Seuraa 
Viestejä45973

sainpa juuri mainoksen L Ron Hubbardin Dianetiikka-teoksesta.

"Käytämme ainoastaan kymmenesosaa henkisistä voimavaroistamme" sanoo albert einstein etusivulla. Tuo on kyllä einsteinin varmaan ainoa täysin metsään mennyt arvaus, jos se siis on edes einsteinin.

takasivulta: "- - On tiedetty jo kauan, että jopa 70% ihmisen sairauksista on psykosomaattisia, mutta kellään ei ole ollut ratkaisua tähän. - -"

18 euroa. pitäisiköhän tilata? Dianetiikka, henkisen eheyttämisen teknologia voi lisätä henkilön älyä, itseluottamusta ja parantaa ihmissuhteita.

Vakuuttavaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (58)

hcesar
Seuraa 
Viestejä13039

Kannattaa ehdottomasti tilata, jos se noin paljon elämää parantaa. Tosin 18 euroa on aika vähän, mutta voit maksaessasi varmasti omatoimisesti vaikkapa kolminkertaistaa summan. Kannattaa muutenkin jo vähän treenata rahoistaan luopumista, jos aikoo pidempään suhteeseen tuon ns. uskonnon kanssa.

Tosiasiassa kyllä aika pelottavaa että suomestakin löytyy skientologiahihhuleita.

"Dianetiikka: nykyajan tiede mielen terveydestä"
"Myyty yli 14,500,000 kappaletta"
Tulee mieleen joku pari viikkoa vanha threadi, "milloin olet ollut häpeissäsi siitä että kuulut ihmisrotuun?"

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
asdf
Kannattaa ehdottomasti tilata, jos se noin paljon elämää parantaa. Tosin 18 euroa on aika vähän, mutta voit maksaessasi varmasti omatoimisesti vaikkapa kolminkertaistaa summan. Kannattaa muutenkin jo vähän treenata rahoistaan luopumista, jos aikoo pidempään suhteeseen tuon ns. uskonnon kanssa.Olen eri mieltä. 18 euroa ei ole vähän, sillähän saa vissiin 2 koskista. Puhumattakaan siitä kuinka paljon sillä voisi ostaa karjan lantaa.

Halpaa siitä tulee, jos kirjan avulla voi jalostautua zeta-soturiksi (eli mitä ne oli) ilman scientologi veljien opastusta.

Pitäisiköhän painattaa läjittäin irvailuja ja paketoida hihhulikeskus niillä joku yö? Tai sitten vaan ettiä niiden osotteet ja tunkea samaa roskapostia joka päivä lapiolla luukusta sisään kuin mitä ne lähettää meille.

Kaikki uskonnot mainostaa. Miksi siitä pitäisi ottaa poppaa?

Antaa kaikkien kukkien kukkia vaan ja jos Tomppa Cruise haluaa seistä sohvalla kertomassa henkisen eheytyksen tasoa, niin hänellä on siihen täysi oikeus.

Vierailija
Dark Serenity
"milloin olet ollut häpeissäsi siitä että kuulut ihmisrotuun?"

Se häpeä on vain Xenun aiheuttamaa sieluhäiriötä. Skientologit auttavat sinua löytämään todellisen minäsi!

Dark Serenity
"Myyty yli 14,500,000 kappaletta"Kaikkeen tuohon järjestöön liittyvään kannattaa suhtautua erittäin varauksellisesti. Skientologiakirkon tiedetään ostavan itse julkaisemiaan kirjoja, etenkin tuota Hubbardin pseudotieteellistä satukirjaa, saadakseen aikaan näennäisiä myyntimenestyksiä.

Järjestö toimii myös lukemattomien peiteorganisaatioiden suojissa. Se muun muassa antaa koulutusta liikeyrityksille ja huumevalistusta kouluille ja saa tällä tavalla ihmisiä kosketuksiin materiaaliensa ja ajattelutapansa kanssa.

Harrastelija-Ajattelija
Kaikki uskonnot mainostaa. Miksi siitä pitäisi ottaa poppaa?Kyllä mainostaa saa, mutta kun asiaan liittyy vähän muutakin. Skientologiassa on hermostuttavaa sen salamyhkäisyys ja pyrkimys soluttautua ihmisten elämään näiden tietämättä. Uskonnollisia filosofioita, tai sellaisia etäisesti muistuttavia ajattelutapoja, voi yrittää suvaita, mutta naiiviksi ei tarvitse heittäytyä. Tässä vain yksi esimerkki skientologian toimintatavoista:

http://www.spiegel.de/international/0,1 ... 70,00.html

Olen lukenut scientologien toilailuista, mutta en silti tajua, miten se muka niin 'salamyhkäinen' tai 'intruusiivinen' muka on.

Useimmat länsimaalaiset tieteävät enemmän Scientologiasta, kuin hinduismista tai taolaisuudesta. Joten se 'salaperäisyydestä'. Ja mitä tulee ihmisten elämään mukaan tuloon, sitähän uskonto on. Useimmat lapset kastetaan...

Harrastelija-Ajattelija
Olen lukenut scientologien toilailuista, mutta en silti tajua, miten se muka niin 'salamyhkäinen' tai 'intruusiivinen' muka on.

Useimmat länsimaalaiset tieteävät enemmän Scientologiasta, kuin hinduismista tai taolaisuudesta. Joten se 'salaperäisyydestä'. Ja mitä tulee ihmisten elämään mukaan tuloon, sitähän uskonto on. Useimmat lapset kastetaan...
Salamyhkäisyys liittyykin enemmän skientologiajärjestön tekemiin rikoksiin. Operaatio Snow White, Normandy ja Freakout olkoon esimerkkejä siitä mitä skientologit ovat valmiita tekemään.

Itseäni kiehtoo miten semi-siviiliyhteisö voi saada noin paljon valtaa, ja toivon että paljastuu enemmän jotta voin mahdollisesti hyödyntää keinoja omassa elämässäni.

Herra Tohtori
Seuraa 
Viestejä2613

Mistä niitä naamareita saa...?

Capito tutto, perchè sono uno
Persona molto, molto intelligente...

-Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

If you stare too long into the Screen, the Screen looks back at you.

Olen itse tuon Dianetiikka -kirjan lukenut joskus jo 1980 -luvulla.

Paljon melua tyhjästä. Kirjassa on paljon psykologista hömppää, sitä miten ihmisestä tietyin scientologien keinoin saadaan ns. clear eli puhdas (traumaton) ihminen.

Kirja yhdistelee monia eri psykologian aloja alkaen freudilaisuudesta jatkuen newage -hömppään, jota kirja itsekin osaltaan on. Pseydo/kvasi/mitäniitäonkaanvaikeitasanoja hömppää.

Luin kirjan siksi, että eräs ystäväni oli luisumassa lahkon otteeseen, onneksi järki voitti ja rahat eivät hävinneet.

Zappalla on muuten 1979 Joe's Garage -albumilla parodia scientologikirkosta:

L. Ron Hoover: Welcome to the First Church of Appliantology!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat