Seuraa 
Viestejä45973

Ihan vain haluan jakaa muutamia mielenkiintoisia artikkeleita. Valitettavasti osa wikipediasta, mutta halukkaat voivat hakea lisää infoa myös googlella.
Tiede.fi oli aikoinaan lähteeni kaikelle uudelle kehitykselle ja mahdollisuuksille tieteissä. Nykyään se vain täynnä toistaankin typerämpiä aiheita. No yritetään edes.

Polywell fuusio:
Yhdysvaltain armeijan tukema fuusioenergia hanke. Tällä hetkellä jatkotutkimuksissa. Wiki englanniksi. En referoi suomeksi. Ensimmäisessä kappaleessa käyttävät lausetta "was developed by", mutta älkää jääkö siihen. Bussard kuoli ja häneen tiiminsä jatkaa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Polywell

Painovoiman muokkaus:
ESA:n julkaisema tulos. Vuodelta 2006 joten tällä hetkellä vanha. Tajmar Experimentin nimellä löytyy lisää infoa, mutta en pitänyt muita lähteitä tarpeeksi luotettavina.
http://www.esa.int/SPECIALS/GSP/SEM0L6OVGJE_0.html

Kummatkin melko varmasti teoreettisia unelmia, joista ei päästä mihinkään käytännölliseen. Mutta niinhän kaikki ajattelivat lentokoneistakin vielä 1800-luvun lopulla. Ikinä ei tiedä mitä tapahtuu "verhojen" takana. Aina pitää myös osata unelmoida. Jos jollakin muita suhteellisen luotettavista lähteistä hankittuja artikkeleita niin antaa tulla. Nämä ovat aina mielenkiintoista luettavaa.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat