Seuraa 
Viestejä45973

1970 luku oli lentokonekaappausten kulta-aikaa. Lentokoneiden kaappaukset alkoivat vähentymään, kun kaappaajat ymmärsivät, että heidän henkensä oli suuresti uhattuna. Sama kehitys tapahtui 1790 luvulla merirosvouksessa; kun merirosvot ymmärsivät, että merirosvous sai heidät ennenaikaiseen hautaan, niin meret tyhjenivät rosvoista.

Tällä vuosituhannella tuli sitten lentokonekaappaukset, jota aikakautta ei kestänyt kovin kauaa, koska ihmiset määrittivät jopa yskänlääkepullon aseeksi, jos se oli lentokoneessa. Kokeile kulkea lentokoneen käytävälle ohjaamoa kohti pieni pullo kädessä, jos et usko, että se on voima, jolla ihmisen moraali on saatu kehittymään!

Sitä vastoin lainsäätäjät ovat haluttomia säätämään koteja suojaisiksi paikoiksi, koska lainsäätäjät, poliisit ja tuomarit muuttavat turvatuille asuinalueille, joita partioivat aseistetut vartijat. Toisaalta, jos joku poliitikko asuisikin taviksien keskuudessa, niin hänen kotiaan olisi silti asetettu poliisi vartioimaan, joten koska poliitikot, poliisit ja tuomarit on turvassa rosvoilta, niin siksi he eivät pysty suojeleman tavallisia ihmisiä

Moraalittomuus siis saa hyvän kasvualustan aina siellä, missä hallinto pakenee rauhattomuutta turvattuihin asuntoihinsa. Hallinto halusi kuitenkin turvata lentämisen erittäin rajuin ottein, koska hallinto joutuu käyttämään lentokoneita, -- ja koska lentokoneita voidaan ajaa päin hallintorakennuksia.

Tavalliset kodit eivät siis kiinnosta hallintoa, vaan ne voivat olla rikollisten harjoitusmaaleja, joilla hallinto turvaa sen, ettei rikollisuus ainakaan vähene maailmasta, koska jos maailma olisi kaikille turvallinen, niin silloin hallinto olisi tarpeeton. On siis hallitsijoiden etu, että koteihin tunkeutujia ei saa tappaa, koska murtovarkaasta voi kehittyä rikollinen, jonka pelkkä olemassaolo todistaa jokaiselle viranhaltijalle, miten tarpeellisia he ovat.

Hallitsijat eivät tahallaan halua asettaa koteja samaan asemaan kuin vaikkapa liikenne, koska hallitsijat eivät tee tavallisilla kodeilla mitään, kun taasen hallitsijat joutuvat liikkumaan taviksien liikenneväylillä. Mutta punaisiin lainsäätäjät eivät joudu, eikä yksikään poliitikko tiedä, mitä liikenneruuhka tuntuu, koska poliitikko voi koska tahansa pyytää eduskunnan vahtimestaria soittamaan poliisipäällikölle, jotta poliiseja olisi joka kulmassa pysäyttämässä liikennettä, kun herrat ovat itse laatineet aikataulunsa kireiksi, koska heidän on ehdittävä kirjoittamaan läsnäolotodistukseen nimensä, jotta he voisivat laittaa virallisen tilinsä suoraan Caymansaarille....

Mitä siitäkin tulisi, jos kodit olisivat turvattu yhtä hyvin kuin lentokoneet; sitten ihmiset saisivat ilman pelkoa toteuttaa itseään, eikä kenenkään tarvitsisi juoda aivojaan pellolle, eikä muutenkaan sekoilla

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

mensaani
1970 luku oli lentokonekaappausten kulta-aikaa. Lentokoneiden kaappaukset alkoivat vähentymään, kun kaappaajat ymmärsivät, että heidän henkensä oli suuresti uhattuna. Sama kehitys tapahtui 1790 luvulla merirosvouksessa; kun merirosvot ymmärsivät, että merirosvous sai heidät ennenaikaiseen hautaan, niin meret tyhjenivät rosvoista.

Merirosvousta ei saatu aisoihin puhumalla, vaan voimalla.

Tänään Somalian edusta on vajonnut merirosvokaudelle. Edes siellä puheet eivät mitään auta, vaan vain voima; Suurempi voima on ainoa, jota ymmärtävät he, jotka kohdistavat voimaa tavallisiin ihmisiin. Näin on aina ollut, koska rikollinen voima ei koskaan toimi järjellisesti, joten puhuminen ei auta.

Se on erittäin raakaa, mitä tänäänkin läntisellä Intian valtamerellä tapahtuu, ja vasta sitten poliitikot puuttuvat asiaan, kun he menettävät jotakin ns. omaansa. Poliitikot eivät ole koskaan kiinnostuneet tavallisesta elämästä, ja he suojelevat sitä vain siinä määrin, kun se koskettaa heidän omia etujaan --kuten huomattiin vaikkapa ruuan hinnan kallistumisesta, jolloin sen huomattiin lisäävän suuresti köyhyyttä, niin jopas Maailmanpankkikin esitti huolensa siitä.

On todellakin surkeaa, että tavallinen ihminen on kuin loinen poliitikkojen turvasatamien suojissa; kuten pienet linnut saavat suojan räkättirastasparven sisällä, niin samoin vain sellaiset ihmiset ovat suojassa, jotka jostain syystä asuvat poliitikkojen asuinalueilla. Heti niiden reunoilla on jo turvattomampaa, kuten pikkulintujen kodit ovat erittäin turvattomia räkättirastaiden pesimäalueiden reunoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat