Seuraa 
Viestejä45973

Niin tällä palstalla kuin muuallakin mediassa on paljon puhetta Kiinan maanjäristyksestä ja siihen liittyneistä ilmiöistä. Noin 100000 ihmistä on jo täysin tietoisia maanjäristysten ja monien muiden luonnon ilmiöiden fysiikasta mutta suuri enemmistö on vielä täysin pihalla, kiitos akateemisen apurahatieteen jonka tehtävänä on pitää aikansa eläneitä teorioita hengissa mahdollisimman pitkään sillä tieto on valtaa ja varmin tapa oman etumatkan pitämiseen on väärien teorioiden mainostaminen jokaisessa mahdollisessa mediassa.

Nyt teemme testi eli katsomme kuinka moni tiedeuskovainen osaa ajatella itsenäisesti ja kuinka monelle akateemisen maailman "konsensus" on ehdoton totuus jota ei voi kyseenalaistaa.

Kaikki vallitsevat teoriat niin maapallon ilmastosta kuin tulivuorten purkausten ja hurrikaanien kaltaisista ilmiöistä ovat ajalta jolloin avaruuden/ionosfäärin sähköisistä ilmiöistä ei tiedetty mitään. Myöhemmin aurinkotuulen ja maan magneettikentän aiheuttama ionosfäärin ja maanpinnan välinen kondensaattori paljastui niin useita sääilmiöitä kuin monia muitakin luonnonilmiöitä ajavaksi moottoriksi (myös ilmaston kannalta merkittävät suihkuvirtaukset ovat aurinkotuulen ja maan magneettikentän synnyttämiä). Virheellisten teorioiden ylläpitäminen on kuitenkin mielekästä sillä monet sotilassovellukset ovat käyttökelpoisia ainoastaan mikäli ihmiset eivät ymmärrä kuinka ne toimivat.

En viitsi selittää asioita juurta jaksaen sillä fiksut ihmiset osaavat itse suorittaa päättelyn ja kovapäisimpiä tiedeuskovaisia ei mikään määrä dataa kykenen parantamaan. Kerron siis ainoastaan joitakin perusasioita ja jätän loput lukijan oman päättelyn varaan.

Ionosfäärin ja maanpinnan välisen "kondensaattorin" energia siippuu aurinkotuulen kulloisestakin tilanteesta. Sähkökentän voimakkuus maanpinnan ja ionosfäärin välillä riippuu kokonaisvarauksen lisäksi myös siitä painaako voimakas aurinkotuuli maan magneettikenttää kasaan tuoden "kondensaattorin" ylempää levyä lähemmäs maanpintaa vai siirtyykö se kauemmaksi heikon Aurinkotuulen johdosta.

Seuraavassa lyhyt selitys kolmen eri ilmiön ja aurinkotuulen ajaman ionosfäärin ja maanpinnan välisen potentiaalieron välisistä riippuvuuksista.

1. Hurrikaani

Hurrikaani syntyy kun maanpinnan ja ionosfäärin välinen sähkökenttä kiihdyttää ionisoituneita molekyylejä (yleensä meren pinnasta sillä haihtuminen tarjoaa suuren määrän ionisoitunutta tavaraa) ylospäin ja vastaavasti vapaita elektroneja alaspäin koriolisvoiman kääntäessä ilmavirran pyörteeksi. Meren yllä maadoitus on huono ja poikkeuksellinen varausepätasapaino tasoittuu vasta hurrikaanin tultua mantereelle jossa maadoitusominaisuudet ovat paremmat. Hurrikaanin silmässä tapahtuva salamointi lisää ionisaatiota ja purkaa kondensaattoria nopeammin. Hurrikaanien voimistaminen tai tukahduttaminen onnistuu hurrikaanin silmän sähköisiä ominaisuuksia manipuloimalla ja menetelmiä on useita.

Tutustukaa googlen avulla seuraaviin ilmiöihin:

1. Suurimmat vertikaaliset sähkökentät mitattu hurrikaanien päältä
2. Salamointi lisää ionisaatiota ja voimistaa hurricaania (purkaa kondensaattotia nopeammin). Esim. Katrinan silmässä havaittiin poikkeuksellisen paljon salamointia. Tässä avuttomien apurahatiedemiesten spekulointia asian tiimoilta http://www.physorg.com/news70359642.html

Hurrikaani saa siis energiansa aurinkotuulen ja maan magneettikentän synnyttämästä vertikaalisesta sähkökentästä.

2. Ukkonen

Nyt jokainen on jo kuullut supersalamoista eli salamoista jotka iskevät pilvien ja ionosfäärin välillä. Vain pahimmat puupäät uskovat edelleen että salamointi on seurausta staattisesta sähköstä joka syntyy kun pilvet hankaavat toisiaan. Myös ukkosmyrskysen päältä on mitattu poikkeuksellisia varausepätasapainoja ionosfäärissä. Nasa ja kumppanit pyrkivät epätoivoisesti ylläpitämään väärää teoriaa ja syöttävät tarinaa jonka mukaan ionosfäärin varausepätasapainot ovat seurausta salamoiden aiheuttamista akustisista alloista. Tiedeuskovaiset ja apurahatiedemiesmassamme sekä varsinkin suuri yleisö uskoo kuitenkin mitä vaan eikä vanha huvittava teoria tahdo kuolla kulumallakaan.

Tutustu siis pilvistä ionosfääriin lyöviin salamoihin sekä siihen kuinka ukkosrintaman päältä löytyy suuria varausepätasapainotiloja ionosfäärissä.

3. Maanjäristys

Siinä missä yllä esitetyt ilmiöt saavat pääosan energiastaan ionosfäärin ja maan pinnan välisestä sähkökentästä, toimii samainen lähde ainoastaan triggerinä kun kyseessä on esim. maanjäristys tai tulivuorenpurkaus.

Maanjäristyksen tapauksessa poikkeuksellisen suuri ionosfäärin ja maanpinnan välinen sähkökenttä (ja kondensaattorin kokonaisenergia) johtaa tilanteeseen jossa suuri ionosfäärin ja maanpinnan välinen sähkövirta tuo maaperään riittävän määrän energiaa jotta laattojen välinen jännite pääsee purkautumaan maanjäristyksen muodossa.

Maanpinnan ja ionosfäärin välinen elektronivirta ionisoi pilvissä olevia kaasumolekyylejä joiden palautuminen perustilaan synnyttää kauniit värikkäät pilvet joita näimme kiinan järistyksen yhteydessä. Samainen sähkövirta on syyllinen "yllättävään" lämpöaaltoon joka usein iskee ennen maanjäristystä (niin kävi tälläkin kertaa kiinassa). Maaperässä majailevat eläimet kuten käärmeet, hiiret ja sammakot johtavat paremmin sähköä kuin ympäröivä maaperä joten ne kokevat ikävää pistelyä niiden läpi kulkevän sähkövirran seurauksena ja tulevat ulos koloistaan (näin kävi myös tällä kertaa kiinassa).

http://observers.france24.com/en/conten ... dead-china

Googlaa eläinten käyttäytymisestä ja maanjäristyksiin liittyvistä lämpöaalloista. Tutustu myös esim. radiolähetysten häiriöihin sekä kaikkiin mahdollisiin ilmiöihin joita suuri ionosfäärin ja maanpinnan välinen ioni ja elektronivirta aiheuttaa.

Tässä apurahamiesten selityksiä lämpöaallolle joka on siis seurausta virran kulkemisesta resistiivisen kuorman (ilman) läpi. Sama ilmiö muuten ajaa El Ninjo ilmiötä eli Amerikan mantereen kapeudesta johtuen hurrikaanien alkujen synty on hankalampaa tyynenmeren puolella mannerta ja ionosfäärin ja maanpinnan välinen energia kuluu meriveden lämmittämiseen resistiivisesti.

http://www.springerlink.com/content/562737x185175876/

http://jimmysjapanadventure.blogspot.co ... -wave.html

4. Tulivuoren purkaus

Samana päivänä (7.5) Burman tuhoisan hurrikaanin kanssa saman aurinkotuulen vaihtelun aiheuttaman poikkeuksellisen varausepätasapainon johdosta purkautui myös Chilen tulivuori. Tälläkin kertaa sähkökentästä maahan johtunut energia toimi ainoastaan triggerinä joka laukaisi järistyksen.

Tulivuori on korkein paikka ja kondensaattorin purkautuminen tapahtuu todennäköisimmin juuri sen kohdalta. Suurestä sähkökentästä kertoo parhaiten kuva jossa kraateriin iskee miljoona salamaa jotka siis ionisoivat ilmaa mahdollistaen ionosfäärin ja maanpinnan välisen kondensaattorin nopeamman purkautumisen. Myös tulivuoren purkaus voidaan tarvittaessa laukaista madaltamalla ionosfäärin ja maanpinnan välisen ilmakerroksen resistanssia. Tämä onnistuu kuitenkin ainoastaan silloin kun varausepätasapaino on poikkeuksellisen suuri esim. jonkin aurinkotuulen muutoksen seurauksena (solar flare, CME).

Kuva Chilen purkauksesta. Huomaa National Geographys säälittävät "selitykset" jotka auttavat ymmärtämään sitä miksi massat ovat täysin pihalla aivan yksinkertaisissakin ilmiöissä.

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... n%26sa%3DN

http://images.google.com/imgres?imgurl= ... 11,EGLC:en

Ionosfäärin ja maanpinnan välisen poikkeuksellisen varausepätasapainon purkautuminen on siis ainoastaan yksi tekijä joka voi laukaista maanjäristysten tai tulivuorenpurkausten kaltaisia ilmiöitä. Tällä kertää niin Chilen tulivuoren kuin Kiinan maanjaäristyksenksi triggeroi kuitenkin juuri kyseinen ilmiö.

PS. Ionosfäärin ja maan välisen kondensaattorin ominaisuudet on tunnettu jo pitkää sillä jo Tesla aikoinaan rakensi tornin jonka avulla kykeni hallitusti purkamaan kyseistä kondensaattoria ja toimittamaan halpaa energiaa. JP Morgan ja verkon omistanut Westinghouse eivät kuitenkaan nähneet tätä hyväksi busineksilleen vaan jyräsivät tornin maan tasalle ja tuhosivat Teslan maineen. Nykyään voitte katsoa BBC dokumenttia joka päivittelee kuinka muuten niin viisas tesla kuvitteli kykenevänsä lähettämään energiaa langattomasti vaikka tornin tarkoitus oli ainoastaan polarisoida ilmaa matalataajuisen sähkömagneettisen signaalin avulla siten että ilmakehään syntyy kanava jota pitkin kondensaattoria voidaan purkaa jonka jälkeen energia oli tarkoitus siirtää olemassa olevaan sähköverkkoon. Tässä jälleen esimerkki siitä kuinka kansaa kusetetaan tiede"dokumenteillä"

Tässä vielä wikipedian sivut asiasta ja sama typerä väite tornin alkuperäisestä tarkoituksesta.

http://en.wikipedia.org/wiki/Wardenclyffe_Tower

Arvatkaa naurattaako todellisia tiedemiehiä sillä ei tunnu löytyvän riittävän typerää selitystä jottei se uppoaisi tavallisiin tallaajiin ja apurahatieteilijöihin kunhan tarina muistetaan varustaa esim. NASA:n logolla.

Tieto on valtaa ja varmin tapa hankkia valtaa on pitää massat tietämättöminä. Tätä tehtävää suorittaa nk. koulutusjärjestelmä eli sen avulla säännöstellään mitä massat ymmärtävät. Kiitos UNESCO:n universaalin kurrikuulumin, tulee jokainen uusi sukupolvi olemaan edellistä enemmän pihalla.

Sivut

Kommentit (271)

Onko sitten mahdollista manipuloida HAARPin tapaisille laitteilla ionosfääriä siten ,että ionosfääri purkaa energiaansa hallitusti vai onko tämä legendaa ?
Ja jos se on mahdollista, eikö ole mahdollista vahingoittaa/muuttaa ionosfääriä pysyvästi ?

Haarp on ionosfäärin lämmitin ja sen avulla voi jossain määrin lisätä yläilmakerrosten ionisaatiota ja pudottaa siten maan ja ionosfäärin välisen ilmakerroksen resistanssia. Periaatteessa sillä siis voidaan manipuloida sääilmiöitä kunhan on ensin ymmärretty ne sähköiset ilmiöt jotka sääilmiöitä ajavat .

On kuitenkin huomattavasti tehokkaampiakin tapoja ionisoida ilmaa tai luoda matalamman resistanssin kanavia joten Haarp on tuskin tässä tapauksessa keskeisessä asemassa.

Tällä kertaa ionosfäärin varausepätasapainot olivat poikkeuksellisen suuria ja on todennäköistä ettei Chilen purkaukseen, Kiinan järistykseen ja Burman hurrikaaniin liity manipuloitnia.

Burman hurrikaani oli kuitenkin paikallaan käsittämättömän kauan ja käyttäytyi muutenkin omituisesti joten aivan 100% varma asiasta ei voin olla. Ainakin YK:lla ja Jenkeillä kävi käsittämätön säkä sillä ei toivotun sotilasjuntan kaataminen onnistuu helpommin kun länsimedia kääntää operaation nälkäisten lasten pelastamiseksi

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615

Savoria ei ole näkynyt aikoihin. Olisikohan Savor saanut "arvoisensa" seuraajan?

Kiihko asiansa ajamiseksi ainakin näyttäisi olevan riittävä!

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Jos miljardikolmesataaviisikymmentämiljoonaa kiinalaista hyppäävät ilmaan yhtäaikaa, kuinka paljon maapallon kokonaispaino silloin kevenee?
(Oletetaan lähtöarvoksi, että yksi kiinalainen painaa keskim. 70 kg.)

Ja: Kun he putoavat takaisin maan pinnalle, tapahtuuko maanjäristys?

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
kriiitikko
Haarp on ionosfäärin lämmitin ja sen avulla voi jossain määrin lisätä yläilmakerrosten ionisaatiota ja pudottaa siten maan ja ionosfäärin välisen ilmakerroksen resistanssia. Periaatteessa sillä siis voidaan manipuloida sääilmiöitä kunhan on ensin ymmärretty ne sähköiset ilmiöt jotka sääilmiöitä ajavat .

On kuitenkin huomattavasti tehokkaampiakin tapoja ionisoida ilmaa tai luoda matalamman resistanssin kanavia joten Haarp on tuskin tässä tapauksessa keskeisessä asemassa.

Tällä kertaa ionosfäärin varausepätasapainot olivat poikkeuksellisen suuria ja on todennäköistä ettei Chilen purkaukseen, Kiinan järistykseen ja Burman hurrikaaniin liity manipuloitnia.

Burman hurrikaani oli kuitenkin paikallaan käsittämättömän kauan ja käyttäytyi muutenkin omituisesti joten aivan 100% varma asiasta ei voin olla. Ainakin YK:lla ja Jenkeillä kävi käsittämätön säkä sillä ei toivotun sotilasjuntan kaataminen onnistuu helpommin kun länsimedia kääntää operaation nälkäisten lasten pelastamiseksi
Kerrassaan upeeta! Tosi Mahtavaa (TM)!

Nyt kun saisit vielä kytketyksi tuon WTC7-luhistumiseen (ja kukkia maalaaviin norsuihin), JFK:n murhaan, mustiin helikoptereihin, ja Natsien kuussa sijaitseviin tukikohtiin, niin olisit saavuttamassa oman alasi huipun!

(Miltei unohdin "onton maapallon", silly me...)

Jatka valitsemallasi uralla, please!

Olen silkkana korvana (tai ainakin simmuna) seuraamassa teoriasi kehittymistä!

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Seppo_Pietikainen
Savoria ei ole näkynyt aikoihin. Olisikohan Savor saanut "arvoisensa" seuraajan?

Kiihko asiansa ajamiseksi ainakin näyttäisi olevan riittävä!
Vilkaisin aikaisempaa aiheesta syntynyttä ketjua ja muutama musta valkoinen kirjoituksesi pisti siinä määrin silmään että meinasin jo käyttää sinua esimerkkinä tiedeuskovaisesta joka ei ajattele vaan ainoastaan apinoi.

Asia ei ole vaikea joten sinäkin voit sen ymmärtää kunhan hetken keskityt!!!

Kuinka itse selität värikkäät pilvet, lämpöaallon, käärmeiden ja sammakkojen vaellukset, radioliikenteen häiriöt jne...

Taisin taas unohtaa ettei tapanasi ole selittää tai ymmätää asioita vaan toimia ainoastaan skeptikon määritelmän mukaan eli epäillä kaikkea muuta paitsi kulloinkin vallalla olevaa virallista näkemystä. Meilläpäin kaltaisiasi kutsutaa uskovaiseksi ja teologia nyt vain sattuu olemaan kirkonmäen sijasta hesarin tiedesivujen kautta jaettua.

Kerrassaan upeeta! Tosi Mahtavaa (TM)!

Nyt kun saisit vielä kytketyksi tuon WTC7-luhistumiseen (ja kukkia maalaaviin norsuihin), JFK:n murhaan, mustiin helikoptereihin, ja Natsien kuussa sijaitseviin tukikohtiin, niin olisit saavuttamassa oman alasi huipun!

(Miltei unohdin "onton maapallon", silly me...)

Jatka valitsemallasi uralla, please!

Olen silkkana korvana (tai ainakin simmuna) seuraamassa teoriasi kehittymistä![/quote]


Olet näköjään suhteellisen patologinen tapaus eli sen lisäksi ettei mitään virallista totuutta saa kyseenalaistaa (on hyvä muistaa että koko tiede pohjautuu tai sen ainakin tulisi pohjautua olemassa olevien näkemysten haastamiseen ja epäilyyn), on jokainen yhdenkin totuuden kyseealaistaja silmissäsi salaliittoteoreetikko.

Mitä oletat sotilasbudjeteilla tehtävän jos niillä ei synnytetä sovelluksia joiden toimintaperiaatetta kaltaisesi pussihousu ei kykene ymmärtämään. Oletko todella niin typerä että luulet olevasi tietoinen sotilassovellusten uusimmista tuulista? Minkähän ihmeen takia sotateknologiaa kehitetään salassa jos Seppokin tietääjo kaiken.

Vaikuttaa siltä että meistä vain toinen ymmärtää esim. Haarpin toimintaperiaatteen. En myöskään pidä resistanssin pudottamiseen liittyvää tiedettä kovin monimutkaisena joten keskustelenko keskenkasvuisen klopin vai muuten vain lahjattoman henkilön kanssa?

Seppo_Pietikainen
Seuraa 
Viestejä7615
kriiitikko

Vaikuttaa siltä että meistä vain toinen ymmärtää esim. Haarpin toimintaperiaatteen.
Ja se toinen ei ainakaan näytä olevan sinä!


En myöskään pidä resistanssin pudottamiseen liittyvää tiedettä kovin monimutkaisena joten keskustelenko keskenkasvuisen klopin vai muuten vain lahjattoman henkilön kanssa?Varmaankin tahdot täsmentää, vai kannattaisiko vain koettaa paikata foliopipoasi tuplakerroksella?

--
Seppo P.
Kreationismi perustuu tietämättömyyteen, se sikiää tietämättömyydestä ja siitä sikiää tietämättömyyttä. Tietämättömyyden levittäminen on kreationismin elinehto ja tietämättömyydessä rypeminen on kreationistin luonnollinen elämisenmuoto

Keskustelun heräte on asetettu ja palailen asiaan joskus myöhemmin mikäli kiinnostuneita löytyy! Suosittelen aiheeseen tutustumista sillä aurinkotuulen, maan magneettikentän ja ionosfäärin muodostaman kokonaisuuden ymmärtäminen on avain erittäin monen ilmiön aiempaa parempaan hahmottamiseen.

Sepon kohdalla sekä älyllinen että verbaalinen kapasiteetti on siinä määrin rajoittunutta etten jaksa moista kärpästä jäädä tällä kertaa lätkimään!!

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Eei pidä paikkaansa. Paskapuheen tunnistaa siitä että asiat on selitetty monimutkaisilla ilmiöillä joista kukaan ei ymmärrä mitään kuten esimerkiksi jollain "ionosfäärisen magneettikentän varioituminen aurinkotuulen jaksoittaissäteilystä" -paskalla. Kyllä ne hurrikaanit syntyy ihan ilmavirroista eikä mistään mystisestä magneettikentän paikallishäiriöstä. Niin että paskapuhetta sanon minä.

くそっ!

Ronron
Eei pidä paikkaansa. Paskapuheen tunnistaa siitä että asiat on selitetty monimutkaisilla ilmiöillä joista kukaan ei ymmärrä mitään kuten esimerkiksi jollain "ionosfäärisen magneettikentän varioituminen aurinkotuulen jaksoittaissäteilystä" -paskalla. Kyllä ne hurrikaanit syntyy ihan ilmavirroista eikä mistään mystisestä magneettikentän paikallishäiriöstä. Niin että paskapuhetta sanon minä.Olet näemmä juuri niin sivistynyt/lukenut kuin tekstisi rakenteesta voi päätellä!

Kengännauhojen sitominenkin on joillekkin monimutkainen ilmiö joten näkemyksesi kertoo huomattavasti enemmän kantajastaan kuin itse ilmiöstä. Ota käteesi esim. historian paras fysiikan kirja The Feynman lectures of Physics ja tutustu vertikaaliseen sähkökenttään joka on normaali olosuhteissa noin 100 v/m.

Jopa apurahatiede ymmärtää jo ilmiön perusteet ja tässä hivenen esimakua

http://images.google.fi/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DG

Tarkoitukseni oli vain auttaa ihmisiä ymmärtämään ilmiöitä joita muut ymmärtävät vasta vallitsevan paradigman romahdettua

Tässä kuva maan ja auringon välisestä magneettisesta kytkennästä
http://images.google.fi/imgres?imgurl=h ... r%26sa%3DN

Ja tässä alkeellista tietoa van allen vöistä joilla on oma osuutensa vertikaalisen sähkökentän synnyttämiseen

http://images.google.fi/imgres?imgurl=h ... l%26sa%3DG

Ja tässä hieman näkökulmaa siihen kuinka auringon toiminta vaikuttaa maan magneettikenttään ja ionosfäärin ominaisuuksiin

http://images.google.fi/imgres?imgurl=h ... r%26sa%3DN

Se että jokin ilmiö on sinulle monimutkainen ei todellakaan tarkoita sitä että se olisi monimutkainen!!

Maanjäristyksille voi olla monta syytä ja seurausta:

- Keski-Kiinan maanjäristys vaikeutti paikallisen teleoperaattorin tukiasemien sähkönsaantia.

- Uutistoimiston mukaan järistys romahdutti höyryturbiinitehtaan Sichuanin maakunnassa sijaitsevassa Hanwangin kaupungissa.

- ennen kaikkia Kiinan maanjäristys on kuitenkin inhimillinen murhenäytelmä.

OMX ja Nokian kurssi laskee!

Suomen Punainen Risti on käynnistänyt keräyksen Kiinan maanjäristyksen uhrien auttamiseksi. Kansainvälinen Punainen Risti on tehnyt 12,4 miljoonan euron …

Epicenter: Eastern Sichuan, China; 2008 May 12 6:28:00 UTC; Depth 10.0 km; Magnitude 7.8 - 7.9; Location approximately 31.10 N 103.27 E per USGS

Mao kääntyy haudassaan?

Suositun legendan mukaan kiinalainen horoskooppimerkistö syntyi, kun Buddha kutsui kaikki maapallon eläimet ja oliot luokseen ennen poistumistaan muihin ulottuvuuksiin. Paikalle saapuivat vain 12 uskollisinta: rotta, härkä, tiikeri, jänis, lohikäärme, käärme, hevonen, vuohi, apina, kukko, koira ja sika.

Kalentereihin on Kiinassa suhtauduttu aina erittäin vakavasti, sillä luonnossa vallitseva syklinen järjestys nähtiin verrannollisena ihmisten maailmassa toivottuun yhteiskunnalliseen ja moraaliseen järjestykseen. Hallitsija eli Taivaan poika oli muodollisesti vastuussa näiden järjestysten säilymisestä.

Kiinteinen kiinalainen kalenteri perustuu kuukalenterin mukaiseen ajanlaskuun.

Kiinalainen maailma pysähtyy vuoden vaihteessa. Kiinalaisten elementit ovat metalli, vesi, puu, tuli ja maa. Ne ovat symboleja maailmankaikkeuden ikuisen kierron vaihtelusta. Kukin elementti kuluttaa voimansa loppuun ja siirtää sen seuraavalle, joka jatkaa edelleen kosmisen kapulan kierrättämistä.

Metalli kaivetaan maasta ja se sulaa kuin vesi, joka ruokkii puuta, joka palaessaan tulessa muuttuu tuhkaksi, joka rikastaa maata jne.

Viime viikolla alkoi kiinalainen uusi vuosi, joka on Rotan vuosi. Se ei ole kovin suosittu vuosi kiinalaisten onnen haussa. Sitä ennen oli sian vuosi.

Nyt (2008) on menneillä Ruskean Maa-Rotan vuosi!

Rotan vuonna syntyneet ihmiset tunnetaan vastakkaiseen sukupuoleen kohdistuvasta viehätysvoimastaan. Mutta viileyteen kääriytynyt viehätysvoima kätkee heidän sisuksiinsa äärimmäistä aggressiivisuutta.

Lähde ei ollut tämä:
[0] Kermadec, Jean-Michel Huon de: The Way to Chinese Astrology - The Four Pillars of Destiny.

Urantia Page-1291:
Men do not find the Supreme suddenly and spectacularly as an earthquake
tears chasms into the rocks, but they find him slowly and patiently as a river
quietly wears away the soil beneath.

Urantia Page-660
The atmosphere, together with incessant moisture precipitation,
facilitated the cooling of the earth's crust. Volcanic action early equalized
internal-heat pressure and crustal contraction; and as volcanoes rapidly
decreased, earthquakes made their appearance as this epoch of crustal cooling
and adjustment progressed.

Muitakin syitä maanjäristyksille saattaa olla olemassa:

Urantia Page-668
Even today the continents continue to float upon this noncrystallized
cushiony sea of molten basalt. Were it not for this protective condition, the
more severe earthquakes would literally shake the world to pieces.
Earthquakes are caused by sliding and shifting of the solid outer crust and
not by volcanoes.

SIVU.668 - Mantereet kelluvat vielä nytkin tällä kiteytymättömällä,
sulasta basalttimerestä koostuvalla pehmusteella. Voimakkaammat
maanjäristykset tärisyttäisivät maailman kirjaimellisesti kappaleiksi,
ellei tällaista suojelevaa järjestelyä olisi.
Maanjäristykset aiheutuvat kiinteän ulkokuoren liukumisesta ja siirtyilemisestä, eivät
tulivuorista.

Ilmateur
HAARP? Sään hallinta? Minkä helvetinkoneen ne on taas rakentaneet? *huoh* Taas tutkimaan...Haarp on alunperin rakennettu lähinnä seuraavista syistä

1. Tutka jolla näkee horisontin taakse
2. Kommunikointi sukellusveneiden kanssa
3. Alkuperäisessä patentissa esitellään myös menetelmiä ohjusten torjuntaan

Myöhemmin sitä on käytetty myös ainakin maaperätutkana.

Periaatteessa haarp mahdollistaa jossain määrin myös sään manipuloinnin mutta suurin osa nettimateriaalista on ala-arvoista salaliittotavaraa.

Jos haluat tutustua aiheeseen niin lue Nick Begichin kirjoittama kirja "Angels Don't Play This haarp"

Jos epäilet kirjan sisältöä niin suosittelen tutustumaan Nick Begichiin henkilönä

Ilmateur
Tässä mielenkiintoinen ohjelma HAARPista. Sen mukaan EU:kin on ilmaissut huolensa projektista, sen ympäristöturvallisuudesta ja terveysvaikutuksista.

Osa 1
Osa 2
samat tiedot löytyvät myös Nick Begichin kirjasta sillä hän oli yksi henkilöistä jotka EU parlamentti kutsui preppaamaan itseään asian tiimoilta. Tapaaminen johti myös käytännön toimiin joista tarkemmin kirjan sivuilla.

Enemmistölle kuitenkin vain se on todellista mitä media välittää ja niinpä asia on esimerkiksi Sepon kaltaisille yksilöille salaliittoteoria. Suurin osa ihmisistä omaa äärimmäisen lapsellisen maailmankuvan ja pitää kaikkea sen ulkopuolelle jäävää salaliittoteorioina. Onneksi meitä ei kukaan pakota etenemään paksukalloisimman enemmistön asettamaa vauhtia vaan jokainen voi tutustua asioihin omatoimisesti.


Tässä mielenkiintoinen ohjelma HAARPista. Sen mukaan EU:kin on ilmaissut huolensa projektista, sen ympäristöturvallisuudesta ja terveysvaikutuksista.Tuo sensaatiohakuinen reportteri on mielestäni lähinnä verrattavissa oman maamme Luukanen-Kilde nimiseen ”tiedenaiseen”.

Kyllä militääris-ihmiset miettivät kaikenlaisia pirullisia konsteja, ja ovat sitä aina tehneet.

Mitä EU mahtaa miettiä omista militäärislaitteistaan, niitten ”ympäristöturvallisuudesta ja terveysvaikutuksista?

Suuritehoisia lähettimiä on olemassa kaikenlaisia. Jonosfääritutka on hyvin vanha keksintö. Se riippuu moraalikäsitteistä miten tieteen tuloksia sovelletaan.

Eikö tämän ketjun aihe muuten ollut ”Kiinan maanjäristyksen todellinen syy” ?

Yritin valistaa teitä myös hieman Kiinan vanhan kansan uskomuksiin.

Kutunluu
Aiheesta (eli skalaariteknologiasta) täältä:

Lt. col. Tom Bearden

Äijä on kylläkin tyyliltään semmoinen "Alabama redneck with Mc Carthyist attitude". Asiaa näyttäis paljon olevan kumminkin.
Jaa. Bearden taas asialla. Pitäisi nuo ikiliikkujat ja salaliitot olla vähänkään pitempään tiedekeskusteluja seuranneille tuttuja. Ja jos ei ole keskusteluja seurannut, mutta tietää edes hivenen poikkitieteellisesti asioista, pitäisi silti olla asia aika selvä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat