Seuraa 
Viestejä45973

Tämän ajan ja tilan tilavyöhykkeen tuhoisan asenteen omaavat sielut ja ei-fyysiset voimat uudestikylvetään. Tämä koskee niitä sieluja, jotka eivät näytä kykenevän aloittamaan itsessään sisäistä suunnanmuutosta siinäkään tapauksessa, että tietoa, joka neuvoo tehdä toisin, on tarjolla.

Evoluutiota voidaan verrata sielunkylvöön.
Tälläisten tuhoisan luonteenpiirteen omaavien sielujen uudelleen kylvämisen tarkoitus on saattaa tällaiset sielut muistamaan keitä ja minkälaisia he olivat silloin, kun he aloittivat tämän kaltaisen tuhoavan 'tanssin'. Kylvön tarkoitus tapahtumana mahdollistaa uudistumisen ja mahdollistaa kohoamis-sykliin mukaan pääsemisen. Tämä sykli sitten kohottaa sielun takaisin kotiin.
Mitä ihmiskuntaan tulee, niin ihmiskunta tarvitsee evoluutiota, jotta ihmis-sivilisaatio vedettäisiin mukaan seuraavaan kehitys-sykliin, joka johdattaa ihmiskunnan takaisin kotiin.
Maan ja ihmiskunnan kohotus tapahtuu sukupolvien saatossa ja kestää noin 300 vuotta.

Ihmisen DNA-evoluutiossa tulee tapahtumaan niin, että nopealla aikavälillä ihmiskunta alkaa muistamaan sen muinaista menneisyyttä. Ihmisen tietoisuusmuistipankki avautuu vähitellen muistamaan menneisyyden tapahtumia ja sitä, kuinka se kerran käyttäytyi menneisyydessä ja myös sitä, mikä johti sen omaan tuhoon aikaisemmin. Tämän muistin avautumisen myötä (tämä on uusi toimenpide, jota ei ole ennen Maassa tapahtunut) tulevat ihmiset valitsemaan uuden suunnan tuhon suunnan sijaan ja tämä tulee johtamaan ihmiskunnan korkeampiin kehitystasoihin.
Tuho vain toistaa itseään, jollei pystytä muistamaan sitä, kuinka tuhoon jouduttiin aikaisemmin.
Juutalaisten 12 sukukuntaa tuhoutui edellisen Maan tuhon seuraamuksena. Toteutettiin uusi sielukylvö heidänkin osalta ja nykyään 12 juutalaista sukukuntaa jatkaa tehtäväänsä maan päällä. Näin ollen juutalaisia sukukuntia on maan päällä ollut 24.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat