Seuraa 
Viestejä45973

Ravintoloiden arvonlisävero eri maissa:

Luxemburg 3
Kypros 5
Hollanti 6
Espanja 7
Puola 7
Suomi 22

Kommentit (9)

Alkoholivero tuskin kompensoi maiden suhteellista asemaa.

Onneksi on olemassa halvempia juomia kuin laatuviinit, joita luxemburgilaiset kittaa. Määrällä ei kompensoida.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mjaa, enempi minua kyllä kotona pitää lähikuppilan karaoke ja laiskuus raahautua seuraavaan. Arvonlisävero tuskun tuntuisi baareissa juoman hinnassa, tai jos tuntuisi, niin mikä selittää julmetut hintaerot( 2€ -> ) isolle tuopille eri paikoissa nykyään?

no_more
Suomi on kaukana eurooppalaisesta valtiosta.

Ehkä pitäisi poistua euroviisuista suosilla.
Euroviisuista puheen ollen, viime vuonna voitti Serbia, ja on todettu että valtaosa äänistä tuli Venäjän itäpuoliskolta, eli Aasiasta !

No, onhan Israelkin mukana. Miksei esim Nepal voisi olla ?

Miksei eurooppa voisi alkaa laajentumaan ? Tänään Halonen tapasi Azerbaizanin pääpahiksen, vaikka olisi voinut keskittyä Algerian todella vakavan kriisin hoitamiseen.

Boysen
Ravintoloiden arvonlisävero eri maissa:

Luxemburg 3
Kypros 5
Hollanti 6
Espanja 7
Puola 7
Suomi 22

En näe pointtiasi. Juomingin arvonlisäveron joutuu joka tapauksessa maksamaan, ostit sen sitten kaupasta tai kuppilasta. Tuohon päälle vielä se alkoholivero.

Ainoa millä säästät on itsetehdyt juotavat, joissa niissäkin kuitenkin säästät vain alkoholiveron ja 5 % arvonlisäveroa, sillä elintarvikkeissa joista juomasi teet se on 17 %.

Petu
Seuraa 
Viestejä2289

Ei ihmekkään ,kun katselee ravintoloiden hintoja. Minulla ei tule käytyä ravintoloissa kuin kesällä, koska silloin saa kesälomarahaa.Toisaalta , on siellä tullut ravattua ihan riittävästi muutenkin .
Olisi muutenkin aika alentaa tuota alv:tä .Pääsisi myös tuo ravintolakulttuuri kukoistukseensa.
Nämä typerät idiootit eduskunnassa ei tunnu tajuavan ,että verojen alennus lisää myös kysyntää ja sitä kautta tuo enemmän raha valtion kassaan .Tähän asti ovat tehneet "nerokkasti" laimentamalla kysyntää korottamalla veroja , esimerkiksi alv, luullen että sillä saa maksimoitua tulot valtiolle.
Tästä hyvänä esimerkkinä autoveron alennus. Suurena pelkona tuolla Arkadianmäellä oli ,että valtion tulot laskevat ,koska kyseistä veroa on laskettu. Näille tulikin yllätyksenä ,että valtion kassaan tulikin enemmän rahaa ,koska porukka osti uusia autoja.
Kertoo aika paljon meidän politiikkojen talouden tajusta ,jos moisesta oikein yllättyy . Onneksi kohenee taas suomalaisten Viro asiantuntemus ,kun eduskunnassa nostavat loppuvuodesta(mitä luultavammin )alkoholiveroa .Saadaan taas viinan trokauskin kulkemaan maiden välillä muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen. Täytyyhän sitä sukulaiskansaa vähän jeesata .

CE-hyväksytty
Seuraa 
Viestejä29006
Petu

Olisi muutenkin aika alentaa tuota alv:tä .Pääsisi myös tuo ravintolakulttuuri kukoistukseensa.
Nämä typerät idiootit eduskunnassa ei tunnu tajuavan ,että verojen alennus lisää myös kysyntää ja sitä kautta tuo enemmän raha valtion kassaanMiten niin ei tunnu tajuavan? Arvonlisäveron alennuksesta on päätetty. Lisäksi muitakin veroja on laskettu ja lasketaan edelleen.

CE-hyväksytty
Arvonlisäveron alennuksesta on päätetty. Lisäksi muitakin veroja on laskettu ja lasketaan edelleen.Näistä eduskuntaohjelmassa päätetyistä veronalennuksista sen verran että kellä hiukkaakaan parempi muisti on niin ei pidä niitä yhtään varmana ennen kuin ne toteutuu. Ja senkin jälkeen ne saatetaan paniikkikorjauksella nostaa takaisin ylös kuten kävi alkoholiveron osalta..

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat