Seuraa 
Viestejä45973

Moni tännekin kirjoittava on mielessään ihmetellyt eurooppalaisten ns. intellektuellien vääristynyttä todellisuuskuvaa ja halua asettua brutaalin ja keskiaikaisen Islam-ideologian ymmärtäjiksi. Kerron hieman ilmiön taustoista, ja mistä on kyse.

Länsimaiselle älymystölle on ollut tyypillistä A oman kulttuurin tuomitseminen ja B pakottautuminen näkemään ihannoitavana jokin mitä vastenmielisin ja väkivaltahakuisin ilmiö, joka vain on vihamielinen länsimaiselle liberaalille arvomaailmalle. Eilen tämä samaistumisen kohde ja atrappi todellisuuden vääristämiselle mieleiseksi oli marxilainen kommunismi, oikeammin sen itäinen junttiversio leninismi. Tänään sama porukka hekumoi ja alentaa itseään älyllisesti takapajuisen Islam-taikauskon edessä. Kuinkas näin pääsi käymään?

Ilmiö olisi pittoreski ja huvittava, ellei se liittyisi niin kiinteästi meidän etnistä olemassaoloamme koskevaan vaaraan, joka vaara on suurelta osin tuon älymystön levittämän henkisen rappion seurausta. Älymystö tavallaan toimii nukutuslääkärinä meidän tuhoamme haluavan vihamielisen ja väkivaltaisen tahon suorittaessa silpovaa amputaatioleikkausta, joka lopulta päättyy potilaan kuolemaan.

Länsimaisen älymystön juuret ovat klerikaatissa, kirkon (=vallanpitäjän) itselleen kouluttamassa selittäjien laumassa. "Ancient Regimen" kaaduttua omaan pysähtyneisyyteensä ja teollistumisen luomaan muutospaineeseen älymystölle koitti tilaisuus ottaa kehityksen ohjakset haltuunsa ja näyttää ihmiskunnalle rationaalinen tulevaisuus. Toisin kävi, mutta kerromme toiste miksi.

Erinäisten vaiheiden jälkeen olimme tilanteessa, jossa älymystön tärkein ominaisuus oli loismaisuus. Poliittisten kuhnurien luokka tuotti vallanpitäjille mieluista hälyä ja tajunnantäytettä, ja sai siitä palkkion korkean elintason muodossa. Suomalainen apuraha-systeemi on tämän ilmiön kärjistymä. Tietäen olevansa loisia, älymystö kehitti syyllisyydentunteen.

Tietoisuutta omasta kuhnuriudestaan ja älyllisestä epärehellisyydestään intelligentsija pois-ajatteli luomalla mm. myytin meidän kaikkien yhteisestä syyllisyydestä milloin mihinkin kuolemansyntiin: Neekeriorjuuteen, holokaustiin, blaa blaa... -Ja tätä jargoniaan älyköt jankuttivat toivoen yhä suurempia palkkioita vallanpitäjiltä.

Projisoiminen ei toki vapauttanut "älyköitä" oman syyllisyydentunteen aiheuttamasta masokismista ja tiedostamattomasta rangaistuksen kaipuusta. Tämä ilmenee jopa seksuaalisina perversioina, muttei niistäkään sen enempää. Mielenkiintoisinta on intelletkujen kaipuu brutaalin ja totalitaarisen ideologian ruoskittaviksi.

Natsismi ei (yleensä) kelvannut tuohon tarkoitukseen, sillä se pyrki Euroopan tervehdyttämiseen ja po. saatuttamisen lopettamiseen. Kommunismi sensijaan kelpasi! Marxilaisuus toisi Eurooppaan köyhyyden ja kurjuuden, vainot ja väkivallan, mutta tarvitsisi itsekin epä-älyllisyyteen taipuvaista älymystöä.

Stalinin ja Breznevin järjestelmän ihannoinnissa toteutui siis (tiedostamaton) rangaistuksen kaipuu että huimaava lupaus matalamielisimmille ja häikäilemättömimmille pääsystä uuden uskonnon klerikaattiin, kansanmurhaajien ja inkvisiittoreiden pöytään lepertelemään diktaattorien kanssa kaviaaria mussuttaen. Sitten neuvostosysteemi teki näyttävän konkurssin ihan yllättäen.

Henkisesti kodittomaksi jääneelle intelligentsijalle tämä putoaminen kylmään maailmaan ilman kaikkivoipaa ja rankaisemaa isähahmoa oli henkinen shokki. Koko persoonallisuuden rakenne, vuosikymmenien akateeminen työ ja luihin asti syöpynyt viha "länttä" kohtaan, -ne eivät olleet helposti muutettavissa. Siispä:

Marxista Islamiin, -epä-älyllisyyden ja riippuvuuden pelastus?

Tulemme näkemään tälläkin palstalla, kuinka ihan-oppiarvojakin-saaneet älyköt alentavat itsensä keskiaikaisen taikauskon propagandatorviksi ja hyväksi-selittäjiksi yhä uudelleen ja uudelleen. Nyt kun tiedätte, että heitä ajaa toimintaansa tiedostamaton itseinho ja viha eurooppalaista rotua kohtaan, voitte makoisasti nauraa heille, mutta muistakaa: Nämä "rauhan-uskonto"-jauhajat ovat vaarallisia, sillä he ovat päästämässä barbariaa irti.

Auf Wiedersehen!

-

Sivut

Kommentit (195)

Juuri näin..

Suvaitsevaisuus on hieno asia, mutta liika on liikaa jos siinä uhrataan oman kulttuurin peruskivet. Selitä tämä nyt sitten kaikein maailman viherstalinisteille!
Menkööt "älymystö" Iraniin opettelemaan ihailunsa kohdetta ja jääkööt sinne! No eivät taitaisi siellä enää ollakkaan sitä "älymystöä".

Mikä ihme on se läsimaailman taakka, joka pakottaa meidät sopeuttamaan omaa käyttäytymistämme aina kun joku meille "vieras" asia raivaa tilaa kulttuurialueeltamme?
Jokainen sopeutukoon siihen yhteiskuntaan/kulttuuriin missä elää, mikä ihmeen pakko on aina lähteä muuttamaan vallitsevaa yhteiskuntaa/kulttuuria oman yhteiskunnan/kulttuurinsa mukaiseksi?

Vähemmästäkin syntyy konflikteja.

Casio
Juuri näin..

Suvaitsevaisuus on hieno asia, mutta liika on liikaa jos siinä uhrataan oman kulttuurin peruskivet. Selitä tämä nyt sitten kaikein maailman viherstalinisteille!...
Suvaitsevaisuuden täytyy olla molemminpuolista. Jos ei ole, kyseessä on vihamielinen maahantunkeutuminen.

-

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Hyvä analyysi.

Mietin kumpi ohjaa enemmän eurooppalaisen intellektuelliluokan ajattelua, onko taustalla ainoastaan tämä Wyituileen kuvaama yhteisösyyllisyyden avulla kansan hallitseminen vai kuitenkin myös oman tiedostamaton väkivaltaisuuden vapauttaminen jollain tasolla. "Kun emme voi enää Euroopassa kiduttaa, niin tuetaan sitä edes muualla." Sitä palveli Stalinin vaino ja nyt islamilaisen maailman brutaalius omia kansalaisia kohtaan, joka ilmenee mm. julkisina hirttäjäisinä ja teloituksina. Ehkä "älymystöluokan" tekisi mieli sortaa kansaa vähän enemmän kuin se on juuri nyt mahdollista.

sigfrid
Hyvä analyysi.

... Ehkä "älymystöluokan" tekisi mieli sortaa kansaa vähän enemmän kuin se on juuri nyt mahdollista.
Sinä sen sanoit! Liberaalilla vasemmisto-älymystöllämme ei ole muuta tilaisuutta toteuttaa missiotaan, kuin "tieteen" moderointi ym. mielivalta??!! Ihmekös tuo, että islamismi houkuttaa....

-

Voisko joku liberaali henkisesti koditon kuhnurimainen viherstalinisti vasemmistointelligentti sanoa jotain raflaavaa väliin kun pojilla menee nyt ihan yksinpuheluksi?

mvd
Voisko joku liberaali henkisesti koditon kuhnurimainen viherstalinisti vasemmistointelligentti sanoa jotain raflaavaa väliin kun pojilla menee nyt ihan yksinpuheluksi?Onko mielessäsi joku erityinen henkilö?

Ei kait tämä ketju nyt tarkoita sitä, että acediaa ja moses leonea väitetään kuuluvaksi älymystöön? Osaavat toki sitoa kengännauhat, mutta älymystö on hieman liioittelua.

LikanenPikkuPossu
Ei kait tämä ketju nyt tarkoita sitä, että acediaa ja moses leonea väitetään kuuluvaksi älymystöön? Osaavat toki sitoa kengännauhat, mutta älymystö on hieman liioittelua.En kiistä. Mitens luokittelet Mummelin??

-

mirab
Seuraa 
Viestejä3017
Wy Tui Lee
tiedostamattomasta rangaistuksen kaipuusta. Tämä ilmenee jopa seksuaalisina perversioina, muttei niistäkään sen enempää.
...
heitä ajaa toimintaansa tiedostamaton itseinho ja viha eurooppalaista rotua kohtaan-sigfrid
kuitenkin myös oman tiedostamaton väkivaltaisuuden vapauttaminen jollain tasolla.mvd
Voisko joku liberaali henkisesti koditon kuhnurimainen viherstalinisti vasemmistointelligentti sanoa jotain raflaavaa väliin kun pojilla menee nyt ihan yksinpuheluksi?Tässä on kysymys puoskaroivasta psykoanalyysistä eikä yhteiskunnallisesta keskustelusta.

Mitäs tuota yksipuhelua häiritsemään, kun sen vitsikäs logiikka menee näin: Sanot sitä tai tätä, teet niin tai näin, mutta kuitenkin tiedostamattomalla tasolla - tasolla jonka minä määritän - asia on näin.

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

mirab
...Sanot sitä tai tätä, teet niin tai näin, mutta kuitenkin tiedostamattomalla tasolla - tasolla jonka minä määritän - asia on näin.Pyyhettä lentää kehään niin komiasti, että!

Kun tämä väkivaltaisen totalitarismin kaipuu on näkynyt "intelletkujen" kannanotoissa ja käyttäytymisessä jo vuosikymmeniä. Ensin YYA:ta, sitten "rauhan-uskontoa". Mikä vaan on kyllin takapajuista ja brutaalia, se vetää älykköjä puoleensa kuin kakka kärpäsiä.

-

Vierailija
LikanenPikkuPossu
Ei kait tämä ketju nyt tarkoita sitä, että acediaa ja moses leonea väitetään kuuluvaksi älymystöön? Osaavat toki sitoa kengännauhat, mutta älymystö on hieman liioittelua.Vain Paavolla ilmeisenä Homo Sovieticuksena on kapasiteettia ja kompetenssia vastata kysymykseen ketkä ovat älymystöä. .

mirab
Seuraa 
Viestejä3017
Wy Tui Lee
Pyyhettä lentää kehään niin komiasti, että!
-No laitetaan sitten sinun mieliksesi…

Viimekädessä Kalmankenkun (alias ”Vittuilee”) jutut menee tuonne tiedostamattoman puolelle täydeksi sekoi-luksi, mutta tietty looginen linjaus tuossa tiedostamisen tarpeessa kyllä on.

Aikanaanhan radikaali vasemmisto piti esille tiedostamisen tarvetta. Kyse oli siitä, että työläisten tulisi tiedostaa luokka-asemansa marxilaisittain, siis suhteessa pääomaan. Tieteellisesti (sosiologisesti) kehitys Suomessa hui-pentui 1984 julkaistuun Suomalaiset luokkakuvassa -teokseen. Tuo tai viimeistään seuraava vuosi oli kuitenkin se ajankohta, jolloin Marx lakkasi kiinnostamasta suomalaisia yhteiskuntatieteilijöitä. Tuolloin näissä kuvioissa aloittelevana, asiain oikein huomasi.

Siis tutkimuksellista huipennusta seurasi aivan viimevuosiin jatkunut liki täydellinen hiljaisuus. Nyt, viime ja tänä vuonna on jälleen ryhdytty puhumaan luokista tai termi kuuluu luokkaretkistä (Ruotsissa Katarina Alatalo, Suomessa Laura Kolbe & Katariina Järvinen). Poliittisella rintamalla hiljaisuus jatkuu edelleen. Siis vasemmalla.

Radikaali oikeisto kuten ”Vittuilee”, nostaa ansiokkaasti esiin tiedostamisen tarpeen. Ajateltu kohderyhmä on varmaan aika sama kuin 70-luvun sosiologeillakin, mutta nyt pitää olla tietoinen kuulumisesta heimoon ja ro-tuun. Ajattelusuunnan mukaanhan kansat ovat jonkinlaisia veljeskuntia.

”Vittuilee” on väärässä siinä, että meidän etninen olemassaoloamme olisi vaarassa älymystömme levittämän henkisen rappion takia (suuntauksella on tapana jäsentää hatarasti maailmaa syntipukkien kautta). Kyse on mo-dernista maailmasta, se ei vaan pysty toimimaan etnisen ryhmäkuntaisuuden pohjalta. Tätä maailmaa älymystö/tutkijat tietenkin yrittävät ymmärtää ja selittää. Tähän maailmaan kuuluvat myös fasistiset virtaukset. Ne ovat kuitenkin vain tämän maailman akanvirtoja.

Rere väittää: Israel on rasistinen ja ihmisoikeuksien vastainen
"vihapuhetta saa tehdä kunhan kohde on juutalainen"
Sianliha on Israelissa kielletty
Maailmanpankki kirjoitti: MENA-maiden non-oil-vienti on paljon suurempi kuin Suomen.

Vierailija

Hyvä yritys 8,5 tuo maininta heimosta ja rodusta, mutta "hiukan" kulunut ja arroganssi, jota vastine kokonaisuudessaan ilmentää. Kysymys oli kulttuureista ja niiden viehätyksestä.

mirab
Tieteellisesti (sosiologisesti) kehitys Suomessa hui-pentui 1984 julkaistuun Suomalaiset luokkakuvassa -teokseen. Tuo tai viimeistään seuraava vuosi oli kuitenkin se ajankohta, jolloin Marx lakkasi kiinnostamasta suomalaisia yhteiskuntatieteilijöitä. Tuolloin näissä kuvioissa aloittelevana, asiain oikein huomasi.

Luulenpa että huippu oli jo ohi tuolloin. Vamokap ja Suomalainen Kapitalismi olivat huippuja, viisi vuotta aiemmin. Sittemmin nuo samat tahot ryhtyivätkin muodikkaammiksi strukturalisteiksi.

Tuo ajatus vasemmistolaisesta älymystöstä joka ohjailee on aika syrjäytynyt populistiprojektio (eliitti on paha ja kiero, kansantotuus kunniaan) Ei ole minkäänlaista realistista kuvaa korkeakouluista tai ylipäätään tieteellisestä keskustelusta. Luodaan jonkinlainen oma bastarditiede, josta kerrotaan crankeja hellivissä foorumeissa.

Ehkäpä kyse on yksinkertaisesti siitä, että älymystön edustajat ovat nimensä mukaisesti älykkäämpiä kuin islamofoobikot, jotka yleensä ovat vähä-älyistä roskasakkia.

LikanenPikkuPossu
Ei kait tämä ketju nyt tarkoita sitä, että acediaa ja moses leonea väitetään kuuluvaksi älymystöön? Osaavat toki sitoa kengännauhat, mutta älymystö on hieman liioittelua.Ei niitä Lipposen listalla ainakaan näkynyt.

Wy Tui Lee
Moni tännekin kirjoittava on mielessään ihmetellyt eurooppalaisten ns. intellektuellien vääristynyttä todellisuuskuvaa ja halua asettua brutaalin ja keskiaikaisen Islam-ideologian ymmärtäjiksi[/i].Ymmärtäminen vaatii älyä, jota siis älymystöllä on ja islamofoobikoilla ei ole. Se, että ymmärtää esimerkiksi 9/11 iskujen syyt ei tarkoita, että välttämättä hyväksyisi nuo iskut. Vähä-älyisemmille suomalaisnationalisteille nuo iskujen syyt voisi ehkä selittää vertauskuvin seuraavasti:

Oletetaanpa, että kyseessä olisi amerikkalaisjoukkojen Saudi-Arabiassa sijaa neuvostojoukot Suomessa. Kyllä silloin luultavasti monen suomalaisfanaatikon tekisi mieli räjäyttää Kreml taivaan tuuliin vaikka oman henkensä kaupalla. On sitä itsemurhaan johtavaa fanaattisuutta löytynyt suomalaisistakin. Esimerkiksi Bobrikoffin tappanut Eugen Scahumann tappoi sen jälkeen itsensä. Tai otetaan vaikka nuo sankarilliset neuvostotankkeja vastaan polltopulloin ja kasapanoksin hyökänneet suomalaiset, kyllä siinäkin oli hengenlähtö lähellä.

Vierailija
Moses Leone
Ehkäpä kyse on yksinkertaisesti siitä, että älymystön edustajat ovat nimensä mukaisesti älykkäämpiä kuin islamofoobikot, jotka yleensä ovat vähä-älyistä roskasakkia.Katsellessani erilaisia älymystölistoja totean olevani tyytyväinen nykyiseen tilaan, eli etten kuulu kumpaankaan mainitsemistasi ryhmistä. Mutta mihin kuuluvat ne, jotka eivät kuulu älymystöön, islamofoobikkoihin tai islamofiileihin. Muistutan, että Islam on uskonto ja sinänsä suhtaudun siihen sellaisena kriittisesti. Asian ymmärtäminen vaatii viimeisen lauseen sisäistämistä, joka tuntuu ongelmalliselta.

Rere
LikanenPikkuPossu
Ei kait tämä ketju nyt tarkoita sitä, että acediaa ja moses leonea väitetään kuuluvaksi älymystöön? Osaavat toki sitoa kengännauhat, mutta älymystö on hieman liioittelua.Ei niitä Lipposen listalla ainakaan näkynyt.Mistäs tiiät??

-

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat