisiä bakteereita.
Itselläni oli viimeksi flunssa yli 20 vuotta sitten, johtuu ehkä siitä että pesen kädet ennen kun kosken kuumentamatta syötävään ruokaan.
Kannattaa vain levätä ja juoda runsaasti.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat