Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Jutun juonena olisi laittaa kuvia ketjuun ja muodostaa niistä sarjakuvamainen tarina. Aloitan kuvalla missä löytyy murhattu mies.

Tätä voisi esimerkiksi jatkaa kuvalla jossa soitetaan paikalle salapoliisia tai löydetään johtolankoja tai murhatun verellä kirjoitettu viesti tai arvoitus murhaajasta.

Elkää rajoittako mielikuvitusta vaan kokeillaan saada selville murhaaja.

Sivut

Kommentit (33)

Hieno ketju tästä tulee, toivon.

Itseäni häiritsi kuvan tuttuus enkä sittenkään saanut heti päähäni missä olen sen nähnyt. No nyt tiedän. Se kuitenkin häiritsee oman dekkarijaksoni rakentumista.

Kuvia en osaa postata, siksi jääkin sanalliseen rääpimiseen. Veikkaan, ettei nuorukainen ole kuitenkaan murhattu. Ajankohta oli 16.11.1581.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Hae googlesta kuvasi ja näytä kuva ja sen osoite. Kopioi osoite noiden kahden hakasulkujen väliin. Paina viestiä kirjoittaessasi Img nappia tuolta ylhäältä.

Niin tapahtuu näin.

Tästä voi tulla tosi hauskakin threadi. On paljon ketjuja missä ownataan kuvia. Halusin kokeilla testimielessä jotain tällaista. Ei mennä niin kauas menneisyyteen koska kuvia on niin vähän siihen aikaan sijoittuen.

PS. Ei tarvitse käyttää mitään hakasulkuja, liittää kuvan neiitiosoitteen viestiin, valitsee sen (maalaa siniseksi) ja painaa "img" -nappia. Se riittää. Niin pitäähän se viesti tietty lähettää.

Mistä tietää saako jonkun kuvan kopioida tänne? Siis onko tekijänoikeuksien mukaista ottaa netistä kuvia toiselle nettisivulle?

väläys
Mistä tietää saako jonkun kuvan kopioida tänne? Siis onko tekijänoikeuksien mukaista ottaa netistä kuvia toiselle nettisivulle?Ei ne kuvat kopiodu tänne, ne linkitetään tänne. Mitään ei siis varasteta, paitsi hieman kaistaa..

Hänen pyhyytensä
Seuraa 
Viestejä28196
Liittynyt13.5.2005
väläys

En tajua miten kuvan voi liittää tänne. Tekstin sinisellä viivaamisella ja painamalla Img ei onnistunut. Mitä vielä pitäisi tehdä?
Käytä ensikerrarralla tuuria, tai laita kuvan osoite [img]tähän[/img] -tägien väliin.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat