Seuraa 
Viestejä45973

Nyt tietysti jo kaikkein PELOKKAIMMAT uskikset vapisevat kauhuissaan, että on se SKITSO AGISON lopullisesti seonnut ja kääntynyt ATEISTIKSI?

Mutta: Juumala, se alkuperäinen Taivaan Isä on YHDESSÄ suhteessa aivan 100% olematon! Nimittäin Hän harrastaa, sietää, tekee PAHUUTTA tasan 0%!

Meille immeisille tämä näky parhaiten siinä, että tuo ENSIMMÄINEN Juumala, Jeehova ei ota itselleen näkyvää materiakehoa tässä MEIDÄN mualimassa!

Hän on ainakin toistaiseksi OLLUT pelkkä henkiolento, sitä kuuluisaa Juumalan Poikaa Jeesusta lukuunottamatta!

Mutta mix? Eikö olisi helpompaa hallita maailmaa, jos ottaisi vaikkapa 100-metrisen materiakehon, ja sitten tulisi rulettamaan maailmaa?(Voi olla, että joskus noin tekeekin?)

Mutta ei ole tehnyt sen vuoksi, että tämän alimman taivaan materia on pimeä ja langennut... Se on jämähtänyt kierrättämään elektronejaan pilvissään ja kvarkkejaan yms. täysin KONEMAISESTI, joitakin reaktioitaan varmaankin arpoen satunnaisesti!

Siis vaikka materia saisi joskus Juumalisen käskyn, että äläpä vedäkään tuota kalliolta pudonnutta ihmistä niin nopeasti maahan, ei se onnistu, sillä materia kuuntelee ihmistä enemmän kuin Juumalaa, sillä tämän ALIMMAN taivaan on Juumala antanut ihmisen haltuun. Siispä tuo ihminen murkautuu kalliohin, joidenkin kauhistellessa, ja joidenkin vahingoniloisesti naureskellessa... Ihminen ei USKO tuota tehtäväänsä, paitsi jos se on TIEDEMIES: Kemisti tai fyysikko. Nuo pystyvät käskemään materiaa mitä ihmeellisimpiin suorituksiin, josta tämä tietokone edessänne on elävä? esimerkki! Mutta vieläkin se tapahtuu TURHAN kierosti, ja monen epäuskoisen epäilyn ja turhan vipstaakelin kautta...

Kun Jeesus oli maan päällä. Hän käski materiaa - kuten tiedemies ainakin - mutta suuremman ja puhtaamman uskonsa vuoksi, paljon helpommin ja tehokkaammin: Veden päällä kävely esimerkki tästä!

Kommentit (4)

Agison
Mutta: Juumala, se alkuperäinen Taivaan Isä on YHDESSÄ suhteessa aivan 100% olematon! Nimittäin......Aagisonnin aivojen luonnissa.

Alkaa mennä hermot tuon Agisonin kanssa, minkä takia pitää tulla tänne trollaamaan aiheesta, jonka olemassaolosta ei tiedä itse aiheen tekijäkään. Ollaanko me tiede.fi:läiset koskaan tullut sinne teidän ''Vähän uskovaisuus on siistiä!!''-sivuille mettelöimään?

Tämä todistaa taas sen jutun, että kiihkouskoivaiset eivät olekkaan USKOVAISIA meitä kohtaan. Voisitteko mennä takas sinne ''Herran taloon'' keskustelemaan asiasta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sentäs vapaassa sanassa.

Mutta ei ole tehnyt sen vuoksi, että tämän alimman taivaan materia on pimeä ja langennut...

Mukavaa kuinka tavallinen kuolevainenkin yhtäkkiä tuntee jumalansa perimmäiset tarkoitusperät...

Cursarion
Sentäs vapaassa sanassa.

Mutta ei ole tehnyt sen vuoksi, että tämän alimman taivaan materia on pimeä ja langennut...

Mukavaa kuinka tavallinen kuolevainenkin yhtäkkiä tuntee jumalansa perimmäiset tarkoitusperät...

Ettei vain sittenkin ollut kirjoitusvirhe ja kyse olikin Puumalasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat