Seuraa 
Viestejä45973

Outoa.... Mistä lie johtuisi...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (14)

Vierailija

Se on siellä säälistä, sillä muslimit eivät päästä sitä Lähi-Idän kisoihin.

Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä25021
iso-eemeli
Outoa.... Mistä lie johtuisi...

Eurovision laulukilpailu on tarkoitettu Euroopan televisio- ja radioliiton EBUn jäsenille. EBUlla on jäseniä muualtakin kun Euroopasta, mm. Egyptistä, Marokosta ja Libyasta, sekä tietenkin Israelista.

EBU ei ole mikään valtiollinen organisaatio vaan sen jäseniä ovat televisioasemat (jotka usein toki ovat valtiollisia, kuten Suomen YLE). Israelin jäsenasema on tavannut lähettää edustajan Eurovision laulukilpailuun. Euroopan ulkopuolisista maista myös Marokko on joskus osallistunut euroviisuihin.

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pseudohippi
Seuraa 
Viestejä25021
kiljotiini
Koska Georgiasta, Azerbaidžanista ja Armeniasta on tullut osa Eurooppaa?

En tiedä ovatko osa Eurooppa mutta niiden yleisradioyhtiöt ovat EBUn jäseniä. Ja sen perusteella määräytyy osallistumisoikeus euroviisuihin, ei sen perusteella missä maa maantieteellisesti sijaitsee.

When an educated, influential person tweets something he knows is a lie, he is announcing his contempt for the general public. He’s saying he considers you so stupid that you’ll believe the lie.
Andrew Stroehlein

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

EBU:n jäsenyys puolestaan määrittyy "Euroopan lähetysalueen" mukaan (European Broadcasting Area). Se alue määräytyy sen mukaan miten kaapeleita aikoinaan ollaan vedelty. Lähetysalueen maat ovat EBU:n jäseniä.

[list:5ixgrg5z]The European Broadcasting Area is defined by the International Telecommunication Union as such:
[list:5ixgrg5z]The "European Broadcasting Area" is bounded on the west by the western boundary of Region 1, on the east by the meridian 40° East of Greenwich and on the south by the parallel 30° North so as to include the western part of the USSR, the northern part of Saudi Arabia and that part of those countries bordering the Mediterranean within these limits. In addition, Iraq, Jordan and that part of the territory of Turkey lying outside the above limits are included in the European Broadcasting Area.[/list:u:5ixgrg5z]

The western boundary of "Region 1" is a line drawn west of Iceland down the centre of the Atlantic Ocean.

The boundaries of the European Broadcasting Area have their origin in the regions served and linked by telegraphy cables in the 19th and early 20th centuries.

The European Broadcasting Area plays a part in the definition of eligibility for participation in the Eurovision Song Contest.

http://en.wikipedia.org/wiki/European_Broadcasting_Area[/list:u:5ixgrg5z]

kiljotiini
Koska Georgiasta, Azerbaidžanista ja Armeniasta on tullut osa Eurooppaa?Ei se maantieto niin helppoa ole ja Euroopan määritelmä on hieman horjuva ja vaihtelee sen mukaan käytetäänkö maantieteellistä, poliittista tai kulttuurista näkövinkkeliä.

Mutta Georgia ja Azerbaidžan kuuluvat maantieteellisesti selkeästi osittain Eurooppaan. Armenia ei sitten maantieteellisesti kuuluu Eurooppaan mutta kultturisesti kylläkin. Eli Armeniakin yleensä luetaan Eurooppaan kuuluvaksi.

Juutalaisia saa tappaa eurooppalaisissa keskistysleireissä, mutta he eivät saisi osallistua euroviisuihin? Outoa...

No Israel ja muita lähi-idän maita on otettu kisoihin yleensä vuorovuosin, juurikin sen takia että muslimimaat eivät aloittaisi poliittista protestointia. Muutama vuosi takaperin sattui järjestäjille pieni kömmähdys, kun Israel sattui kisoihin samaan aikaan Syyrian kanssa. Syyrian laki kun kieltää elävien Israelilaisten näyttämisen televisiossa, niin järjestäjille meinasi koitua ongelmia siitä miten Israelin viisut saataisiin poistettua kansainvälisestä kuvayhteydestä. Käytännössä sitten Syyrian televisio näytti omia tiedotteitaan Israelin edustajien tilalla.

Jaykkis
Syyrian laki kun kieltää elävien Israelilaisten näyttämisen televisiossa, niin järjestäjille meinasi koitua ongelmia siitä miten Israelin viisut saataisiin poistettua kansainvälisestä kuvayhteydestä.Sairasta.

.
Seuraa 
Viestejä847
Joker
Jaykkis
Syyrian laki kun kieltää elävien Israelilaisten näyttämisen televisiossa, niin järjestäjille meinasi koitua ongelmia siitä miten Israelin viisut saataisiin poistettua kansainvälisestä kuvayhteydestä.Sairasta.Siis kumpi?
Järjestäjille koitunut ongelma vai Israelin osallistuminen?

.
Siis kumpi?
Järjestäjille koitunut ongelma vai Israelin osallistuminen?
Syyrian asenne Israelia kohtaan.
Aivan käsittämätöntä. Miten nykyihmiset voivat olla tuollaisia? Eihän nyt eletä kivikautta.

Ding Ding
Seuraa 
Viestejä9031

Jordanian, ei Syyrian, Euroviisulähetyksestä:

[list:2dv1t6im]Political recognition issues

In 1978, during the performance of the Israeli entry, the Jordanian broadcaster JRTV suspended the broadcast and showed pictures of flowers. When it became apparent during the later stages of the voting sequence that Israel was going to win the Contest, JRTV abruptly ended the transmission.[32] Afterwards, the Jordanian news media refused to acknowledge the fact that Israel had won and announced that the winner was Belgium (which had actually come 2nd).[39]

In 2005, Lebanon intended to participate in the Contest. However, Lebanese law does not allow recognition of Israel, and consequently Lebanese television did not intend to transmit the Israeli entry. The EBU informed them that such an act would breach the rules of the Contest, and Lebanon was subsequently forced to withdraw from the competition. Their late withdrawal incurred a fine, since they had already confirmed their participation and the deadline had passed.[40]

http://en.wikipedia.org/wiki/Eurovision_Song_Contest#Political_recognition_issues[/list:u:2dv1t6im]

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat