Seuraa 
Viestejä45973

Mielenosoitus järjestetään 13.6.2008. Mielenosoituksen teema on;

Hautajaiset epäkelvolle politiikalle ja vastuuttomille päättäjille. Toinen teema on Tapaturman uhrien muistopäivä.

Kokoontuminen Eduskuntatalon eteen, aamulla kello 08.00. Pyydämme kulkueeseen ihmisiä osallistumaan sekä kävellen, että myös autoilla.

Kulkueen järjestys on seuraava: Saattuetta vetää Me Hirviöt sarjan ruumisauto, sen perässä tulee uuden puolueen ja oikeusturvayhteisön tunnuksilla varustettu vihreä pakettiauto, joka vetää perässään lavettilla suomalaisten oikeusmurhien uhrien symbolista arkkua, joka on verhottu Suomen lippuun. Seuraavaksi saattueessa on kävelijät ja heidän perässään keltainen pakettiauto, jossa on myös uuden puolueen tarrat. Tämän perässä tulee saattueeseen osallistuvat muut autot.

Kello 08.00 pidänne puheen käytännön kuvioista. Kello 08.10 saattueemme lähtee liikkeelle Adagion tahdissa, eduskunnan portailta arkkua kantaen.

Matka etenee tämän jälkeen Eduskuntatalon edestä Mannerheimintietä pitkin Eteläesplanadille (kulkueeseen voi liittyä lasipalatsin- sekä Kolmen Sepän patsaan kodalla), Espalla pysähdymme oikeusministeriön eteen ja pidämme lyhyen puheen oikeusturvasta (kutsumme paikalle oikeusministerin), sieltä Kauppatorille Presidentinlinnan ja Korkeimmanoikeuden eteen, jossa pysähdymme pitämään puheen, sekä Suomeksi, että Englanniksi (kutsumme paikale korkeimman oikeuden presidentin ja Presidentinkansliasta Presidenttimme edustajan). Täältä siirrymme Senaatintorille (Valtioneuvosto), jossa pidetään puhe laillisuusvalvonnan tasosta, seuraavaksi etenemme Aleksanterinkatua pitkin pysähtyen IF-yhtiön sekä vakuutusyhtiö Pohjolan konttoreiden kohdalla, tällöin potilaat pitää lyhyen puheen vakuutustoiminnan ettisistä arvoista. Täältä palaamme Mikonkatua / kaivokatua pitkin Rautatientorille jossa kulkueeseen voi vielä liittyä. Täältä palaamme Mannerheimintietä pitkin takaisin Eduskuntatalolle ja pidämme pääpuheen mm. Eduskunnan ja oikeusasiamiehen toiminnasta, sekä julistamastamme tapaturmauhrien kansallisesta muistopäivästä.

Lisätietoa:
http://www.oikeusturva.info/

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat