Seuraa 
Viestejä1918

http://66.102.9.104/translate_c?hl=fi&s ... 02154.html
http://www.sectsco.org/home.asp

Menkää googleen, kirjoittakaa translate, niin saatte parempaa tietoa eri tietolähteistä maailmasta.

I puolesta Shanghain yhteistyöjärjestön toivottaa kaikille valtuutettua hedelmällistä tulokseen, että kansainvälinen yhteisö saavuttaa vuoden 2008 olympialaiset on ystävyyden ja keskinäisen ymmärryksen, tavoittaa enemmän harmoninen rinnakkaiselo kaikkien kansojen pyrkimykset yhteisen tavoitteen, harmoninen tapahtuma

SCO on sitoutunut edistämään kuuden maiden poliittisten, taloudellisten ja kulttuuristen alueilla tehokas yhteistyö. Vakautta ja turvallisuutta maiden alueella järjestön työ on tärkein tehtävämme. Järjestön perimmäisenä tavoitteena on torjua terrorismia ja muita rajat ylittävää rikollista toimintaa, joten turvallisuus, olympialaiset ja myös suuresti huolestunut järjestö.

Järjestön puitteissa terrorismin vastaisessa taistelussa, separatismin ja ääriliikkeiden, oikeudellisen perustan yhteistyön alalla on rakennettu vankka periaatteita ja yhteisiä kantoja. Järjestö ei ole olemassa mitään oikeudellista teoria, uskonnollisia, ideologisista, rotuun tai muista seikoista voi tulla terrorismin, separatismin ja ääriliikkeiden toiminta, tekosyitä tai syyt tukea sen toimintaa. Jäsenet, lainsäädäntöelimille järjestön oikeusperustan ymmärtämistä samaa ilmaisua. Ääriliikkeet on kaikkien maiden ihmiset ovat uhka ystävällisiä suhteita nykyisten ja painamalla vaarassa.

Myöntäen googlen translatepalvelun nykyiset puutteet yritän saada referoiden selkoa kolmesta alussa mainitusta kappaleesta.

1. Kappale: Toivotetaan jäsenjärjestöt tervetulleeksi korostaen sitä että järjestön henki on lisätä myös muiden maiden, kaikkien kansojen rauhanomaista rinnakkaiseloa.
2. SCO:n päätehtävä on edistää vakautta, turvallisuutta tehokkaalla yhteistyöllä.
3. Väitetään että SCO ei järjestönä ole suuntautunut mitään yksittäistä taloudellista -, uskonnollista –tai poliittista järjestelmää vastaan, vaan edellä mainitut ajattelutavat voivat olla tekosyy anarkistiselle toiminnalle. Viimeisessä lauseessa yritetään kaiketi kertoa että ääriliikkeet ovat uhka kaikkien maiden ystävällistä kanssakäymistä vastaan.

SCO, tarkkailujäsen IRAN on monesti valtionpäämiehen suulla uhannut tuhota sekulaarin, maalliseen Israelin valtion johtuen uskonnollisista motiiveista. Ilmeisesti kaikkiin kansoihin ei kuulu Juutalaiset vaan he ovat ilmeisesti sitten humanoideja jotka pitäisi tuhota maan päältä ihmiskunnan yhteisen edun nimissä.

Ympäripyöreä paskanjauhanta on välttämätöntä yhteisössä jossa on paljon uskonnollisia ristiriitoja jotka varmasti lakaistaan maton alle jokaisessa kokoontumisessa. Kuvitella Kiinaa jossa on paljon uskonnollisia vähemmistöjä, Kristittyjä, kuuluisampi Falung Gong, Muslimeja joita sorretaan puhtaasti vallan kahvan menettämisen vuoksi. Miksi Iran vaikenee kiinalaisten aiheuttamasta tuskasta Kiinan muslimeille mutta korottaa Israelin toimia kohtuuttomaan asemaan? Ehkä suomalainen kansanviisaus antaa tähän vastauksen ”Ruokkivaa kättä ei tule purra”.

Sama ruokkivan käden periaate toimii myös länsimaissa. Länsimaiden johtajat ovat munattomia siinä mielessä, ettei heillä ole rohkeutta tehdä pitkän tähtäimen strategisia siirtoja koska pelkäävät seuraavaa vaalikautta ja sen rahoittajia. He eivät kykene tai halua ryhtyä panostamaan valtion verorahoista uusiutuvien energia muotojen tarmokkaaseen kehittämiseen, vähentäen näin riippuvuutta petojen ja dorkien hallitsemista diktatorisista valtioista.

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat