Espoo hyväksyi Länsimetron rakentamisen

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

author="<a href="http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id91141.html">YLE</a>" kirjoitti:

Espoo hyväksyi Länsimetron rakentamisen
Julkaistu 19.05.2008, klo 22.35 (päivitetty 19.05.2008, klo 22.42)

Espoon kaupunginvaltuusto on hyväksynyt Länsimetron rakentamisen. Valtuusto päätti asiasta yli viisi tuntia kestäneessä kokouksessaan.

Metron rakentamista kannatti 56 ja vastusti 9 valtuuston jäsentä. Yksi äänesti tyhjää ja yksi oli poissa istunnosta.

Aiemmin kerrottiin, että jos päätös metrosta menee läpi, rakennustyöt alkavat ensi vuoden lopussa.

Valtuuston puheenjohtaja Markku Sistonen (sd.) sanoi aiemmin päivällä, että paljon keskustelua herättäneen Länsimetron siunaaminen on suuren luokan päätös. Hän oli kuitenkin varma siitä, että päätös menee läpi vastustuksesta huolimatta.

Länsimetron rakentaminen maksaa nykyarvion mukaan lähes 714 miljoonaa euroa. Tästä Espoon osuus on 355 miljoonaa euroa. Helsingin kaupunginvaltuusto päättää metrosta keskiviikkona.
Asumatta lähelläkään aluetta, mutta eikös tämä ole kerrankin älyperäinen poliittinen ratkaisu.

Vielä kun pääkaupunkiseudun kunnat yhdistettäisiin, niin siitä olisi hyötyä koko Suomelle.

Kommentit (4)

Vierailija
Finlandes
Se mitä pääkaupunkiseudulle tarvitaan on lentokenttämetro. Ja metroasema Käpylään, kiitos.Eikös tätä tavallaan olla rakentamassa, tosin toisen firman kalustoille ja kiskoille. Eikä sieltä Pasilasta nyt niin pitkä matka sinne Käpylään ole

Neutroni
Seuraa 
Viestejä26848
Liittynyt16.3.2005
Phony
Asumatta lähelläkään aluetta, mutta eikös tämä ole kerrankin älyperäinen poliittinen ratkaisu.Joo, kyllä sokeakin kana joskus matoon osuu, kun ahkerasti nokkii.

Vielä kun pääkaupunkiseudun kunnat yhdistettäisiin, niin siitä olisi hyötyä koko Suomelle.En tiedä siitä, mutta pääkaupunkiseudun asukkaille varmasti olisi. Tosin se yhdistäminenkin voidaan tehdä järkevästi tai typerästi, eikä se ole todellakaan itsestäänselvää, että valittu tapa olisi järkevä. Mutta siitä huolimatta, vaikka turhaa päällekkäistä byrokratiaa ei heti purettaisi, se todennäköisesti asteittain järkevöityisi muutaman sukupolven kuluessa.

Uusimmat

Suosituimmat