Seuraa 
Viestejä45973

Niin siinä sitten kävi että punikki tuomiojasta ei taaskaan tullut puheenjohtajaa, vaikka hän oli ylivoimaisesti kokenein koko sakista.
Oikeistodemarit joutuivat yllättäen tilanteeseen jossa piti löytää vastaehdokas Tuomiojalle ja niin leivottiin Jutta Urpilaisesta puheenjohtaja.
Sitä olisi luullut että Tuomiojasta leivotaan puheenjohtaja, eräs tuttu demari oli täysin varma että Tuomiojasta tulee puh.johtaja. Sanoin sille että oikeistodemarit valitsevat ennenmin vaikka Kanervan(KOK) puheenjohtajaksi kuin Tuomiojan.

Itse kannatin Tuomiojaa puheenjohtajaksi ja varapuheenjohtajaksi ikuista lapsineroa Kimmo Kiljusta, mutte eivät minun hehkutukset riittääneet

Kommentit (6)

Tekisi mieleni sanoa, että ryvettymättömyys on nyt teemana, mutta miksi sitten varapj:ksi pettäjäpiispa Kantola ?

Ryvettymättömyyden täydellinen vastakohta.

Ihanpa hyvää saattaa tehdä demareille, lähinnä noin niin kuin naisäänestäjiä ajatellen, tuollainen siirto. Tosin, hyvin pienellä otannalla, juurikin naiset tuntuivat Tuomiojaa kannattavan enemmän kuin tuota Urpilaista.

Saas nähä.. Tokkopa SDP tylsyyden, pysähtyneisyyden ja menneisyyden vankeudesta vieläkään vapautuu.

Mielenkiintoinen kommentti oli tuolta Jutalta. "SDP tulee siirtymään enemmän juurilleen. Nyt kun Keskustakin näyttää siirtyneen Kokoomuksen perässä oikealle, jää keskelle enään SDP" Eli, Jutan mielestä SDP:n juuret on keskellä? Toisaalta, siellähän sen nimen mukaan olisi pitänyt aina ollakkin, mutta mistä menneisyyden vasemmisto maine?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
OzziXX

Mielenkiintoinen kommentti oli tuolta Jutalta. "SDP tulee siirtymään enemmän juurilleen.
Todellakin. Mielenkiintoinen kommentti uudelta puheenjohtajalta. Vaalitappiota edeltävällä kaudella sdp profiloitui ulkoministeri Tuomiojan maailman parannusmissioilla ja parisuhdelaki asioilla joita ajoivat vasemmisto demarit, niistähän ei tavallinen duunari välitä pätkääkään ja sen takia perusäänestäjäkunta jätti äänestämättä.
Nyt halutaan taas palata perusasioihin, eli talouden hoitoon.
Odotettavissa on siis punamultahallitus kunhan annamme ajan kulua.

Itse olisin niin toivonut että Tuomiojasta ja Kiljusesta olisi tullut parivaljakko, Tuomiojahan on sekoillut globalisaation kanssa ja Kiljunen on ollut huolissaan miten vinkuintiassa hoidetaan vaalit.

Cicero
Vaalitappiota edeltävällä kaudella sdp profiloitui ulkoministeri Tuomiojan maailman parannusmissioilla..Olispa hauskaa nähdä poliitikko, joka ei omasta mielestään paranna maailmaa. Mutta jostain syystä tämän käsitteen "maailmanparantaja" ovat omineet ne, jotka sitä eivät tee.

Olisiko maailma parempi jos länsikin muutettaisiin samanlaiseksi kuin afrikkalainen tai aasialainen törkyvaltio ?

Mihin suuntaan muuttoliike vie ? Eivätkö ne muuttajat ole kuitenkin oman elämänsä parhaita asiantuntijoita. Demarien mielestä he ovat väärässä.

Tuomiojassa on se huono puoli, että hän on enemmän kärkäs älykkö kuin poliittinen, sosiaalisesti älykäs toimija. Se täytyy myöntää että yleissivistystä mieheltä löytyy vaikka muille jakaa. Ja kukapa tiedemyönteinen henkilö ei yhtyisi Tuomiojan näkemyksiin Skepsis-lehden jutussa.

Lapsinero Kiljusella on meni lähes kaksivuosikymmentä tajuta kuka määrää SDP:ssä:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2008060 ... 8_uu.shtml
http://www.uusisuomi.fi/blogit/kimmokil ... n-kourissa

Pitäsiköhän Tuomiojalle ja Kiljuselle vihjaista että heistä ei kumpikään pääse puheenjohtajaksi ikinä....

Harmittaa kun minun suosikkivaljakko ei valittu puheenjohtajistoon. Todella harmi.
Tuomiojan motto: "kahta en ymmärrä, rotusortoa ja juutalaisia"

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat