Seuraa 
Viestejä13621

Jutun juonena olisi laittaa kuvia ketjuun ja muodostaa niistä sarjakuvamainen tarina. Aloitan kuvalla missä löytyy murhattu mies.

Tätä voisi esimerkiksi jatkaa kuvalla jossa soitetaan paikalle salapoliisia tai löydetään johtolankoja tai murhatun verellä kirjoitettu viesti tai arvoitus murhaajasta.

Elkää rajoittako mielikuvitusta vaan kokeillaan saada selville murhaaja.

Sivut

Kommentit (33)

Hieno ketju tästä tulee, toivon.

Itseäni häiritsi kuvan tuttuus enkä sittenkään saanut heti päähäni missä olen sen nähnyt. No nyt tiedän. Se kuitenkin häiritsee oman dekkarijaksoni rakentumista.

Kuvia en osaa postata, siksi jääkin sanalliseen rääpimiseen. Veikkaan, ettei nuorukainen ole kuitenkaan murhattu. Ajankohta oli 16.11.1581.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Hae googlesta kuvasi ja näytä kuva ja sen osoite. Kopioi osoite noiden kahden hakasulkujen väliin. Paina viestiä kirjoittaessasi Img nappia tuolta ylhäältä.

Niin tapahtuu näin.

Tästä voi tulla tosi hauskakin threadi. On paljon ketjuja missä ownataan kuvia. Halusin kokeilla testimielessä jotain tällaista. Ei mennä niin kauas menneisyyteen koska kuvia on niin vähän siihen aikaan sijoittuen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

PS. Ei tarvitse käyttää mitään hakasulkuja, liittää kuvan neiitiosoitteen viestiin, valitsee sen (maalaa siniseksi) ja painaa "img" -nappia. Se riittää. Niin pitäähän se viesti tietty lähettää.

väläys
Mistä tietää saako jonkun kuvan kopioida tänne? Siis onko tekijänoikeuksien mukaista ottaa netistä kuvia toiselle nettisivulle?Ei ne kuvat kopiodu tänne, ne linkitetään tänne. Mitään ei siis varasteta, paitsi hieman kaistaa..

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
väläys

En tajua miten kuvan voi liittää tänne. Tekstin sinisellä viivaamisella ja painamalla Img ei onnistunut. Mitä vielä pitäisi tehdä?
Käytä ensikerrarralla tuuria, tai laita kuvan osoite [img]tähän[/img] -tägien väliin.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

väläys:
1. Laita hiiri valitsemasi kuvan päälle ja klikkaa vasemmalla napilla. Tulee esiin valintalista, jossa alinna on kohta "Ominaisuudet". Klikkaa se auki.

2. Esiin tulee "Ominaisuudet " - ikkuna. Siellä on kohta "Osoite:" ja sen jälkeen joku nettiosoite. TÄMÄ on kuvan nettiosoite.

3. Maalaa tämä osoite siniseksi ja klikkaa hiirellä "kopioi"

4. Mene tiede.fi -viestin kirjoituskenttään ja "liitä" se osoite sinne.

5. Maalaa se juuri liittämäsi kuvan osoite siniseksi ja paina Img-nappia.

6. Lähetä viesti

Nämä ohjeet siis windows xp käyttöjärjestelmällä.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258
väläys

Nyt teksti sanoo että "kuvan kokoa ei saatu," vaikka kuva on pieni.
Mene samalle sivulle jossa kuvasi on, paina hiiren oikeanpuolesella näppäimellä kuvaa ja valitse "view image". Tämän jälkeen avautuvasta vain kyseisen kuvan näyttävästä ikkunasta kopiot osoitteen img-tagien väliin. Tässä siis jälleen esimerkin omaisesti kuvasi.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat