Seuraa 
Viestejä45973

Mitä seuraa siitä, että yksi taho tietää asioista enemmän kuin kaikkien kansallisvaltioiden tiedustelupalvelut yhteensä: ennennäkemättömän vallankäyttömekanismin mahdollistuminen. Sadat miljoonat ihmiset, elleivät miljardit tuottavat sisältöä, kertovat tarpeistaan ja ilmaisevat ajatuksiaan ja Google on lähes kaiken kanssa välikätenä. Googlen muodostamat analyysit ja tilastot eivät ole jokaisen nähtävissä. On hyvin mahdollista, että vain muutamat avainhenkilöt + näiden vaikutusvaltaiset ystävät eri aloilta pääsevät käsiksi kaikkeen siihen tietovarantoon, mitä Google on voinut rauhassa kerätä n. 7 vuoden aikana.

Toivottavasti Microsoft ostaa Yahoon ja luo Googlelle kovan kilpailijan, ettei maailman tietoa pyöritä vain yksi taho. Globaalit tietovirrat ovat ihmiskunnan kannalta sen verran vakava seikka, että ennemmin tai myöhemmin on syytä miettiä vaihtoehtoa, jossa luodaan jokin kansainvälinen taho (kuten Unicef, WTO, IMF), joka ottaa Googlen hakukoneiston ja tietovarannot hallinnoitavakseen.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (8)

Muistan lukeneeni että eräässä projektissa tietokoneet analysoivat internetiä ja tuloksena oli jotain sen tyyppistä, että maapallo tuhoutuu vuonna 2012.

En nyt löytänyt sitä sivustoa, mutta tällä sivulla on aiheeseen liittyen monia muita ennustuksia:
sivu

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Dredex
Muistan lukeneeni että eräässä projektissa tietokoneet analysoivat internetiä ja tuloksena oli jotain sen tyyppistä, että maapallo tuhoutuu vuonna 2012.Heh, tämä oli myös siinä 2012: maailmanloppu (tjs) dokumentissa youtubessa, kuulemma monet ennustaneet (suomeksi: ennustuksia luettu niin) että maailma loppuu kyseisenä vuonna. Repesin kun tuli tuo internetskannausjuttu, täysin luotettava ennustusväline, kuten tarot-kortitkin.

Peksa
Toivottavasti Microsoft ostaa Yahoon ja luo Googlelle kovan kilpailijan, ettei maailman tietoa pyöritä vain yksi taho. Globaalit tietovirrat ovat ihmiskunnan kannalta sen verran vakava seikka, että ennemmin tai myöhemmin on syytä miettiä vaihtoehtoa, jossa luodaan jokin kansainvälinen taho (kuten Unicef, WTO, IMF), joka ottaa Googlen hakukoneiston ja tietovarannot hallinnoitavakseen.Epäilemättä tämä sopisi erittäin hyvin Microsoftille, joka haluaisi mielellään päästä osille niistä mainosrahavirroista, jotka Google nappaa. Microsoft pystyy jo softapuolella toimimaan aika lailla miten haluaa ja Google on lähes ainoa piikki MS:n lihassa.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
Äemänkäki
Ei toimi tuo Google viteo linkki... Ainakaan mulla. saisko paremman linkin?
Valittaa jotain että videoo uploaditaan parhaillaan tai sitten sille on käynyt jotain... Googlen sensuuria?kokeile tata.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat