Seuraa 
Viestejä9265

Sanotaan että jääkaapissa pitäisi, mutta mitä jos ei? Jos pitää huoneenlämmössä, meneekö pilalle? Kuinka nopeasti mahtaa?

くそっ!

  • ylös 20
  • alas 14

Kommentit (6)

pakkaseen, sano tyris.

on tullu vedeltyä snössee yli 10 vuotta,
todennut että pakkasessa säilyy parhaiten. ainaski tykkinuuska.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kyllä avaamaton kiekko kuukauden verran säilyy huoneenlämmössä. Käyttökelpoista se kuitenkin on myöhemminkin jos hieman kuiva kelpaa...

3-14159 puhuu nyt ilmeisesti pussinuuskasta?

Jos tykkinuuskaa säilyttelet huoneenlämmössä kuukauden, et varmasti saa sitä pysymään enää kasassa.. tai riippuu tietysti huoneenlämmöstä, mutta noin yleisesti ottaen. Koostumus tuollaisella nuuskalla on kuin kuivaa turvetta, ja tykkinuuskastahan olisi tarkoitus pyöritellä pallo tahi asettaa 'tykillä' huulen alle. Itse ainakin käytän aina jompaakumpaa metodia. Tietysti, jos haluaa syömällä käyttää nuuskansa, niin säilyy varmaan varmaan vaikka kuinka kauan huoneenlämmössä.

Huoneenlämmössä tykkinuuska menee 'pilalle' viikossa-kahdessa. Voihan sitä sitten yrittää vaikka kostutella jälkeenpäin, mutta aika naurettavaksi rävellykseksi menee.

Pakkaseen, tai vähintään jääkaappiin.

Avasin tuossa toissapäivänä (naurettavan) lakritsinuuska -rasian, joka oli ollut reilu kuukauden päivät jääkaapissa. Voi helvetti, mitä paskaa. Kuivaa, ei minkäänlaista kirvelyä, saatika makua. Mäjelle viskasin, 9 purkkia.

Kämäset laku ym. maustetut -pussinuuskat on muutenkin aivan turhakkeita.

-Sama kuin vanha tupakki(north-state)jätkä alkaisi polttamaan valkoista special-ultralight-marlboroo.

Nuuska on tuoretuote, joka tulee säilyttää joko jääkaapissa (parasta ennen päiväys) tai pakastimessa (pitkäaikaisvarasto, max vuosi, arvio empiiriseen tietoon perustuen).

Lämpimässä ja kosteassa ilmastossa nuuska pilaantuu parissa päivässä; himo saa olla aika raju ennen kuin pilaantunutta nuuskaa huuleeni asetan -> aromi muuttuu varsin kuvottavaksi. Kuivunut nuuska voidaan yrittää pelastaa kostuttamalla mutta tällöin elämyksen kannalta oleelliset öljyt ja aromit ovat jo haihtuneet.

  • ylös 6
  • alas 16

Terveiset Nuuskakairasta.
Nuuska säilyy parhaiten jääkaapissa. Huoneenlämmösäkään ei nuuska pilaannu, mutta saattaa kuivata ja on hankalaa asettaa huuleen. On kolukuntia joiden mielestä nuuska on parasta vähän kuivana.

  • ylös 32
  • alas 8

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat