Seuraa 
Viestejä14249

Eikun siis jokaisen isobroidin myötä.

[list:10ws50ud]Blanchard and Klassen (1997) reported that each older brother increases the odds of being gay by 33%.[1][3] This is now "one of the most reliable epidemiological variables ever identified in the study of sexual orientation."[2] To explain this finding, it has been proposed that male fetuses provoke a maternal immune reaction that becomes stronger with each successive male fetus. Male fetuses produce HY antigens which are "almost certainly involved in the sexual differentiation of vertebrates." It is this antigen which maternal H-Y antibodies are proposed to both react to and 'remember'. Successive male fetuses are then attacked by H-Y antibodies which somehow decrease the ability of H-Y antigens to perform their usual function in brain masculinisation.[1][/list:u:10ws50ud]

[1] Blanchard and Klassen (1997). H-Y Antigen and Homosexuality in Men. Journal of Theoretical Biology, 185, 373-378.

[2] http://www.nytimes.com/2007/04/10/healt ... e9&ei=5070

[3] Blanchard, R. (1997). Birth order and sibling sex ratio in homosexual versus heterosexual males and females. Review of Sex Research, Vol. 8

"lol"

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (12)

Neonomide
Eikun siis jokaisen isobroidin myötä.

Tämän mukaan siis isäni, joka oli perheen nuorimmainen ja jolla oli (ja toki on edelleen) neljä isoveljeä, omaisi 133% korkeamman todennäköisyyden homoilulle. Jostakin syystä en ole kuitenkaan havainnut mitään tämänsuuntaista sen yli neljännesvuosisadan aikana, jonka olen tilannetta seurannut.

This is now "one of the most reliable epidemiological variables ever identified in the study of sexual orientation."

Niinpä niin...

Fëanor
Neonomide
Eikun siis jokaisen isobroidin myötä.

Tämän mukaan siis isäni, joka oli perheen nuorimmainen ja jolla oli (ja toki on edelleen) neljä isoveljeä, omaisi 133% korkeamman todennäköisyyden homoilulle. Jostakin syystä en ole kuitenkaan havainnut mitään tämänsuuntaista sen yli neljännesvuosisadan aikana, jonka olen tilannetta seurannut.

This is now "one of the most reliable epidemiological variables ever identified in the study of sexual orientation."

Niinpä niin...Voi, voi, voi tätä nuorisoa. Perusmatematiikkakin hakusessa.
Annapa kun Mikkis setä vääntää rautalangasta.

Olkoon homoseksuaalisuuden todennäköisyys a=3% ilman isoveljiä olevilla.

Tällöin ensimmäisen veljen jälkeen todennäköisyys on kasvanut keskimäärin
arvoon

b=(a+33%*a)=1,33a=1,33*3%=n.4%

Toinen isoveli c=1,33b=5,3%

kolmas isoveli d=1,33c=7.1%

neljäs isoveli 1,33d=9.4%

Tässä mallissa tosin jo 13 isoveljen kohdalla päästäisiin 100%:n todennäköisyyteen
homoseksuaalisuuden suhteen mutta on ilmeistä, että ilmiö saturoituu
suurilla arvoilla eikä mallia voida soveltaa.

[size=85:18mmknoo]Erinomainen avaus Neolta. Toivottavasti moderointikin ymmärtää, että
aihe on puhdasta tiedettä.[/size:18mmknoo]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Yllä oleva oli kai vitsi? Kai junttikin tajuaa pää selvänä ilman rautalankaa, että homoseksuaalisuus on muutaman prosentin juttu, ja yleistyminen vaikuttaa suhteessa siihen. "increases the odds of being gay by 33%"

Otsikkoon ei vaan saa mahtumaan raflaavasti nimihirviötä "homoseksuaalisuuden todennäköisyys lisääntyy 33% jokaisen isoveljen myötä".

Mietin vaan tässä, miten monen veljeskatraan nuorimmaiset joutuvat kokemaan homottelua, tietämättä että "syy" onkin isobroidien olemassaolosta.

Olen kuullut tuosta tutkimuksesta.... Niin, mitnekä menikään, johtuiko tuo jotenkin odottavan äidin hormoneista, tai ainakin osasyynä? Muistan kuulleenin sellaista, mutta en nyt löydä tähän hätään aiheeseen liittyvää tutkimusta.

Gerard van den Aardwegin (1986) mukaan homoseksuaalisuus on yhteisvaikutus suhteista äitiin,isään ja omaa sukupuolta olevaan kaverijoukkoon.

Daryl J. Bemin (1996) EBE-teorian (engl. exotic becomes erotic = eksoottisesta tulee eroottinen) mukaan oman sukupuolen seurasta vieraantuminen varhaisvuosina tuottaa erilaisuudesta aiheutuvan jännityksen suhteessa omaan sukupuoleen. Jännitys erotisoituu, koska erotisoimme sen, mikä on meille erilaista ja mystistä.Tutkija-psykologi-teologi Elizabeth R. Moberly (1983) on esittänyt, että homoseksuaalisen kehityksen ydinsyy on omaan sukupuoleen kohdistuvan samastumisprosessin keskeytyminen. Moberlyn ajatukset homoseksuaalisuuden synnystä ovat vakiintunut ns. ex-gay-liikkeen suosituimmaksi teoriaksi homoseksuaalisuudesta.

Ihan mielenkiintoista. Ja tuo ilmeisesti tarkoittaa vain naisen synnytysten määrää? Eli sillä ei ole merkitystä, kuka näiden poikalasten isä milloinkin on? Entäs tytöt? Muistelen, että lesbous määräytyy eri lailla kuin miesten homoseksuaalisuus. Toisekseen, onko sillä mitään merkitystä tässä isovelijutussa, syntyykö siinä välillä siskoja myös?

Isobroidien adoptoiminen on kiellettävä.

Se on luonnotonta.

Ja muutenkin olisi ajateltava lapsen parasta, eikä tehdä pikkuveljiä joita sitten koulussa voidaan kiusata kolmasosahomoiksi.

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249
gamma
Ihan mielenkiintoista. Ja tuo ilmeisesti tarkoittaa vain naisen synnytysten määrää?

Kyllä, sama äiti. Antigeenit jotka liittyvät sukupuolten erilaistumiseen, näyttävät lisääntyvän äidin kohdussa jokaisen testosteronimötikän myötä.

gamma
Eli sillä ei ole merkitystä, kuka näiden poikalasten isä milloinkin on?

Jos olisikin, tästä ei näytä olevan tietoa.

gamma
Entäs tytöt? Muistelen, että lesbous määräytyy eri lailla kuin miesten homoseksuaalisuus.

Niin näyttäisi määräytyvän. Kuten tavallista, naisia ei ole tässä mielessä tutkittu. Lesboseksuaalisuus yleensäkin on vähemmän kiinnostavana pidetty ilmiö (mikä on kiinnostava tutkmusaihe sinällään).

gamma
Toisekseen, onko sillä mitään merkitystä tässä isovelijutussa, syntyykö siinä välillä siskoja myös?

Poikien pitää olla peräkkäisiä tai ainakin tässä tutkimuksessa olivat (successive).

Luulisi, että isoveljen esimerkki miehyyteen ja kilpailu perheen keskellä kasvattaisi sosiaalisesti heidät heteroseksuaaliseen orientoitumiseen. Neonomiden kertoman tutkimuksen mukaan syy olisi siis enemmänkin biologinen kuin psykologinen, mutta on tuossa mielestäni aukkojakin.

Ensimmäisenä tulee ottaa huomioon samanikäisten veljesten seksuaaliset "leikit", voivatko nämä kokemukset vaikuttaa seksuaaliseen kehitykseen?

Uskon, että perusta homoseksuaalisuudelle on biologiassa ja sen "laukaisevat" tietyt tekijät ympäristöstä. Olen Freudin teorian kannalla, että jokainen ihminen on biseksuaalinen syntyessään.

Nechimide
Seuraa 
Viestejä14249

Nii-in. Iänikuinen kiista siitä tekeekö "äijäjengi" miehistä "miesneitejä"?

Sanoisin että ei ole välttämättä sama asia kasvaa ybermaskuliinisessa ympäristössä kuin veljien kanssa (miksi isobroidit välttämättä olisivat sellaisia, edes keskenään?).

Pikemminkin juuri all male -yhteisöt, joissa naiset on eroteltu tarkkaan miehistä kulttuuris-sosiaalisesti, näyttää joskus esiintyvän enemmän homoseksuaalisuutta. Esimerkiksi poliiseissa ei-heteroita on kautta Euroopan noin 8%, vankiloissa pakkoheteroseksuaalisuus ei ole koskaan ollut erityisen suosiossa, ja joissain yber-maskuliinisissa heimoissa on jopa reippaan vuosikymmenen kestävää rituaalista miesten homoseksuaalisuutta. Paljon epäsuoraa evidenssiä viittaa siihen, että miehillä homostelu on useammin joko voimakkaan rituaalista tai sitten aika jyrkästi on/off-kamaa. Naisilla plastisiteetti on keskimäärin suurempaa, kuten seksuaalisuudessa yleensä. Mutta eipä ole antaa tähän kulttuuri-atlas-tason näyttöä.

Tuosta ensiviestini NYT:n linkistä:

[list:18gbl2n6]
Older sisters don’t count, nor does it matter whether the brothers are in the house when the boy is reared.

The finding suggests that male homosexuality in these cases is caused by some event in the womb, such as “a maternal immune response to succeeding male pregnancies,” Dr. Bogaert wrote last year in the Proceedings of the National Academy of Sciences. Antimale antibodies could perhaps interfere with the usual masculinization of the brain that occurs before birth, though no such antibodies have yet been detected.

The fraternal birth order effect is quite substantial. Some 15 percent of gay men can attribute their homosexuality to it, based on the assumption that 1 percent to 4 percent of men are gay, and each additional older brother increases the odds of same-sex attraction by 33 percent.

The effect supports the idea that the levels of circulating testosterone before birth are critical in determining sexual orientation. But testosterone in the fetus cannot be measured, and as adults, gay and straight men have the same levels of the hormone, giving no clue to prenatal exposure. So the hypothesis, though plausible, has not been proved.[/list:u:18gbl2n6]

Eli mahdolliset kausaalit mekanismit ovat hakusessa, korrelaatioista sen sijaan on näyttöä.

Saakeli soikoon, mulla on 2 pikkuveljeä.

Enpäs taida enää käydä saunassa niiden kanssa. En olisi ikinä heistä uskonut.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat