Seuraa 
Viestejä45973

Pääministeri on jo ehtinyt varoittaa vakavasta poliittisesta kriisistä. Kun voi olettaa hänen tiedossaan olevan asiaan liittyviä yksityiskohtia, jotka vielä eivät ole julkisia, pelko lienee mitä aiheellisin.

Keskustapuolueen täpärä voitto, kokoomuksen yllättävä menestyminen eduskuntavaaleissa ja seurauksena syntynyt porvarihallitus näyttävät asettuvan vähintäänkin arveluttavaan valoon.

Seuraavaksi voi veikata pääministerin jättävän hallituksensa eronpyynnön. Poliittinen luottamus on syöty ja nykyisestä eduskunnasta voi olla vaikea valita uskottavaa jatkajaa. Näinköhän kohta tarvitaan presidentin toimenpiteitä eduskunnan hajottamiseksi...?

Kommentit (7)

Aweb
Seuraa 
Viestejä41238

Tuskinpa se voi jatkaa.

Sääliksi käy vihreitä, jotka ovat 'päässeet' mukaan Suomen historian kutakuinkin surkeimpaan hallitukseen, ja joutuvat nyt puolustamaan sen tökeryyksiä ja typeryyksiä säilyttääkseen paikkansa.

On täysin mahdollista, että jos tämä hallitus hajoaa, seuraava perustetaan yhtä onnettomista aineksista, mutta tällä kertaa ilman vihreitä, ja siinä sitten jyrätään läpi vuotokset ja koskiensuojelulain muutokset ja pallakset.

Sikäli nykyinen hallitus saisi puolestani sinnitelläkin. Se on aivan totaalisen surkea, mutta siellä on sentään yksi hiekanjyvä estämässä kaikkein suurinta surkeutta.

Teuvo: "Aweb on tosi tyhmä eikä Hänen tyhmempää ole kuin Phony, asdf, Mummo"

Lepakko
Seuraavaksi voi veikata pääministerin jättävän hallituksensa eronpyynnön. Poliittinen luottamus on syöty ja nykyisestä eduskunnasta voi olla vaikea valita uskottavaa jatkajaa. Näinköhän kohta tarvitaan presidentin toimenpiteitä eduskunnan hajottamiseksi...?Itse veikkaisin jotain aivan muuta: Pääministeri ei jätä hallituksen eronpyyntöä, eikä presidentti hajota eduskuntaa. Minkäänlaista puhetta uusista eduskuntavaaleista ei missään vaiheessa tulla lehdistössä näkemään. Polittisella luottamuksella kansalta hallituksen suuntaan tuskin on hallituksen, ainakaan tämän nykyisen, josko muidenkaan tässä maassa, kannalta mitään merkitystä, kuten ennenkään. Suomalainen ei nouse barrikaadeille. Kaljakuppilassa kiroavien määrä nousee hieman, varsinkin jos maailman talousvaikeudet heijastuvat meillä työllisyyteen asti. Seuraavissa vaaleissa kukaan ei muista enään yhtään mitään.

Näin aina..

Ediittiä: typoja, ainakin jotian sellaisia..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

Jos ennenaikaiset vaalit järjestetään, voittajia ovat perussuomalaiset, vihreät ja mahdollisesti vasemmistopuolueet. Soini nousee vähintään Vennamon saavutuksiin ja vaalien suurmenestyjänä hallitukseen.

Ei tietenkään. Nurin koko Paska vaan. Äänestäkää Meitä tilalle, laitamme asiat kuntoon ja muutamme nykyisen hallintojärjestelmän Valiokuntademokratiaksi, jossa etujärjestöt ohjailevat lakeja kuluttajaystävällisiksi.

pizze
Seuraa 
Viestejä602

Saa nähdä mitä tässä paljastuu. Uskoisin, että korkeintaan yksi tai kaksi ministeriä voi saada potkut. Hallituksen kaatuminen tämän takia on mahdotonta, ellei tosiaan ole kunnolla tehty rötöksiä.

Onkohan kukaan tutkinut 2003 vuoden eduskuntavaalien vaalitukia?

OzziXX
Pääministeri ei jätä hallituksen eronpyyntöä, eikä presidentti hajota eduskuntaa.Taitaa nykyisen perustuslain aikaan presidentti pystyä hajottamaan eduskuntaa lähinnä voimatyökaluilla.

Sepi
Seuraa 
Viestejä3265

2003 vaalien tukiasioiden tutkiminen voi olla hankalaa. Lisäselvityksiä tuskin hevin annetaan.

Tämän jupakan vaikutukset syksyn kuntavaaleihin voivat olla mielenkiintoiset. Työpaikoista rajusti kilpailevissa kunnissa yritysten mahdollisuudet ja halu sekaantua päätöksentekoon ovat ilmeiset.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat