Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Alemmille värähtelytasoille vajoamisen alussa eivät lankeavat olennot oivaltaneet, että negatiivisella käyttäytymisellään sielu ja jokainen ihminen itse luo itselleen oman maailmansa ja että lopulta kaikkien harha-askeleitten summa luo valtavan kausaalitietokoneen, jonka muodostavat neljä puhdistustasoa. Näihin neljään puhdistustasoon liittyvät kolme kehitystasoa. Ne ovat absoluuttisuuteen johtavat valmistelusfäärit.

Kuten on laita absoluuttisessa tosiolevaisuudessa, samoin on myös ikuisen todellisuuden, absoluuttisuuden, ulkopuolisilla alemmilla värähtelytasoilla seitsemän kertaa seitsemän tasoa. Ne sisältävät lukemattomia määriä karkea-aineisia tähtiä ja hienoaineellisten tähtien suunnattomia määriä erilaisia värähtelyasteita, tähtien, jotka eivät kuitenkaan ilmennä absoluuttisen todellisuuden absoluuttista värähtelytasoa.

Kausaalitietokone - neljä puhdistustasoa - tallettaa kaiken sen negatiivisen, mitä tapahtuu maan päällä ja jokaisessa yksilössä.

Neljällä puhdistustasolla elävät ruumiittomat sielut. Sielun kuormitusastetta vastaten sitä vetävät puoleensa se taso ja ne planeetat, jotka vastaavat sielun kulloistakin värähtelytasoa, sillä samanlaiset vetävät aina toisiaan puoleensa. Absoluuttisuuteen johtavalla kolmella valmistelutasolla elävät henkisesti kehittyneet sielut oppiakseen jälleen käyttämään rakkauden lakia sen koko laajuudessa.

Jokainen värähtelytaso sisältyy (tasot ovat sisäkkäisiä toisensa läpäiseviä) muihin värähtelytasoihin.

Kommentit (2)

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008

Jaahas, jälleen uusi kylähullu pesiytynyt tänne.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat