Seuraa 
Viestejä45973

Ettei vain olisi hieman Mikeltä lipsahtanut ohi suun..

Vakavasti: "Hieman" pahaan valoon saattaisi Rebublikaanipuolue nyt joutua jos joku päättäisi Obaman suolata tuollaisen kommentin jälkeen.

Aamulehti 20.5.08

Mike Huckabee vitsaili Obaman salamurhasta

20.05. - 09:00 (Luotu: 08:27)

Republikaanien presidenttiehdokas Mike Huckabee pilaili Barack Obaman salamurhalla pitämässään puheessa. Huckabee oli pitämässä puhetta National Rifle Associationin tilaisuudessa, ja takahuoneesta kuului voimakas pamaus. Huckabee vitsaili yleisölle "se oli Barack Obaman salamurha".

Huckabee on tunnettu huumoristaan, mutta tämä vitsi ei juuri naurattanut yleisöä, ja Huckabee on myöhemmin pyytänyt anteeksi. Hänen mukaansa vitsin tarkoitus ei ollut loukata Obamaa tai yleisöä. Obama ei ole kommentoinut tapausta.

Asiasta kertoi New York Times.

Aamulehti

Kommentit (4)

Jos joku "satunnainen sekopää" tyyliin James Earl Ray/Lee Harvey Oswald/Sirhan Sirhan/Mark Chapman/jne. jne. sattuu ampumaan Obaman, ei tapauksesta koituisi takuuvarmasti mitään rikosoikeudellisia seuraamuksia republikaaneille, joten siitä vaan, vitsailkoot asialla mielensä mukaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Empiristi
Jos joku "satunnainen sekopää" tyyliin James Earl Ray/Lee Harvey Oswald/Sirhan Sirhan/Mark Chapman/jne. jne. sattuu ampumaan Obaman, ei tapauksesta koituisi takuuvarmasti mitään rikosoikeudellisia seuraamuksia republikaaneille, joten siitä vaan, vitsailkoot asialla mielensä mukaan.Noh, tokko rikosoikeudellisia, vaan kaikenmaailman salaliittoteoriat varmana lähtisivt elämään kyllä, puhumattakaan uutisotsikoiden kautta tulevasta negatiivisesta maineesta Rebublikaanipuolueelle kun uutisoitaisiin kuinka tämä "satunnainen sekopää" on ollut kyseisen puolueen kiihkokannattaja jne..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat