Seuraa 
Viestejä45973

Sattumalta aloin kattella ja kuunnella taas meneillään olevia (n)euroviisuja ja voi tikkersperi sentään.. ihan kuin kipaleita duunattu jossakin valtionkonttorin varallisemmassa virastossa.. tai.. ainakin äskeinen Ruotsin kappale. En oo kaikkie edes kuullut mutta yleensä pääsääntöisesti noissa viisukisosissa on mun makuuni niin latteaa tavaraa että en juurikaan tykkää.
Suomi on onnex poikennut usein edukseen! "Nuku pommiin!" Lordista puhumattakaan. Vaikka en moista öyhöttämistä muuten kuuntele mutta ideahan siinä oli hyvä.

Jotenkin noi viisukisat on kuin jotkin seurapiirikutsut..
Jaa.. no nyt sinne poukkas joku pornotyöläisen näköinen böönä..
Mutta esitys.. discopoppia.. ei nappaa ei.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (7)

Euuroviisujen tavoite onkin tarjota sekä visuaalisesti että musikaalisesti esityksiä. Näyttävyys paranee usein musiikillisen kokemuksen kustannuksella.

Kyllä musa on makuasia. Ei sitä oikein voi jossain valtionvirastossa.. noinniinkuin liian akateemisesti tehdä mitaten ja punniten, hioen ja höyläten hyvää musaa.
Ei sellaista joka olis mun makuuni.
Mä tykkään kun on vähä särmää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Särmää saa etsiä jostain muualta kuin viisuista.

Televisioiduista esityksistä ei ole enää aikoihin pystynyt havaitsemaan artistien todellista esiintymistaitoa, koska kuvakulma vaihtuu koko ajan. Vain olemalla itse paikalla live-esiintymisissä pääsee kunnon tunnelmaan. Mikään kotiteatteri ei korvaa kunnon hevibändin keikan tunnelmaa.

Ruottin eukko ei edusta tuntemaani ihmisrotua. Ei tuollaisia ihmisiä voi olla. Taatusti robotti.

Pikkuhousujen vilauttelua katselen mielelläni, mutta äänen kyllä voi vaimentaa noilta eukoilta.

Asiaa puhut Olli.. paitsi ettei mua heteroakkana kiinnosta akkojen kalsarit, ei kyllä liioin ukkojenkaan jos oon orientoitunut seuraamaan musaa.

Livenä, kyllä. Paitsi ei heviä.. Tästä elämästä ei hevillä selviä!

Melki mikä muu vaan uppoo. Hevin kuuntelu jostakin syystä alkaa nostaa mun adrenallinitasoa ja ärryn. Hoksasin sen aikoinaan kun Radio Mafia aloitti ja mulla oli niihin aikoihin työhuone ja radio melki aina päällä. Ehtoopäivällä huomasin olevani usein todella kiukkuinen ja syyksi selvisi se että tuli joku heviohjelma..
Pikkulikkana yritin matkia muita nuoria ja mukadiggasin Alice Cooperia hetken.. voi rähmä. En voinut sietää sitä räävitöntä äijää.
Mä tykkäsin/tykkään Greedens Clearwater Revivelista, Simon & Garfunkelista, Joce Felisianosta.. ooppearasta, kamarimusiikista, rockista, soulista, reggaesta, bluesista, jazzista, ..... ihan mitä vaan mutta ei heviä ja poppi on ihan plääh.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat