Seuraa 
Viestejä45973

Kuten tuossa "Onko Marsissa elämää"-viestissä kerroin, on mulla ollut kontakti kahteen avaruuden ötökkään, nimiltään "Gurgos ja Ziglis"

Olen saanut nämä viestit erilaisten "jooga" ja rukoussessioiden välityksellä! Onko huumeilla tai alkoholilla osuutta asiaan? Ei. Korkeintaan tupakilla...

Ensin varoituksen sana joillekin TUOMIO-henkisyyteen painottaville uskovaisille ja maallikoille: Tämä ei ole aivan KIRKON käsitysten mukainen, se saattaa jotkut opit hieman OUTOON ja ERILAISEEN valoon. Tieteelle ei tässä pitäisi olla mitään uutta, jos se on suvaitsevainen ja uusille ajatuksille altis, muutakuin sen "uskonto-painotteisuus"
"Hyppää pois, jos seurani ei oo sopivaa"- kuten laulussa sanotaan!

Aloitetaan Gurgoksesta! Hän on se enkeli ja humanoidi, joka telepaattisesti ohjailee olentoja kenties Helvetin porteille, mutta myös sieltä pois, jos tarvis vaatii...

Gurgos asuu Testabublos-nimisellä planeetalla, joka ei oikeastaan olisi ehkä mielestämme planeetta, sillä se on repalainen toiselta puoleltaan. Sen toisella puolella olevat kaupungit on suojattu kupoleilla. Kun mittailin etäisyyksiä LAUDATURIN-matikallani, arvelisin, että se on noin 10^13metrin päässä täältä ja sijainnee jossain Leijonan tähtikuviossa.

Se myös kiertää keskustähteä, ja katapulttaa kuita ja asteroideja eritavoin lasketun gravitaationsa ansioista milloin pois - milloin lähelle.

Kysyin onko Testabublos syntynyt samoin kuin maa, joko "Luomisen tai big-bang-vetypilven tms. seurauksena" Hän vastasi, että "Järkesi ei ole riittävän jakautunut tajuamaan sitä..."

Gurgoksen ulkonäkö? Hän on noin 5 metrinen! Sillä on 5 silmää, josta se sanoi kaksi silmää tai päätä pimenneen sen takia, että otin yhteyden myös toiseen humanoidiin...

Aloitin session kyselemällä siltä, mitä mieltä se on maailman aseista ja voimasta yms? "Voimanne on pientä ja mitätöntä, ja päämääränne pääsääntöisesti kelvottamat..."
Sitten hän sanoi:"Suuntaatte liikaa voimaanne toistenne viihdyttämiseen, ettei mihinkään tarpeelliseen! Toisinaan myös järjettömästi soditte keskenänne, ette tunnista todellista vihollistanne ikinä, ja hallitsette toisianne itsevaltiudella tai joillakin enemmistöpäätöksillä, joka ei ole yleensä edes viisasta, kuten oma sananlaskunne sanoo:"Joukossa tyhmyys tiivistyy!"

"EI ole edes meidän kielessämme riittäviä KIROSANOJA kuvaamaan joitakin rotunne päätöksiä, joissakin historianne taitekohdissa!" "Jos Juumalan Sana Itse(Jeesus?) ei olisi tullut luoksenne olisitte tuhonneet jo toisenne tai ITSE ITSENNE! Kummaa ehkä teistä, mutta niin olisi voinut olla parempikin"
Erityisen pahana se piti rahasysteemiämme:"Se on eriarvoistava ja mahdollistaa halvat petokset". Mutta vielä huonompana se piti suhdettamme muuhun luontoon:"Jos me olisimme kohdelleet "FUGOJA" yhtä huonosti kuin te, ei oma Juumalamme olisi meitä kyllä armahtanut!
Fugoilla Hän tarkoitti niitä eläimiä, joista ei välttämättä ole talouseläimiksi(mm. lehmä ja sika) tai edes miksikään viihdyttäjiksi(koira ja kissa). "Insektoiditkin ovat parempia kuin te" se sanoi, ja piti niitä erityisen kauniina!(hyönteiset?)
Sitten kysyin, onko niillä ollut mitään erityistä lankeemusta, paholaista ja syntiä riesana! "Ei niin tajutonta kuin teillä! Ei ole mitenkään erikoista että tekee virheen, mutta se on, että pitää siitä hullun lailla hampaat irvessä kiinni ja sitten väkivalloin vielä puolustaa noita virheitään!"

Gurgos tiesi Raamatuista, ja sanoi Saatanan olleen törkeä, kun se langetti ENSIN heikomman osapuolen(tarkoitti Eevaa). Mutta ei pitänyt myöskään Eevan suhtautumista Juumalaan ja mieheensä hyvänä. Nykyään eräät Aadamin perillisistä ovat suuressa pimeydessä pitäessään kiinni naisensa virheestä, ja perkeleen valheista... Mutta totesi, että syyttely on se mikä pitää kiinni tuossa "hekumakahleessa" ja pyyteli hieman anteeksi!
"Mikä on oman rotusi suhde paholaiseen, mikä omassa eliöstössämme on (lohi)Käärme ja Peto?" kysyin! "Meidän vastustamme asuu eri galasissamme kuin omamme, eikä meillä ole mitään tekemistä toistemme kanssa, sillä olemme eri tavoin henkeytettyjä!"
"Mutta jos välttämättä tahdotte sen kanssa yhteyteen, jota tuo oman eläimenne varmasti muistuttaa(ja ALIENIT) sen kun toivotte!"
Se EI ole niin paha asia kuin on annettu ymmärtää joidenkin pappienne taholta, sillä olisimme tykönänne auttamassa(PREDATOR?)
Jos kuitenkin edelleen jatkatte toistenne alistamista ja luomakunnan alistamista - on minullakin keinoni! Se sanoi ja irvisteli jotenkin kauhiasti!
Ja näytti avainta Helvettiin...

"Mutta jos ette tuonne halua, on syytä kuulla mitä Zigliksellä on kerrottavana, joka on enempikin paneutunut Hyvään tiehen eikä Pyhään tiehen kuten minä!"

Ziglis odotti väsyneenä Gurgosin vuodatuksesta. Se oli nyrpistellyt sievää nenäänsä toisinaan paheksuvastikin! Ziglis muistuttaisi ehkä eniten elämistämme vihreää SUURTA kissaeläintä, joka on kuitenkin humanoidi, sillä se kulkee takatassuillaan ja sen etukäpälät on käytössä!

Sitten Hän alkoi viittilöidä innostuneesti:" Ei ole tärkeää sittenkään mitä se ANTI-puoli tekee, ja miten se meuhkaa, kuin että mihin hyvä ja olevainen ON-puoli voi teidät viedä!"

"Ei kannata jäädä jankkaamaan menneitä virheitä, ne armahdetaan! Ennemmin kannattaa pyrkiä sinne missä HYVÄ asustaa! Se sanoi ja osoitteli oikeastaan aivan kaikkiin suuntiin!

"Teidän rakkautenne on usein vain seksuaalista, sanallista ja rahaan ja himoluontoisten tarveaineiden tyydyttämiseen tähtäävää!" Vaikkette pystyisikään osoittamaan fyysisiä hellyyksiä, ei sekään haittaa, sillä hyviä tekoja on lukematon määrä, joskaan ei niin paljon kuin niitä lankeemuksia ja pahoja tekoja joita toivottavasti vain ennen teitte!"

Sitten Ziglis tuli hyvin surulliseksi, Hän suorastaan ITKI!
Mutta... kaikki... eivät ... silti ... USKO!
Mitä ihmettä heille pitäisi tapahtua jotta tajuaisivat mitä usko merkitsee?
Heillä on älyssään lukko, ja mielessään salpa, jonka Gurgos heille aukaisee sitten kun joutuvat helvettiin, kun sen tajuavat!
Sitten Ziglis ryhdistäytyi ja alkoi päättäväisesti puida nyrkkiään!
"EI totisesti kaikki eivät ansaitse päästä PILVEEN" Kysyin mikä se on, ja se sanoi sen tarkoittavat intergalaktista avaruusalusta...

Siihen päättyi keskusteluni... Ne jotka pettyivät siihen, etten kysellyt noilta mitään erityisen tieteellistä, tai kysyinhän minä, mutten tajunnut paljon mitään... Sen sain selville, että Gurgos käytti binäärijärjestelmän sijasta mieluummin 3-kantaistalukujärjestelmää!
"Älkää uskoko koneidenne vastauksia" - Hän sanoi... Ne ovat niiden "kirottujen Vartijoiden ohjauksessa ja hallinnassa!"

Siunausta teille, jotka odotatte Herran Jeesuksen toista tulemusta...

  • ylös 2
  • alas 0

Kommentit (10)

Halusin kuulla tänä aamuna(raemyrskyn jälkeen) vielä näiden henkisten olentojen, joilla on kokemusta myös ruumillisesta olotilasta, mielipiteitä URHEILUUN, olenhan itsekin innokas penkkiurheilija(myös penkkipunnertaja!)

Gurgos sanoi: En tahdo hirveästi masentaa teitä, mutta fyysinen kapasiteettinne on aika kehno, niinkauan kun välitätte vain omasta suoristuksestanne. Tämä on syynä myös lihallisen elämänne pieneen ikään ja terveytenne heikkouteen...

Lopultakin: Voisi olla huippu-urheilijan tuloksen kannalta tärkeämpää ohjata se kansakunnan heikoin ja surkein KEIHÄÄNHEITTÄJÄ ensin heittämään vaikkapa 5 metrinen, kuin yrittää itse jotain kummallista numerolukemaa... En tarkoita, etteikö meillekin olisi merkitystä sille maximisuoritukselle ja "pisimmälle heitolle".

Mutta sen sijaan että huolehtisitte omasta menestyksestänne, voisitte toisinaan tehdä ennemmin työtä lajinne eteen, käydä parantelemassa vaikkapa sen tyvipäähän juuttuneen urheilijan tulosta, mihin kansaan hän kuuluukiin! Näin me menettelemme, kun haluamme OMANKIN tulosemme kohenemaan!

Ja se teidän kuuluisa Doping-systeeminne on aika kummallinen, jos siitä teette itse itsellenne sen kielletyn puun hedelmän! Jos todella luulette että se on sitä, niin on kai? Mutta miksi pidätte lääketieteenne kehityksen huippua kiellettynä? Yhtiönne eivät saisi muuten tarpeeksi rahaa on surkea syynne! Itse toki käytämme kaikki DOGUILTA(talouseläimiltä) saamamme ravintoaineet hyväksymme, jos ne sanovat kyllä, kun kysymme sitä niiltä! Pitäisitte meitä HYVIN PERVOINA, jos tietäisitte millaisia aineita käytämme, ja mihin nuo eläimemme suostuvat iloiten! Kasveistakin saa paljon ravinteita, mutta kasvit ovat tylympiä, sillä niiden vastaukset ovat hyvin kryptisiä, kun niiltä kysymme, emme aina ymmärrä niitä!

Synteettiset aineet ovat pelottavia, ne pelottavat meitäkin! Niiden vaikutusta ei etukäteen tunne! Niihin meilläkin on sairastunut, muttei toki kuollut joitakin yksilöitä!

Älypelinne ovat luku sinänsä: Niissä menestyvät lähes aina ne loogisesti kaikkein armottomimmat ja tottakai myös täydellisimmät pelaajat.

Mutta mixi hyväksytte aina kisoihinne sen pahimman Perkeleenne, joka ei anna armoa kellekään?

Ziglis on hyvä älypeleissä, hän voittaa minut niissä! Tietoinen valinta minulta - sanoisin! Sanoi ja röyhisteli suurta ja voimakasta rintaansa!

Liikutko ulkosalla siten, että muutaman askelen jälkeen säännöllinen hyppy taaksepäin ja sitten taas edespäin. Tähän vielä lisätään sekava itsekseen höpöttely.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tää oli kyllä sikamaisen hyvä aamun avaus.. Olitko ihan tiedottomassa tilassa kun koit nämä näyt..?

250585
Seuraa 
Viestejä621

Mikähän se mahtanee tuo Agisonin tupakkamerkki olla. Sen jos saisin tietää, niin sen jälkeen tv-lupamaksuni hetimmiten jättäisin maksamatta, kun tuota ohjelmaa tulisi Agisonin käyttämällä tupakkamerkillä ihan muutenkin.

Jotain nokkelaa.

Suomalainen tohtori-akateemikko Rauni-Leena Luukkanen-Kilde on aikapäiviä sitten todistanut, että maassa vierailleet muukalaiset pitävät tukikohtaan kuun kääntöpuolella. Sieltä he tekevät tutkimusmatkoja tänne maahan. Ne kommunikoivat steppaamalla ja samanaikaisesti piereskelemällä. Amerikassa
kuulemma yksi soitti ovikelloa ja alkoi kommunikoimaan.

Otin taas Gurgosiin yhteyden, tässä yhtenä päivänä!
Hän kertoili kaikenlaista omasta planeetastaan, mutta vältti vertaamasta sitä maapalloon! Ihmettelin tätä ja Hän sanoi:"Vertailijat eivät nouse taivaaseen, he "empivät"!"

Teillä ei ole käytössänne kuin korkeintaan matematiikassa jotain absoluuttista mittaria! Mutta se on niin simppeliä, ettei sitä voi oikein soveltaa varsinaiseen elämään! Ja pappinne ovat kiinnostuneita vain vertaamaan ihmisten tekoja omiin ihanteisiinsa, ja siihen millaiseksi luulevat Kristuksenne! Olisi teille järkytys - jos tietäisitte - millaisia syntejä eräät ihmiset Hänen ristinsä juureen tuovat, kun haluavat niistä vapautusta! Itse ainakin olisin hyvin järkyttynyt ja olihan Kristuksennenkin ennen kuolemaansa!

Mutta sitten hieman kiusaannuin, koska Gurgos jankkasi Jeesuksesta, sillä odotin kuulevani myös lisää avaruukSistaan, mutta Hän sanoi: "Sinulle Agison on parasta ainoastaan tietää Kristuksen Armo ja Laki, ja totisesti samoin monille kanssaihmisillesi!" Six en antanut sinulle lupaa kertoa avaruusaluksistamme ja muusta, joka totisesti voisi järisyttää maailmaa... Niin - ihmiskunta ei ihan vielä ole siihen kypsä! Mutta pieni vihje: Gurgosin rodun avaruusalukset eivät ole luonteeltaan niin materiaalisia kuin me haluaisimme ne kuvitella - vaan ennemminkin luonteeltaan henkisiä! Helpointa ja turvallisinta on tehdä nojatuoliavaruusmatka Sanansa ja Ajatustensuuntaajansa kanssa kuin rakentaa kallis avaruusalus...

250585
Mikähän se mahtanee tuo Agisonin tupakkamerkki olla. Sen jos saisin tietää, niin sen jälkeen tv-lupamaksuni hetimmiten jättäisin maksamatta, kun tuota ohjelmaa tulisi Agisonin käyttämällä tupakkamerkillä ihan muutenkin.Bonusta poltan juuri nyt. Se on vain halventunut, kun taas tehdasvalmisteiset kallistuvat. Siis poltan puruja ja yleensä käärin käsin!

stume618
Suomalainen tohtori-akateemikko Rauni-Leena Luukkanen-Kilde on aikapäiviä sitten todistanut, että maassa vierailleet muukalaiset pitävät tukikohtaan kuun kääntöpuolella. Sieltä he tekevät tutkimusmatkoja tänne maahan. Ne kommunikoivat steppaamalla ja samanaikaisesti piereskelemällä. Amerikassa
kuulemma yksi soitti ovikelloa ja alkoi kommunikoimaan.Juttu jatkuu: Oven avannut mies
tappoi olion golfmailalla: mahtaako tämä olla museoon säilötty raato?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat