Seuraa 
Viestejä45973

*erkele, tilasin eräästä verkkokaupasta reilu pari viikkoa sitten Nintendo DS Liten aivotreenipeleillä ja mitään ei ole kuulunut. Postitusajaksi ilmoitettiin 1-4 vrk, joten aika *elvetin hyvin toimii heilläkin asiakaspalvelu. Piste iin päälle oli vielä se, että lähetin reklamaatiota muutama päivä sitten ja siihenkään ei vastattu. Päätin lopulta lähettää viestin, jossa ilmoitin peruuttavani koko tilauksen asiallisesti kirjoitettuna, josta kuitenkin oli tulkittavissa turhautuminen.

Ja näistähän löytyy ennaltakin kokemuksia. Lisäesimerkkinä kun tilasin melkein vuosi sitten muutamia vaatteita jälleen verkkokaupasta. Tilausajaksi ilmoitettiin kaksi viikkoa. Tuote saapui kolmen kuukauden päästä tilauksesta. Tässä myös lisä*itutuksena oli se, että he lähettivät joka viikko ärsyttäviä mainoksiansa sähköpostiin tilausta odotellessa.

Löytyykö kohtalotovereita?

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Verkkokauppa.comista tilasin kerran iBookiin gigatavun lisämuistin. Se myöhästyi pari viikkoa, mutta sähköposteihin vastattiin asiallisesti ja tuote toimitettiin kuitenkin lopulta perille.

Paljonkin olen erilaisia ja erimaalaisiakin verkkokauppoja viime vuosina käyttänyt. Hyvin ovat pääsääntöisesti toimineet. Verkkokauppa.comista on tullut tilailtua useampaankin otteeseen, ei ongelmia. Kanadasta tuli UPS:llä polkupyörään lastenkuljetustraileri, Saksasta digikamera ja autoon lastenistuin, astianpesukonekin ollaan netistä tilattu ja kotiin asti kannettiin toisen kerroksen asuntoon.

Hyvin on nettikaupat toimineet ja vähän olen aina tarkistellut mistä tilaan. Jotain ongelmaa (mm. harmittaviakin viivästyksiä) joskus ollut, mutta varsinaisiin huijareihin en ole törmännyt. Esim. vaimo tilasi Englannista shampoota ja hoitoainetta ja toinen pullo oli postissa särkynyt. Mailattiin valitus parin kuvan kera ja viikon päästä tuli ilmaiseksi samansisältöinen ehjä paketti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat