Seuraa 
Viestejä45973

"A video that purportedly shows a living, breathing space alien will be shown to the news media Friday in Denver."

http://www.rockymountainnews.com/news/2008/may/28/purported-ufo-video-be...

http://www.foxnews.com/story/0,2933,359563,00.html

saas nähä mitä o luvas

Sivut

Kommentit (35)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

julkasuu on kait siirretty,, tänää o pienelle mediaryhmälle esitys mut siel ei saa kuvata mitään joten tuskin tullaa näkee stillshottei enempää ainakaa vähään aikaan,, suht naurettavaks menee jo

No joo katsoin videon uudestaan ja kyllä siinä joku ETn näköinen oli. Aluksi ei näkynyt mitään kun oli niin tumma, mutta monitorin kirkkaudensäätöruutu tuli siihen päälle ja ruutu kirkasti videon vielä lisää vaikka säädöt olivat jo täysillä.

tli
Seuraa 
Viestejä1182

Olipa taas kerran todella vakuuttava varma todiste. On se aika surullista, että nämä huijarit eivät koskaan näytä pystyvän tätä parempiin kehitelmiin, vaikka nykytekniikalla niitäkin varmaan saisi aikaan.

tli
Olipa taas kerran todella vakuuttava varma todiste. On se aika surullista, että nämä huijarit eivät koskaan näytä pystyvän tätä parempiin kehitelmiin, vaikka nykytekniikalla niitäkin varmaan saisi aikaan.Nykytekniikalla voi lähes jokainen luoda "aidonnäköisen" ja teknisesti hyvälaatuisen filminpätkän, eikä se todista yhtään mitään!!!!
Joten nauhotteiden laadulla ei sinällään ole mitään tekemistä asian todenperäisyyden kannalta.

Hehee... Ja kaveri vaan sattumalta kuvailee ikkunasta ei-mitään, kunnes yllättäen alien pompsahtaa ikkunasta kurkkimaan Kyllä kyllä. Videon keskusteluissa kyllä puhutaan, niin kuin kyseessä ei olisi se "luvattu" alienvideo...

nuori_urho
Hehee... Ja kaveri vaan sattumalta kuvailee ikkunasta ei-mitään, kunnes yllättäen alien pompsahtaa ikkunasta kurkkimaan Kyllä kyllä. Videon keskusteluissa kyllä puhutaan, niin kuin kyseessä ei olisi se "luvattu" alienvideo...Kuvaaja yritti omien sanojensa mukaan saada kiikkiin ns. peeping-tomit, jotka hänen tyttäriään olivat vainonneet ja toiseksi ilmeisesti tämä video ei ole se ns. virallinen video.

korjatkoon lausuntoni joku vähemmän selvä yksilö. Itse olen ns. viettänyt laatuaikaa.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Alaston_Apina
Kuvaaja yritti omien sanojensa mukaan saada kiikkiin ns. peeping-tomit, jotka hänen tyttäriään olivat vainonneet ja toiseksi ilmeisesti tämä video ei ole se ns. virallinen video.

korjatkoon lausuntoni joku vähemmän selvä yksilö. Itse olen ns. viettänyt laatuaikaa.
No tuolla tavalla kuvatessa ei saa mitään peeping-tomeja kiinni, Jos aikoo kunata ikkunan läpi niin tila mistä kuvataan täytyy olla tummemmassa valaistuksessa mitä toisella puolen, muuten ulos näkyy liian huonosti. Lapsikin tietää tämän.

No, missähän se virallisempi video olisi?

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Video taitaa olla tekaistu juttu, kuten se aiemmin netissä pyörinyt alienin ruumiinavauskin oli. Edellisellä sivulla olevassa valokuvassa on selvästi nimimerkki Lassin labratorin noutaja, joka on laitettu pihalle raa'an keuhkon syönnistä johtuvan liiallisen "kaasuttelun" vuoksi. Kyttää, että milloinkahan taas sisälle päästetään.

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat