Seuraa 
Viestejä45973

Istuin perjantai iltana pihallani ja yhtäkkiä poliisi hiippailee pihaani viistäen ja marssii mitän sanomatta ohi. Kysyin, mikä hätänä ja vastaus: ei tässä mitään. Seuraavaksi komento armeija tyyliin: tuleppas avaamaan rapun ovi!

Naapuri joka oli lähempänä meni.

Jotain asiaa siis uuteen taloon, joka on vielä puolityhjä.

Mielestäni herra poliisin olisi pitänyt toivottaa hyvää iltaa ja kertoa miksi hiippailee alueella. Onko jokin tilanne tai tms ja koskettaako se asukkaita.

Brittiläinen poliisi olisi toiminut toisin. Hyvää iltaa ja tässä jokin tarkistus tms.

Me maksamme heidän palkkansa ja eikös poliisi ole kansaa palvelemassa, ei luomassa kummalista kyttäys-auktoriteetti-ilmapiiriä?

Melko kummastuneena.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (10)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poliisit ovat tosiaan olleet hiukan etäisen tuntuisia viime vuosina. Johtuneeko siitä, että informaatiovälinettä eli pamppua pidennettiin joku vuosi (vuosikymmen?) sitten.

Myös pyssyn kanto muuttui näkyväksi ja eihän silloin voi mennä niin lähelle, että rosmo ylttyy tempomaan reukun haltuunsa. Tosin Tampereella ei piäisi olla mitään vaaraa. Hämäläisten hitaushan estää äkkiliikkeet. Siksi ne pyrkiikin tuomaan sinne poliisit muualta.

Vai että vielä päivää pitäisi sanoa. Omituista sakkia siellä mansessa. Turvallisempaa olisi mojauttaa pampulla heti kun ulttuu. Ei sitten pyörisi väki ympärillä pällistelemässä ja kyselemässä.

Vierailija

Täällähän ne koulutetaan. Mutta kyllä ne jotenkin tylyjä on nykyään. Tosin nuoruuteni asuin pienemmällä kylällä, niin silloin ne tunsi nimeltä kaikki asiakkaat ja ne oli ihan lepposia. Paitsi jos tehtiin kolttosia. Kaupungin poliisit on hirveitä koviksia.

tiäremiäs
Suomessa ei tarvitse olla kotietsintälupaa, eli tuossa oli virhe.millä asialla poliisi on ?
se sivuutettiin kokonaan...
rattijuoppo ei voi piiloutua asuntoon
kuvitellen ettei poliisi voi sitä sieltä hakea...
yms jne...

tiäremiäs
Suomessa ei tarvitse olla kotietsintälupaa, eli tuossa oli virhe."Poliisilaki 13 §
Etsintä henkilön kiinniottamiseksi

Sen lisäksi mitä pakkokeinolain 5 luvun 1 §:ssä säädetään, poliisimiehellä on oikeus päällystöön kuuluvan poliisimiehen määräyksestä toimittaa kuulusteluun noudettavan henkilön tavoittamiseksi etsintä hänen luonaan taikka muussa rakennuksessa, huoneessa tai kulkuneuvossa, jossa erittäin painavin perustein hänen voidaan olettaa oleskelevan."

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat