Seuraa 
Viestejä45973

En rehellisesti sanoen tiedä, miten psykologia määrittelee persoonallisuuden.

Mutta sen tiedän, että persoonallisuus on lopultakin se tekijä, mikä erottaa kuolleen elävästä.

Siis: Meillä on 2 liikkuvaa objektia: Kumpi elävä, kumpi kuollut, mahdollisesti vain kone?

Persoonallinen objekti käyttää energiaansa ITSE! Koneetkin käyttävät energiaa, mutta vain käyttäjän ohjeiden mukaisesti.

Mihin ja kuinka ne tuota energiaansa käyttävät, paljastaa muita ominaisuuksia, kuten älykkyyden. Älykäs persoonallisuus käyttää aikaansa energian keruuseen(syömiseen), ajanviettoon(viihteeseen), suvunjatkamiseen(naimiseen) ja lepoon ja uusiutumiseen(nukkumiseen) muutamia tekiöitä mainitakseni!

Sitten persoonallisuutta voidaan määritellä lisääkin, kuten onko kyseessä HYVÄ vai PAHA persoonallisuus! Hyvä persoonallisuus ottaa huomioon toisetkin, tekee asioita heidänkin hyväkseen, pyytettömästi, eikä välttämättä palkkion toivossa. Paha persoonallisuuskin voi näennäisesti tehdä "hyvää" mutta vain todella suuren palkkion saadessaan! Yleensä paha persoonallisuus kuitenkin käyttää energiaansa omien himojensa tyydyttämiseen ja kanssaolentojen kiduttamiseen, sillä se tuottaa sille jotain mieli"hyvää"!

Kun on siis kysessä jokin suuri energiakeskittymä, on sillä lähes poikkeuksetta persoonallisuus! Juumala on tunnetuin suuri ja hyvä energiakeskittymä, jota on pidetty myös olemattomana, sillä se ei ota näkyvää, aineellista muotoa, kuin luotujensa välityksellä!

Kuitenkin tuo energia on suuri ja mahtava, mikä on Juumaluus! Se on Viisauden ja Rakkauden keskittymä, joka jakaa Viisautta ja luonteenpiirteitä ja lahjoja kaikille luoduilleen!

Mutta Hän voi olla myös hyvin Julma ja suorastaan säälimätön, kun on kyse pahuudesta, ylpeydestä ja synnistä! Ne on niitä persoonan ominaisuuksia, jota Juumalamme EI SIEDÄ! Mutta tuo ankaruus ei kohdistu tuohon olentoon itseensä, sillä sekinhän oli alunperin Juumalamme HYVÄKSI luoma, vaan siihen pirulliseen ideaan, joka on pitänyt tuota olentoa kahleessaan! Sitä irti repiessään, voi Juumala sairastuttaakin tuon ihmisen, fyysisesti!

Ihmispelko ja luottamus on yksi pirullisimpia asioita nykyajassa. Mennään lääkäriin, ja saadaan sairaus ja iso lasku palkaksi. Mennään töihin ja saadaan vahingonkorvausvaade huonosti hoidetusta työstä, ja oikeustoimia! Mennään naimisiin, ja saadaan aikaan väkivaltainen suhde, avioero, ja useita ilkeitä lapsia! Nämä esimerkit osoittavat kuinka pettävä on ihmisen ihmiselle antama turva!

Mutta mixi ihminen ei sitten anna elämäänsä luojansa käsiin? Vst: IHMISPELKO! Joku Saatanan demonien riivaama ihminen -tai joukko pitää muita kalheessaan pelottelemalla näitä joidenkin etuuksien menettämisellä, jos antautuvat Luojalleen! Ja tuo tie vie Helvettiin!

Viimeisen kerran, ateistit yms. jumalattomat: Älkää edes luulko olevanne jotenkin viisaita - kieltäessänne Juumalanne! Kenties olette enemmistössä joissakin piireissä, ja niin voitte päättää, ketkä tulevat poppooseenne nauttimaan suurista mammonapalkoista, mutta älkää luulko, että valtanne ulottuu pidemmälle! Niin ja voittehan johonkin kunnianloukkaukseen vedoten saada vankilaan ihmisiä, tai murhaajia palkatessanne saatte tuon ihmisen kuolemaan lihallisesti, mutta se ei ketään auta, ei edes teitä itseänne! Kaikki on turhuutta, tulisi kaikkien oppia!(Paitsi laki ja sen noudattaminen!)

  • ylös 0
  • alas 0

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat