Seuraa 
Viestejä45973

Niinno, kyseessä on kuitenkin ilmoittamatta jätetyt lahjukset, ja niiden mielenkiintoiset kytkökset mm. Ideaparkin rakentamishankkeisiin, kauppaneuvoksen arvonimiin, jne., eikä niinkään lahjoitukset yleensä..

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (4)

Vai että kerrotaan vain oikeistolaisista poliitikoista? Samassa viestissä toteat jonkun toimittajan jo puuttuneen vasemmistopuolueisiinkin, viestissäsi on jo sisäinen ristiriita.

Tukirahat ovat selvä korruption muoto. Tottakai siihen syyllisiä löytyy politiikan joka osa-alueelta, ihmisiä kun ovat... mutta nyt kun asia on havaittu, tulee siihen myös puuttua. Se, että rahoituksesta ilmoittamatta jättämisestä ei ole säädetty rangaistusta, on ilmiselvästi jätetty tarkoituksella porsaareiäksi ja kaikki ovat käyttäneet tätä hyväkseen ennen kuin nyt jäävät kiinni.

Mikä tilanteessa hieman riepoo on se, että suuri osa nimekkäistä poliitikoista on syyllistynyt ihan samaan, ja nyt silmät kirkkaina vakuutellaan omaa viattomuutta. Eipä tule mieleen monta rikosta mistä selviää vain sanomalla "En minä tiennyt" tai jotain muuta kivaa..

Spectator
Lehdissä, laidasta laitaan, puhutaan vain kepun ja kokoomuksen
vaalirahoista. Eilen tv:n uutisissa kuitenkin politiikan toimittaja kertoi
mm. vasemmistopuolueen ammattiyhdistykseltä saamasta 57 000
euron tukisummasta. Median yleensä vasemmistolaiset toimittajat
ovat aloittaneet oman sotansa porvarihallituksen kaatamiseksi, ensin
Ile, sitten Vanhanen jne.Taas tätä. Suomessa on 95 % porvarillinen media. Jos se tuntuu vasemmistolaiselta, täytyy säätää nuppia. Mitä tulee noihin vaaliavustuksiin, niin mitä ihmeellistä siinä on että keskusta ja kokoomus saa niistä valtaosan. Tottakai yritysten intressissä on tukea "yrittäjämyönteistä ja isänmaallista" ja talousliberaalia tahoa, näinhän Sukarin pulju totesi. Muutenhan se olisi rahojen hukkaan heittämistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusi Suomi on löytänyt yhden! rehellisen; kokoomuksen Harri Jaskarin.

Tukea on tullut erityisen paljon Pirkanmaan elinkeinoelämän etu ry:ltä. Tuen muodot vaihtelevat seminaarilipuista jäsenmaksuihin. Jäsenmaksujen kappalehinnat on eritelty nätisti, henkilöiltä à 50 euroa, yrityksiltä à 500 euroa. Suoria lahjoituksiakin yrityksiltä on tullut, mutta enimmillään 1 690 euroa, eli kympin alle julkistusrajan.

Kuluista Jaskari kertoo muun muassa sen, että lehtimainontaan meni lähes 41 803,31 euroa ja vaaliavustajien matkakuluihin 798,00 euroa. Yleisöä kestittiin 2 473,96 eurolla.

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/24309-o ... anedustaja

tiäremiäs
Seuraa 
Viestejä13176

Politiikoilla on haluja kyllä auttaa kansalaisia ja kansalaisten asioita ajaa, mutta ihmisenä hekin ovat ahneita ja menevät liikemiesten lahjoituksiin.

Sitten ostellaan arvonimiä ja liikepaikkoja. Tästä johtuen jää oikea politiikka ja yhteiskunnan asioiden ajaminen vähemmälle.

Työvoimapula ja muut ongelmat. ovat ilmesesti ostettuja ongelmia.

Miksi esim. Koulutuksia ole lisätty ja uudistettu, vaikka yhteiskunnan ongelmat ovat olleet jo yli 20 vuotta tiedossa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat