Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Edellisessä viestissäni sipehdin sitä, että nykyinen maailmansysdeemi on nk. kapitalismi, eli mammonan palvonta ja kellon - tuon pienen ja pirullisen rakkineen palvonta!

Se on kuitenkin AIVAN TAKUULLA: Huono ja Paha järjestelmä! Aivan sama uskotteko minua tässä vai ette, sitä se joka tapauksessa on, jos ette oo vielä huomanneet!

Mixi? Eikö se ainakin täällä Suomessa takaa ihmiselle ihan siedettävät olot hänen elämänsä ajaksi?

Siinäpä se: VAIN TÄMÄN ELÄMÄN AJAKSI! Voisiko lyhytjänteisempää ja petollisempaa järjestelmää olla! Se on toki aivan riittävä, jos elämämme olisi iankaikkisuutta silmälläpitäen juuri noin turha ja merkityksetön, kun nyt annetaan ymmärtää! Tämä nykyinen maailmanjärjestyksemme EI OLE Juumalan suunnittelema, vaikka jotkut ehkä niin luulevatkin!

Ja ei lopultakaan ole kuin yksi asia, joka voi taata ihmiselle, eläimelle tai ylipäänsä mille tahansa creaturelle iankaikkisuuden aikaväliä tarkastellessa onnen ja autuuden!

Enpä nyt edes kerro sitä, sen tarkeemmin, kyllä sydämesi tietää!
Onko siellä Juumalan mentävä aukko? (Taisin sittenkin kertoa...)

Se, että Juumala antoi Paratiisissa jo ihmiselle kumppanin ja eläimistä ystäviä(kellä noita enää on?) on toki tärkeä asia, mutta ei sekään riitä iankaikkisuuden tavoittelussa!

Mitä hyödyttää vaikka saisit tämän elämän ajaksi maailman kauneimman tai komeimman kumppanin(tai vaikka olisit ihte), rahaa ja omaisuutta, jopa hyvän terveyden, mutta palaisitte yhdessä Helvetissä, kun aika on teistä jättänyt?

Mikä on tuo systeemi, joka olisi AIVAN YLIVOIMAINEN?
Teokraattinen systeemi, jota on toki kokeiltukin, tosin aika lyhyitä aikoja - maailmanhistoriassa!
Se, mixi Israel ei eräämaavaelluksen eikä sitä seuranneessa Tuomarien ajassa pystynyt ylläpitämään tuota järjestelmää perustui ainakin tuolloin ihmisen hengellisen näkökyvyn pimeyteen ja sokeuteen: Ei pystytty uskomaan riittävästi siihen, mitä ei suoranaisesti voinut nähdä, kuulla ja koskettaa... Ja haluttiin aivan tietoisesti olla pahoja ja uppiniskaisia mieluummin, kuin hyviä ja kuuliaisia! Onko meidän silmämme, korvamme ja ymmärryksemme nyt jo auennut?

Ei lopultakaan tarvitse, kuin sen pienimmän ja HEIKOIMMAN lapsenuskon Juumalaan ja Jeesukseen, jotta tuo olisi mahdollista! Ihminen alkoi vain Saatanan myötävaikutuksella kehitellä erilaisia "menestysteologioita" ja "maailmanselitysmalleja", jotka täyttivät hänen järkensä ja päänsä siinä määrin, että perusta nykyiselle HULLUNMYLLYLLE on nyt huipussaan!

Mixi vielä yhä, monet älykkäänä itseään pitävät ihmiset ovat agnostikkoja, skeptikkoja ja ateisteja kun JUUMALASTA SUURESTA LUOJASTA tulee kyse! En keksi tähän muuta syytä kuin Ihmisten, Saatanan ja äkillisen kuoleman pelko! (Eivät oikeasti VOI olla muutoin noin hulluja ja tyhmiä!)

Tämän maailman herrat ja hidalgot olisivat toki kykeneviä ja halukkaita tappaamaan liharuumiita ja kiduttamaan ihmisiä, jotka eivät tunnusta HEIDÄN pahaa valtaansa! Mutta uskokaa nyt: Se on vain noille ihmisille tulevaa ARMOA, jos saavat tuon tehdä! Heille syntyy mahdollisesti todellinen tarve parannukseen ja synnintuntoon, kun tajuavat mahdollisesti ennen kuolemaansa mitä tuli tehtyä... (Ovat toki pilanneet arvonsa tuossa vaiheessa totaalisesti) Sinun iankaikkisuuteesi se ei lopultakaan vaikuttaisi, kuin tämän mitättömän lyhyen elämän aavistuksenomaisena typistymisenä, mutta onko vaikka 60 vuotta elämästä esimerkiksi mitään 100 triljoonaan vuoteen verrattuna, jos sen aikana voi kuitenkin antaa suuntaviitat tuolle ajalle oikealla elämällä!

Mihin tuo systeemi perustuisi noin käytönnössä, jos ei aikaan ja rahaan?
Työhön? Eihän eläimetkään tee työtä, ja ellei ihmistä olisi tappamassa niitä ne silti menestyisivät! Ei siis sillekään. Rakkaudelle? Juumalan PELOLLE! Kyllä. Helvetin ja Juumalan Pelkokin voivat riittää auttamaan ihmisen oikealle tielle, ja pysymään sillä, vaikka kyky rakastaa olisi jotenkin huono. Ihmisten ei tarvitsisi edes niin paljoa toisiaankaan paapoa, eikä hallita, jos voisivat ruokansa itse poimia hedelmäpuista suoraan, tai kerätä marjoina luonnosta. Lihan syöntiä en usko olevan enää tuossa systeemissä!

Työtä toki olisi jossain muodossa ja vapaa-aikaa voisi käyttää kuten kreikkalaisetkin filosofit muinoin: Maailmankaikkeuden, Juumalan mysteerien selvittämiseen! Pahat teot ja sanat olisivat ainiaasti ohi ja ennenkaikkea: UNOHDETTU! Ei yksikään niitä tulisi enää mieleensä, sillä Saatana, Pahat ihmiset ja demonit olisivat kaukana lusimassa IANKAIKKISTA tuomiotaan! Urheilua ja kilpailua olisi edelleen aivan varmasti: Kaikki yrittäisivät edelleen olla parhaita "lajissaan" olisi se mikä hyvänsä, mutta nykyiset pisteenlaskusäännöt tms. olisi hylätty merkityksettöminä ja riittämättöminä saamaan selville voittajat...

Nykyinen lihan himojen tyydyttäminen ja muu olisi tuolloin täysin toissijaista hengellisten tarpeiden tyydyttämiseen nähden.

Ai mix henki eikä liha? Koska voimakkain, suurin ja muutoinkin kaunein liharuumis olisi täysin turha ja viraton, jos siinä ei olisi järjellistä henkeä!

Kommentit (0)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat