Seuraa 
Viestejä45973

Jos rotuamme ajattelee, niin on tietysti, aivan ylivoimaisen älykäs muihin eläimiin verrattuna.

Mutta onko se sitä, kun tietää miten se on saavutettu?
Rikkomalla Juumalan kiellot ja määräykset! Puhutaan paskaa Luojasta, ja joskus uskalletaan puhua kakkaa jopa siitä ihteään vähän isommasta öykkäristä. No harvoin kuitenkaan, yleensä pikkuhihhuleita on helppoa pilkata, sillä niillä on YLEENSÄ pienempi ruumis, ja NÄYTTÄVÄT muutenkin vaarattomammilta.
Mutta eihän toki puheilla pitäisi lopultakaan olla kovin suurta, merkitystä, jos viisaita olisimme - vaan niillä teoilla! Herkkähipiäiset, jotka kauhistuvat suunnattomasti kun tajuavat oikeasti olevansa IDIOOTTEJA, ja pistävät sitten näin sanoneet oikeusistuimiin ja vankiloihin ja ottavat näiltä rahat pois, ovat tietenkin NAISIA, sukupuolesta riippumatta.

Yksikään nykyaikana älykkäänä pidettävä ihminen ei ole VIISAS! (En ole tavannut, en ole itsekään...) Mixi näin? Koska se todellinen Viisaus on sitä(joku viisas henki kertoo mulle tämän...), että ei riko sitä Hyvän ja Pahan Tiedon puun kieltoa! Nuo ihmiset, jotka noin ovat, siis eivät ole tehneet, ovat melko tyhmiä, sillä he eivät käy kouluja, eivät nai huoria, eivät edes runkkaa, eivät varasta tai tapa(eivät eläimiäkään edes ruuakseen), eivätkä tee mitään muutakaan minkä Juumala on kieltänyt...

Se ei tarkoita, sitä etteivät he rikkoisi toisten ihmisten tekemiä kieltoja! Niitä on täysin mahdonta noudattaa! Ja niiden rikkomisesta kuitenkin ihmisiä tapetaan ja pistetään vankiloihin päivittäin!

Mutta olemmekos todella älykkäitä, vaikka tajuamme jopa VASTAKOHDAN! Jos oikein pinnistämme tajuamme vielä, että vastakohdan vastakohta on SAMANLAINEN, mutta välimuotoa tälle emme välttämättä keksi? Entäpä kun joku eläimistä tajuaa sen, ja rikkomatta silti Juumalan kieltoa? Silloin on ihmisen syytä siirtyä "autuaammille metsästysmaille - kaivamaan matoja mädäntyvästä ruumiistaan..."

  • ylös 0
  • alas 4

Sivut

Kommentit (22)

Älykäs on ihminen, joka ei satuolentoihin usko. Älykäs ihminen ei myöskään tuhlaisi aikaansa tälläiseen paskathreadiin vastaamiseen, mutta näin kesällä sitä aikaa kyllä riittää hieman turhempiinkin asioihin.

Imperator
Älykäs on ihminen, joka ei satuolentoihin usko. Älykäs ihminen ei myöskään tuhlaisi aikaansa tälläiseen paskathreadiin vastaamiseen, mutta näin kesällä sitä aikaa kyllä riittää hieman turhempiinkin asioihin.Hmm. Satuolento. Olenko minä mielestäsi satuolento? Entä jos olen varma että olen! Onhan joidenkin elämäkin kuin yhtä suurta satua ja "ruusuilla tanssimista". Ainakin Mac Gyverin...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihminen on liian älykäs, koska ihmisellä on "tietoisuus" itsestään. Senpä takia ihminen on "kirottu", tietoisuudella omasta kuolevaisuudestaan. Ja tähän ihmisen on pitänyt keksiä joku ratkaisi tyyliin " Eihän se tääs voinut olla, eihän?" --> ja siihen pitää keinotekoisesti keksiä..dadaa...uskonto.

Jos joku uskovainen oikeasti alkaisi miettimään näitä kolmisilmäisiä ja vaikka "harlekiini"-lapsiksi kutsuttuja keskoslapsia, niin saattaisi tosi uskovan "uskokin" horjua. Miksi jumala näitä synnyttää, vai onko kyseessä kierolla huumorintajulla varustettu jumala?

Mutta usko on kova asia. Suomessa ei ilmeisesti sanalle Faith ole edes vastaavaa? Vai onko? Believe sana on ihan perususkoa, mutta jos joku usko, että edessäsi oleva kuution on oikeasti pallo ( edessä oleva palava tulipätsi on taivas ? ), niin kyseesää on Faith ja sinne tulipätsiin on hyvä hypätät. Jotkut uskaltavat kutus tätä ilmiötä mieleisairaudeksi tai substannsien aiheuttamaksi näön tai aivotoiminnan häiriöksi.

thuga101
Ihminen on liian älykäs, koska ihmisellä on "tietoisuus" itsestään. Senpä takia ihminen on "kirottu", tietoisuudella omasta kuolevaisuudestaan. Ja tähän ihmisen on pitänyt keksiä joku ratkaisi tyyliin " Eihän se tääs voinut olla, eihän?" --> ja siihen pitää keinotekoisesti keksiä..dadaa...uskonto.

Jos joku uskovainen oikeasti alkaisi miettimään näitä kolmisilmäisiä ja vaikka "harlekiini"-lapsiksi kutsuttuja keskoslapsia, niin saattaisi tosi uskovan "uskokin" horjua. Miksi jumala näitä synnyttää, vai onko kyseessä kierolla huumorintajulla varustettu jumala?

Agison
Oisko Saatanalla, tuolla "vastakapulalla" tai vain ilkeillä poppamiehillä ja puoskareilla osuutta asiaan.
EN tiedä hyväksyvätkö nuo vammaiset itse itsensä, mutta Juumala itse kyllä hyväksyy, emmehän tiedä välttämättä heidän hengellisestä ja muusta elämästään, älystä nyt puhumattakaan...
Ja lopultakaan ei se nykyinen enemmistön vaalima kauneus, terveysstandardi ole kovin uskottava. Olemmeko kreationistien rappeuttamia kehoja vai mistä on kyse, kun kuolemme täysin alaikäisinä kaikki!

Mutta usko on kova asia. Suomessa ei ilmeisesti sanalle Faith ole edes vastaavaa? Vai onko? Believe sana on ihan perususkoa, mutta jos joku usko, että edessäsi oleva kuution on oikeasti pallo ( edessä oleva palava tulipätsi on taivas ? ), niin kyseesää on Faith ja sinne tulipätsiin on hyvä hypätät. Jotkut uskaltavat kutus tätä ilmiötä mieleisairaudeksi tai substannsien aiheuttamaksi näön tai aivotoiminnan häiriöksi.Mutta milloin epäuskoisen epäusko horjuisi? Voiko sitäkään horjuttaa? No uskovaisen usko ei voi: Raamattu sanoo: "Joka uskoo ei horju!" Samaa ei ole sanottu epäuskosta, mutta kai se on vain eritavoin KOHDISTETTUA uskoa... Johon epään, johon EIhin ja muuhun luonnottomaan...

Ja milloin TULEN epäuskoiset suostuisivat (eivät tietysti suostu ikinä - turhaa) myontämään, että tämä nykyinen elämämme on testi ja kuten Koraani sanoo:"varoitus ja VITSI" - verrattuna tulevaan elämään.

Koraaniin (tyttökaverini oli muslimi) on koottu muutamia Helvetin tulen polttamien immeisten vasta-argumentteja, kun nämä väittelivät Muhammedin kanssa:
"Kokoontuisiko materiaruumimme uudestaan, kun olemme kuolleet ja matojen syömiä - merkillistä väität!" Sano: "vaikka olisitte itsenne syömiä - kootaan! Ei ole Allahiille(Juumalalle) vaikeaa sanoa: Palaudu! Tai: Kokoonnu Uudestaan! Ja totisesti kaikki Taivaassa ja Maassa tottelee Allahia"
"Eikö elämämme ole tämä tässä, emmekö saisi nauttia rahasta ja naisista ja kameleista" . Sano:"Kyllä ja saatte, mutta se on vain varoitus ja testi, PORTTI seuraavaan maailmaan, missä totisesti kuulutte TULEEN!"

Mutta ei toki "tuleen" joutuneiden tarvitse pitää tuota paikaa ITSELLEEN mitenkään kummallisena ja luonnottomana: "He saavat tekojensa palkan, saavat kärsiä tekojensa hedelmistä"(EI PUHUTTU SANOISTA MITÄÄN!)
"Uskovaiset, jotka uskovat ja tekevät hyviä töitäm heitä odottaa paratiiisi, jossa purot solisevat ja tummasilmäiset ujot kaunottaret kaatavat hopeamaljoihin virkistäviä juomia!"(Saavatko helvetissä KULTAISISTA?)
Jeesus puhuu noista Saatanan, TULEN omista Vuohina lampaiden sijaan:"Menkää siihen maahan, mikä on tarkoitettu Perkeleelle ja Hänen enkeleilleen..." EN tiedä onko teissä joku tuollainen, melkoisen TODENNÄKÖISENÄ pitäisin että joku on! Eips siinä mitään, älä anna vettä, älä rahaa äläkä mitään muutakaan... kellekään, paitsi sille työnantajallesi, jonka persettä sun on pakko nuolla lopun ikäsi!"

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Mielestäni ihminen on älykäs, muttei viisas. Ne on kaksi eri asiaa. Ihminen pystyy keksimään ratkaisuja monenlaisiin ongelmiin ja pystyy päättelemään aika hyvin asioita, ihminen ymmärtää monenlaisia asioita paljon paremmin kuin muut eläimet. Mutta ihminen ei osaa käyttää älyään viisaasti vaan tuhoaa itsensä ja kaiken muunkin. Lisäksi ihminen on liian itsepäinen ja lyhytkatseinen. Menee touhut överiksi.

くそっ!

Ronron
Mielestäni ihminen on älykäs, muttei viisas. Ne on kaksi eri asiaa. Ihminen pystyy keksimään ratkaisuja monenlaisiin ongelmiin ja pystyy päättelemään aika hyvin asioita, ihminen ymmärtää monenlaisia asioita paljon paremmin kuin muut eläimet. Mutta ihminen ei osaa käyttää älyään viisaasti vaan tuhoaa itsensä ja kaiken muunkin. Lisäksi ihminen on liian itsepäinen ja lyhytkatseinen. Menee touhut överiksi.Mielestäni juuri toisin päin. Paljon on tutkittu ja löydetty. Ihmiset ''tietää'' paljon, koska tietoa varastoidaan tekstinä kirjoihin, nettiin jne. mutta tietoa ei käytetä älykkäästi.

Jos yht äkkiä kaikki tallennettu tieto katoaisi ja vaikka varmuudeksi pyyhittäisiin ihmisten aivot, niin mitähän tapahtuisi? Rakentuisiko samallainen maailma hetkessä uudestaan?

Ronron
Mielestäni ihminen on älykäs, muttei viisas. Ne on kaksi eri asiaa. Ihminen pystyy keksimään ratkaisuja monenlaisiin ongelmiin ja pystyy päättelemään aika hyvin asioita, ihminen ymmärtää monenlaisia asioita paljon paremmin kuin muut eläimet. Mutta ihminen ei osaa käyttää älyään viisaasti vaan tuhoaa itsensä ja kaiken muunkin. Lisäksi ihminen on liian itsepäinen ja lyhytkatseinen. Menee touhut överiksi.Salomo ymppäsi Raamatussa Viisauden ja Älykkyyden, ovathan ne kuitenkin jotain sukua keskenään... Ja esitti, että Viisautena pitäsi pitää NAISTA, sillä she lopultakin haukkas isomman palan sitä Tiedon puuta - valitettavasti. "Tieto tulee turhaksi!" Tämä on turhan totta. Ei sillä pääse Juumalaa pakoon, mutta eihän kukaan sitä TODELLISUUDESSA HALUA!

Viisaus, äly ja tieto siis sittenkin melkein sama - asia? No joo... Ettekai ihan niin yksinkertaisia ja skitsoja olleet...

Mutta edelleenkin oli varmaan totta se, mitä SE HENKI sanoi TURMELTUMATTOMASTA VIISAUDESTA: "Jeesuksen viisaus oli sitä, ei välttämättä ton Salomon, joka retkuili rahan, rikkauden ja naisten perässä koko elämänsä..." Mutta ei silti syyllistynyt kuin pahojen ihmisten surmaamiseen(jota Juumala piti HYVÄNÄ asiana!) ja joidenkin epäjumalankuvien(niiden henkisten ideoiden) kumartamiseen...

Dark Serenity
Juumala sanoo että agison ei ole kovin fiksu.Dark Serenityn tummaakin tummempi ja läpipimeämpi väite?

Agison
Dark Serenity
Juumala sanoo että agison ei ole kovin fiksu.Dark Serenityn tummaakin tummempi ja läpipimeämpi väite?
Vai muka pehmyt sitten...

Se voidaan päätellä siitä että Log 10 = 1. Ja sitäpaitsi Juumala sanoi niin minulle pyhässä radioviestissään.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Minun käsitykseni älykkyydestä on tietokoneälykkyyttä. Sellaista että pystyy ratkaisemaan ongelmia tehokkaasti ja laskemaan ja saa älykkyystestistä korkeat pisteet. Käsitykseni viisaudesta on sellainen mitä saa kokemuksista ja varttumisesta. Ja ajattelemalla. Pitää olla laaja tietoisuus, kyky ajatella eri tavoilla ja filosofisesti. Mielestäni voi olla älykäs olematta ollenkaan viisas, ja viisas olematta varsinaisesti älykäs. Joku nörtti joka saa älykkyystestistä 200 pistettä saattaa olla täysin onneton elämässä, ei ymmärrä oikeista asioista mitään, mutta osaa vaan laskea ja päätellä. Ja joku wanha buddha, viisas mies joka osaa neuvoa muita elämässä ja itse saavuttanut täydellisen onnen ja autuuden, vaikka ei mitään älykkyystehtäviä osaisikaan ratkoa.

Esim. minulla lienee vähän korkeampi älykkyysosamäärä kuin joillain yläasteen aikaisista luokkakavereista. Mutta mielestäni he olivat viisaampia kun panostivat sosiaalisiin suhteisiin. Minusta tuli onneton "hikke" ja heistä onnellisia tyyppejä jotka panee niitä hottiksia.

くそっ!

Onko älykästä kertoa asioista josta ei tiedetä & olla varmoja ja vielä selittää sitä vahvoille henkilöille, jotka eivät siedä sellaista ollenkaan?

Uskonnontuputus ei ole sielujen pelastamista, se on vain ärsytystä.

Jos ihmettelet miksi kyseenalaistan Jumalan olemassaolon, tai muiden uskontojen jumalien, niin kerron hartaasti sinulle.

Sanotaan vaikka että maapallon elämä alkoi sattumalta, vaikka lottovoitto, joka osuu harvaan tai vain kerran, ryhtyisitkö sinä palvomaan lottokonetta, joka arpoi sinulle elämän luvut?

mulla on porkkanaa
Mistähän sekin johtuu että suomalaisilla viestialueilla on aivan suhteettoman iso määrä hihhuleita ja sekopäitä?Olen kyllä miettinyt samaa. Agison ja muutamat muut kaverit täällä ovat kyllä fiksuja, ulkomaiden porukka tuntuu usein olevan vain tyhmää. Muutama perijenkki on kyllä tullut vastaan, voi Pyhä Eläin sitä hihhuliuden määrää.

Kai sitä alkaa uskomaan omaan nerouteen jos saa vaikka vanhemmilta koko lapsuuden sellaista palautetta, ja sitten onkin kehitettävä teoriat ja muut.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Tuolta ovatko naiset tyhmiä treadista löytää kyllä paljon todella typeriä ihmisiä.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Vierailija

Mistähän sekin johtuu, että suomalaisilla viestialueilla on aivan suhteettoman iso määrä vittuilijoita, niitä jotka eivät kunnioita muiden uskontoja ja silti sanoo itseään viisaaksi ja niitä jotka käyttää aikaansa vain turhan massa kommentin lähettämiseksi.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat