Seuraa 
Viestejä1918

Taannoin oli siinä mielessä koskaan saamaton lähetyssaarnaaja maailmallisessa soittoruokalassa katsomassa kuinka pelastumattomat teeskentelevät nauttivansa synnin alttarin iloista. Jotenkin siinä kävi niin että hän lankesi baaritiskillä Aqua veteen jota oli terästetty karpalon maulla.

Vapaamielisyydessään hän päätti kokeilla minkälaista olisi jutella naisten kanssa muutoin kuin raamatun mukaisesta kieltäymysten tiestä keskutellen. Nöyrä herran sotaurho otti rohkeasti aloitetta kädestä ja menin hurskaan näköisen naisen viereen:

Hurskaan näköinen nainen hirnahti myöntävästi kun uskon sankari kysyi häneltä: "Suvaitsetteko jos sanon ilman mitään takapuheita, ja jalosydämisesti ilman mielettömiä ajatuksia puhtain mielin, voisinko lähteä ratsastamaan kanssanne?"

Iltataivas pukeutui jo iltaruskoon. Ongelma oli ettei Nestori voinut viedä hurskaan näköistä, viehättävää siinä vaiheessa iltaa jo nelin kontin liikkuvaa saalistaan luostarin niityille eikä tamma muistanut missä hänen kotinsa.
Hieman hiilihapolla terästetystä vedestä sekaisin mutta joten kuten tolpillaan pysyvä Nestori, muisti Jeesuksen opetukset, mitä ikinä pyydätte minun nimessäni se teille annetaan. Siinä vaiheessa nestorin sydän alkoi vapattaa kiihkeästi. Niinpä Nestori, kysyi tammalta että minne mennään ratsastamaan?Nakkikioskin taakse roskisten viereen, vain taivaan portille?

Hirnahduksesta päätellen Nestori vei saaliinsa taivaan portille.
Jumalan mies kysyi rotevalta neidoltaan katsoen häntä syvälle sinisiin silmiin, rakkaani aloittaisimmeko ratsastuksen vaikka niin kutsutulla lähetyssaarnaajalla?

Hetken tuumittuaan hän hirnahti koppavasti, jos ollaan kerta kirkkauden valtakunnan esikartanoihini tultu ratsastamaan, en todellakaan pilaa tätä hetkeä panemalla jotain neitsyttä! Hyi paha kirosana sentään!

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (2)

Vierailija

Tuo baalin aloitusviesti on melkein kuin T. K. Mukan "Maa on syntinen laulu." Et satu olemaan vanhalestadiolainen?

Kiriaa suosittelen, ei ole suotta klassikko. Leffa on persiestä...

Vierailija
Vatkain
Tuo baalin aloitusviesti on melkein kuin T. K. Mukan "Maa on syntinen laulu." Et satu olemaan vanhalestadiolainen?

Kiriaa suosittelen, ei ole suotta klassikko. Leffa on persiestä...
Aika lähelle osui, ilmaistakseni itseäni täsmällisesti, olen syntynyt perheeseen jossa on oltu erään liikkeen X jäseniä ei lestatiolaisten.

Jos liittyy kyseiseen liikkeeseen, voi oppia puhumaan kielillä, tosin vanhurskaasti ei itsekkäin motiivein, parantamaan sairaita, ajamaan riivaajia ulos, ylistämään herraa ilolla, nauttimaan alkoholitonta ehtoollisviiniä ehtoollisella, kiertämään irstaita festareita Jeesusbussista käsin.

Liikkeen X metodeihin ei kuulu ovelta ovelle kiertäminen, ja osa miehistä käy armeijan osa ei. Liikkeellä x ei myöskään ole maallisesta kulttuurista poikkeavaa pukeutumiskoodia, vaan seurakuntien tyttäret saattavat pukeutua varsin persevästi, toisinaan niin että on push up rintaliivit mutta ei sentään huulipunaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat