Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

"A video that purportedly shows a living, breathing space alien will be shown to the news media Friday in Denver."

http://www.rockymountainnews.com/news/2008/may/28/purported-ufo-video-be...

http://www.foxnews.com/story/0,2933,359563,00.html

saas nähä mitä o luvas

Sivut

Kommentit (35)

julkasuu on kait siirretty,, tänää o pienelle mediaryhmälle esitys mut siel ei saa kuvata mitään joten tuskin tullaa näkee stillshottei enempää ainakaa vähään aikaan,, suht naurettavaks menee jo

Ei tuo eläimeltä näytä. Sen näkee paremmin kun lataa koneelle ja säätää värin kirkkautta (ja kontrastia). On toi ihan "perusalienin" näköinen kaveri. Tuo silmien räpse on mainio yksityiskohta. Aitoudesta on vaikea sanoa mitään. Kutkuttava yhtä kaikki.

edit: tuossa vielä aiheesta:
http://www.denverpost.com/books/ci_9427587

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Vähän vaan kummastuttaa miksi se sattuukin olemaan juuri samanlainen kuin saduissa.. mikä yhteensattuma. Ei ollut edes hyvä feikki.

くそっ!

No joo katsoin videon uudestaan ja kyllä siinä joku ETn näköinen oli. Aluksi ei näkynyt mitään kun oli niin tumma, mutta monitorin kirkkaudensäätöruutu tuli siihen päälle ja ruutu kirkasti videon vielä lisää vaikka säädöt olivat jo täysillä.

tli
Seuraa 
Viestejä1134
Liittynyt11.11.2005

Olipa taas kerran todella vakuuttava varma todiste. On se aika surullista, että nämä huijarit eivät koskaan näytä pystyvän tätä parempiin kehitelmiin, vaikka nykytekniikalla niitäkin varmaan saisi aikaan.

tli
Olipa taas kerran todella vakuuttava varma todiste. On se aika surullista, että nämä huijarit eivät koskaan näytä pystyvän tätä parempiin kehitelmiin, vaikka nykytekniikalla niitäkin varmaan saisi aikaan.Nykytekniikalla voi lähes jokainen luoda "aidonnäköisen" ja teknisesti hyvälaatuisen filminpätkän, eikä se todista yhtään mitään!!!!
Joten nauhotteiden laadulla ei sinällään ole mitään tekemistä asian todenperäisyyden kannalta.

Hehee... Ja kaveri vaan sattumalta kuvailee ikkunasta ei-mitään, kunnes yllättäen alien pompsahtaa ikkunasta kurkkimaan Kyllä kyllä. Videon keskusteluissa kyllä puhutaan, niin kuin kyseessä ei olisi se "luvattu" alienvideo...

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat