Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"MtDNA-Eeva" -tutkimus: Ihmiskunta oli geneettisesti kahtia jakautuneena jopa 100 000 vuotta

Matematiikan tohtori Saharon Rosset yhdessä Ramban Medical Centerin tiimin kanssa tutkivat afrikkalaisten mitokondriaalista geeniperimää ja tulivat saadun datan perusteella siihen johtopäätökseen, että ihmiskunta on ollut kahtia jakautuneena jopa puolet sen olemassaolon ajastaan. Ihmiskunnalla viitataan siihen ihmisten joukkoon, joka polveutuu n. 200 000 vuotta sitten eläneestä mtDNA-Eevasta.

Rossetin mukaan nämä ihmispopulaatiot olivat pieniä ja eristyneitä toisistaan. Mahdollisena syynä kahtiajakoon hän mainitsee ilmastonmuutokset. Tuoreen datan perusteella Afrikka kävi läpi massiivisten kuivuuden jaksoja 90 000-135 000 vuotta sitten.

Sciencedailyn artikkeli

Google translaten suomennettu versio artikkelista

Kommentit (7)

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

On ne vähä pitemphän olhhe kahti jakkaintunhena.
Alunperinhän ihminenki on ollut kaksneuvvonen , mikälie
nilviäinen. Siittä son sitte alkanu koikertelemhan kohti korkeampia elämisen muotoja. Mutta lähtökohta on ollu kaksneuvvonen olio,( niin lähtökohta ko lähtökohta) sitte son jossaki vaihhessa jakkaintunu sukupuolhin, ei ny ihan eilen mutta kuitenki paljon ennemmin ko 100000 vuotta sitte. Vois olettaa muutamaa sattaa miljoonaa vuotta , elikkä sillon tapahtu ensimmäinen suuri kahtiajako.
En ny satu tietämhän tarkkaa päivämäärää enkä vuotta, mutta on siittä aikaa vierähtäny.

Aslak
On ne vähä pitemphän olhhe kahti jakkaintunhena.
Alunperinhän ihminenki on ollut kaksneuvvonen , mikälie
nilviäinen. Siittä son sitte alkanu koikertelemhan kohti korkeampia elämisen muotoja. Mutta lähtökohta on ollu kaksneuvvonen olio,( niin lähtökohta ko lähtökohta) sitte son jossaki vaihhessa jakkaintunu sukupuolhin, ei ny ihan eilen mutta kuitenki paljon ennemmin ko 100000 vuotta sitte. Vois olettaa muutamaa sattaa miljoonaa vuotta , elikkä sillon tapahtu ensimmäinen suuri kahtiajako.
En ny satu tietämhän tarkkaa päivämäärää enkä vuotta, mutta on siittä aikaa vierähtäny.Ei se silloin ihminen ollut.

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Ka mikä se sitte oli ?
Jos pittää uskova evoluutikkoja , niin eikö se ihminen ole
kaikkeinpitemphän täällä kehittyny ?
Elikkä ihminen on maapallin ensmäinen elukka, tai elämänmuoto.
Sitähän se totta Mooseski meinas, ensinhän se Aatami
tehthin.
Sitä mie en tiijjä miltäse aluksi näytti, varmasti son opllu ihmeotus,,, kaksneuvonen ko joku kasvi.
Tai vieläki aikasemmin ,,silmikoitumalla lissääntyvä.
Olis se mukava sanoa päivää sille Aatamille.

Aslak
Eikö se raamattuki tojista , että ihminen lissäinty joskus
jakautumalla kahtia ko bakteerit ?
Erkanihan Eevaki Aatamin kyljestä.
Vai voisko tuota silmikoitumiseksi kuttua ?Kahtia jakautumalla pitäisi tulla kaksi 100% identtistä yksilöä

Aslak
Seuraa 
Viestejä9177
Liittynyt2.4.2005

Niin se tietenki on , siksi se sanothinki että se
Vanaha Aatami sai Setin , ihan ittensä kaltasen pojan.

Sitte se vasta ihminen jakkaintu kahtia, Aatamhin ja Eevhan.
Kannattaa se luomiskertomus lukeja tarkoin , ja jos ei muuten ymmärrä niin piirtää kuvan jokhaisen laushen perusthella.
Siittä tullee sitte semmonen sarjakuva.

Elikkä Aatami lissäinty silmikoitumalla, ja näin sai Set alkunsa.
Mie ny muista puhuthinko tuossa tuollakohtaa Eevasta yhthän mithän ? Missä lie se vihkiraamattuki ,ei ny löyvvy tähän häthän.

Eräs havainto aineelliseen muotoon tulemisen matkasta.

Mitenkä sieltä paratiisista oikeen tultiin alas.
Nooh, on kaksi tapaa, jolla tulemme aineelliseen muotoon luomaan hengen ihmiskehoon. Meidän on luotava fyysinen keho ylöspäin yhdeksästä maapallon "alamaailmasta" "eri-ulottuvuksisesta sisämaailmasta". Tämä tiheä ja kömpelö aineellinen keho (ns. maan avaruuspuku) on painovoiman, ajan ja ulottuvuuden kohteena ja sen ylläpitäminen vaatii paljon energiaa...ainakin nyt.

Samanaikaisesti meidän on tuotava Henkemme kehoon 13 taivaan tai 13 koodin läpi, jotta voimme elää fyysisesti ja saada luovan tietoisuuden samalla. Hengellä ei ole mitään rajoja.

Yksinkertainen tosiasia tässä on se, ettemme syntyneet tänne, me putosimme tähän elämään. Vajosimme vähitellen. Tietoisuutemme yhtenäisyydestä ja ykseydestä ja siitä, miten käytetään maailmankaikkeuden luovaa voimaa, katosi vähitellen, kun vajosimme tiheämpään maalliseen kehoomme.

Näin putosimme tänne - Ylösnousemuksen 13 koodia.

Koodissa 1 olimme YHTÄ kaiken elämän kanssa ja kaikki elämä oli YKSI. Tätä voisimme pitää taivaana, nirvanana tai paratiisina.

Koodissa 2 luotiin ulottuvuus. Se luotiin eräänlaiseksi perussijainniksi elämälle. Koko luomakunta oli edelleen kiinnittämättä tähän ulottuvuuteen.

Koodissa 3 ulottuvuus jakautui luoden lukemattomia ulottuvuuksia. Se loi myös kaksinaisuuden: valon ja pimeyden, oikean ja väärän jne. Avaruus luotiin ja se kasvoi ulottuvuuksien välille. Kaikki tällä planeetalla elävät ovat nyt tässä yhdessä ulottuvuudessa ja vain hieman tietoisia toisista todellisuuksista.

Koodissa 4 luotiin neljä suuntaa. Tämä sai aikaan liikettä pimeydessä ja valossa. Aika alkoi liikkeen vuoksi, mikä sai myös aikaan menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden - painovoimaa unohtamatta!

Koodissa 5 luotiin ääni, värähtely ja taajuus lisäämään liikkeen määrittelemistä.

Koodissa 6 luotiin muisti ja alkoi historia. Muisti on nyt valtava osa ongelmiamme, koska se ankkuroi meidät menneisyyteen ja estää meitä elämästä läsnä olevassa hetkessä. Meillä kullakin on pieni muistisiemen yhtenäisestä ykseydestä sisällämme, ja tämä on polkumme takaisin tähän ykseyteen.

Koodissa 7 muodostettiin luova voima. Tämän tunnemme Henkenä. Tämä on luojakykymme energialähde.

Koodissa 8 luotiin tuli-, vesi-, ilma- ja maaelementti. Planeetat muodostettiin omaan ulottuvuuteemme.

Koodissa 9 luotiin mieli ja tietoisuus. Sen mukana tuli kyky käyttää luovaa voimaa.

Koodissa 10 luotiin lopulta fyysinen keho. Tämän piti olla työkalu, jolla voisimme luoda tietoisuuden ja fyysisen todellisuuden kera. Ongelmana on se, että meillä on taipumusta määritellä rajallisen fyysisen kehon avulla se, kuka olemme. Niin ei ole. Tämä koodi loi myös alut ja loput, elämän syklit ja syntymän ja kuoleman.

Koodissa 11 luotiin perhe, yhteisö ja kollektiivitietoisuus.

Koodissa 12 aloimme työskennellä kollektiivisen luomisen kanssa. Tässä ihmiskunta oppi yrityksen ja erehdyksen kautta, miten selviydytään yhdessä luomisen ongelmista. Tässä olemme tällä hetkellä!

Koodi 13 on kollektiivinen ylösnousemus takaisin YKSEYTEEN. Se on uudestisyntymä korkeammalle olemistasolle edelleen ollessamme fyysisessä muodossa. Tämän tunnemme puuttuvan ja jatkamme sen etsimistä.

Tämä oli suuren Luojan (tämä on muuten ME kollektiivisesti) mahtava suunnitelma - päästää yhtenä/yhdessä irti kaikesta, minkä tunsimme, astuaksemme uuteen fyysiseen todellisuuteen. Irtipäästämällä saavutamme korkeamman tason, kuin mitä meillä oli ennen, ja uuden korkeamman syklin. Lähdimme tälle matkalle vähän tai ei mitään muistikuvia YKSEYDESTÄ, siitä mistä tulimme tai minkä kadotimme.

Kun astumme 13. koodin, järjestelmistä, ohjelmista ja elämäntavoista tulee vanhentuneita ja ne romahtavat. Sitten kun olemme täysin hereillä kaikkien 13 koodin kera, ei ole mitään tarvetta laeille, oppijärjestelmille, perinteille, hallituksille, ohjelmille, yhteiskunnallisille standardeille ja myöskään järjestäytyneille uskonnoille. Sitten kun olemme hereillä, emme tarvitse tällaisia suojaavia ohjelmia ympärillemme, koska olemme nuhteettoman tietoisia ja ryhdymme oikeisiin toimiin joka tilanteessa.

http://www.phpbbserver.com/phk/viewtopi ... mforum=phk

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat