Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Miksi joskus purkasta tulee tahmaista kun sitä syö, mutta useimmiten ei? Siis sillä tavalla että kun sen ottaa vaikka sormin suusta heittääkseen roskiin niin eipä irtoakaan sormista millään, takertuu kuin liima kiinni kaikkeen. Joskus käy näin, vaikka söisi samaa purkkamerkkiä. Yleensä siitä tulee sellaista että se irtoaa sormista kyllä hyvin eikä ole niin tahmeaa.

Johtuuko tämä ihan vaan purkasta, että siinä on mennyt jotain aineita vähän väärissä suhteissa tai joku valmistushäiriö?

くそっ!

Kommentit (4)

Riippuu syljen määrästä. Syljestä liukas purkka irtoaa hyvin kädestä, "kuiva" taas jumittaa kaikkeen, minkä kanssa joutuu kosketuksiin.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006
nuori_urho
Riippuu syljen määrästä. Syljestä liukas purkka irtoaa hyvin kädestä, "kuiva" taas jumittaa kaikkeen, minkä kanssa joutuu kosketuksiin.Niinno mutta kun silti se on joskus aivan erilaista, vaikka olisikin ihan syljessä niin silti tahmeaa kuin liima, eikä lähde millään irti kokonaisuudessaan vaan siitä jää purkkatahra, eli purkkaa, sormiin ja kaikkeen, kun normaalisti se irtoaa kokonaisuudessaan aika kätevästi.

くそっ!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat