Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Eli onko turhanpäiväisiä äänestyksiä mielestäsi liikaa?

Näihin äänestyksiin vastaaminen luultavasti vain yllyttää niitä urakalla tehtailevia (nimiä mainitsematta).

Kommentit (15)

SAMAEL
Mihin pitää masturboida?

Saa vapaasti valita. Otsikko tuli vain mieleeni eräästä toisesta ketjusta, jonka nimi oli "Masturboitko? Äänestä.".

Moses Leone
SAMAEL
Mihin pitää masturboida?

Saa vapaasti valita. Otsikko tuli vain mieleeni eräästä toisesta ketjusta, jonka nimi oli "Masturboitko? Äänestä.".Tiedän tiedän. Mutta mihinkä sitä pitää masturboida, jos nyt esimerkiksi vastustaa turhia äänestyksiä?

SAMAEL

Tiedän tiedän. Mutta mihinkä sitä pitää masturboida, jos nyt esimerkiksi vastustaa turhia äänestyksiä?
Näppikselle ja hiireen. Hiiri kyllä kannattaa ensin aukaista, jotta siemenneste pääsee vaikuttamaan positiivisesti komponentteihin. Eipähän sitten pääse enää äänestelemään turhissa äänestyksessä.

Mieluiten tietenkin ihan jonkun muun näppikselle ja hiireen, jotteivat muiden typerät mielipiteet pääse äänestyksissä esille.

asdf
Seuraa 
Viestejä11860
Liittynyt16.3.2005

Se jäi kanssa mietityttämään, että pitäisikö liikkuvat vetää taakse silloin jos äänestää vai silloin jos ei? Vai vaikuttaako se, mitä äänestää? Vai pitäisikö onanisoida joka tapauksessa, äänestää mitä äänestää, jos yleensä äänestää?

asdf
Vai pitäisikö onanisoida joka tapauksessa, äänestää mitä äänestää, jos yleensä äänestää?Kyllä mielestäni otsikon imperatiivi viittaa siihen, että masturbointi on suotavaa, ellei jopa pakollista, joka tapauksessa.

Mun mielestä tämä ketjun otsikkoa voisi vaikkapa SAK käyttää tulevissa kuntavaaleissa mainoskampanjansa sloganina. Ei voi mennä enemmän pieleen, kuin edellinen äänestämiseen innostava kampanjansa.

Jokunen varoituksen sana: siemensyöksyyn johtava masturbointi vähentää luuston tiheyttä.

Kaitsu kertoi tämän tänään Osuuspankin parkkipaikalla eikä hän yleensä valehtele.

Käsitinkö nyt oikein: jos vastustan äänestämistä, niin masturboin Osuuspankin parkkipaikalle, ja Kaitsu ilmeisesti katselee toimitusta vierestä?

Eikä pelkästään katsele vierestä, vaan jopa kuuntelee. Äänestä, mistä oli myös puhe en tiedä mitään. Saattoi olla käki.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Liittynyt4.10.2007

Mielestäni äänestyksiä ei ole liikaa.

Olisi hyvä jos threadia tehdessä mietittäisiin millainen äänestys tähän sopii, mahdollisesti myös sillä tavalla että saa vaihtaa äänestyksen vastausta ketjun keskustelun edetessä. Eihän siitä mitään haittaakaan ole. Äänestys lisää yleensä ketjun kiinnostavuutta.

Ja jos käyttää äänestystä pitäisi olla vastausvaihtoehto myös niille jotka haluaa vain nähdä vastaukset, ellei kyseessä ole äänestys jossa jokaisen pitäisi vastata joko tai.

Barbaari

Ja jos käyttää äänestystä pitäisi olla vastausvaihtoehto myös niille jotka haluaa vain nähdä vastaukset, ellei kyseessä ole äänestys jossa jokaisen pitäisi vastata joko tai.


Sen vuoksi voi tässä vastata yhtaikaa sekä kyllä että ei ilman, että se vaikuttaisi prosentteihin.

FlO0d teH internetS doWn! Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood Flood.. Tämä viestini on yhtä hyödyllinen kuin tämä ja suurin osa äänestyksistä..

Niin kuin kaikki varmaan huomasivatkin, tein sen "Masturboitko? Äänestä!" -ketjun äänestyksineen sen takia, että en pystynyt lisäämään äänestystä jo olemassa olevaan ketjuun, jossa puhuttiin masturbaatiosta. Foorumisofta ei siis taivu sellaiseen. Siinähän pohdittiin, masturboivatko naiset huomattavasti vähemmän kuin miehet. Ja minusta kyseinen aihe ei ole ollenkaan turha äänestyksen aiheeksi. Täällähän on näkynyt äänestyksiä, joista ei edes ymmärrä, mikä niiden aihe on.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat