Seuraa 
Viestejä45973

Aivan mahdoton on lopultakin tämä maailmankaikkeus.
Kuinka 10^100 objektia ja pistettä voivat jatkuvasti säilyä muistissa katoamatta?

Jos yksittäisen pienen ihmisen muistikapsiteettia rupeais mittaamaan, ja sitä kuinka monta asiaa hän pystyy pitämään olemassa, olisi tulos lähes negatiivinen!

Jos jankuttaisit jatkuvasti jotain sanaa, saisit sen kenties pidettyä olemassa pienen hetken. Voisit pian opetella jonkin lauseen, jota hokisit kuin mantraa! Mutta suurimman osan ajasta ihminen taitaa olla täysin pimmee! Kuitenkin Juumala pitää kaikkea olemassa joka ainut sekunti! Hän käy läpi litanian maailmankaikkeuden objetktien sijainnista ja tilasta joka ainut hetki, ennenkuin seuraava ajanhetki ilmaantuu!

Paljon työtä tuolla meidän Luojallamme! Ja kuitenkin Häntä voi vielä rasittaa RUKOUKSILLA lisää! Toki Hänen enkelinsä hoitelevat noita RUKOUKSIA, joten tuskinpa tuo ENSIMMÄINEN ALKUSEURAUS ja SYY kaikkea itse tekee?

Mutta tokihan meidän on tehtävä jotain itsekin! Siinä lopultakin näkyy se, kuka on Juumalan ja kuka Saatanan lapsi: Ne jotka eivät tee mitään hyvää, tai ylipäänsä mitään, ovat perkeleen lapsia, ja ne jotka ahkeroitsevat hyvissa töissä ovat Juumalan penikoita!

Mutta kuinka kaikki pysyy olemassa? On olemassa maailmankaikkeudessa monenlaista raffinaattia: Sellaista johon jää pysyvä jälki, ja sellaista, joka umpeutuu välittömästi kuten ilma, kun nuoli lävistää sen!

Näin ollen Juumalan työ helpottuu? On olemassa atomeita, jotka ITSE muistavat edellisen olotilansa ja niihin jää jälki kaikista tapahtuneista reaktioista. Ja on sellaista materiaalia, jossa ei pysy tuo muutos kuin hetken, kuten veteen heitetty kivi laineineen osoittaa!

Mutta tuo kaikki vain jäävuoren huippu kaikesta, mitä pitää olla, ennenkuin maailmankaikkeus voi säilyttää olemassaolonsa! Eikö olekin VIISAS Luoja meillä!

Mutta onko kaikki AINE sitten osa Juumalaa, tai onko se joskus ollut?
Näin todellakin Uskon ja Tiedän. On olemassa hengen pirstaleita, kuten kvatkit ja atomit ylipäänsä, jotka on pistetty kenties iankaikkisesti noudattamaan luonnonlakiaan... Sitten on vapaana kiitävää henkeä, jonka jokainen liike on täysin ennalta arvaamattomissa: SATTUMA, kuten joku asian ilmaisisi!

Ja tuosta sattumasta koostuu se luonteenpiirre, ja persoonallisuus, joka on jokaiselle luodulle ominainen: Joku tykkää kääntää nopan aina 1:ksi ja joku toinen 6:ksi jonkun toisen pistäessä jonkin muun arvon mieluummin näyttöön! Mutta sekin on alati muuttuvainen! Jokin uusi viettelys tai viisaus voi kääntää ihmisen katsantokannan täysin päälaelleen! Näin on tapahtunut ihmisille, jotka ovat tulleet USKOON! He ovat nähneet ja kokeneet Juumalan rakkauden, ja eivät mistään hinnasta enää luopuisi siitä!

Mutta tuohon pisteeseen päästäkseen, täytyy löytää sydämestään edes pieni kaistale OTOLLISTA MAAPERÄÄ Juumalan sanan siemenelle! Kaikilla sitä ei ole! Varsinkaan herjaajilla ja väkivallantekijöillä, noilla Saatanan maanpäällisillä edustajilla!

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat