Seuraa 
Viestejä45973

Mitä noi on? Jotain raamatun uskontosaagoja, kun on tuollaisia absurdeja ja abstrakteja termeja kuten hyvä ja paha?

Hyväksytkö noiden olemassaolon? Ei oo pakko.
Mutta joku ihminen kuitenkin sinut mielellään puristaa jompaankumpaan noista loodista...

Jos siis väitän, että USKONTO on hyvää tietoa ja TIEDE pahaa, oletko samalla aaltopituudella, vai sillä seuraavalla, jolla nuo ovat toisinpäin, jopa niin, että toinen noista on viskattu vihaisesti jonnekin roskakoppaan?

Mix? Uskonto hyväksyy Juumalan,Luojamme olemassaolevan rakkauden! Se joillekin ilmenee pelkkänä himotuskan lievityksenä, ja joillekin Viisautena ja älynä! En oo NYT niin ilkeä, että määritän kumpaan lootaan kuulut, jompaakumpaa noista enemmän painottaessasi: Helvettiin tai Taivaaseen, kun huomaat olevasi jompakumpi! Kenties sinun ei tarvitse edes nähdä sitä KUOLEMANJÄLKEISEN paikan "nimikylttiä" kuten erään papin... Pappi Daniel, kuoli ja oli haudassa, oli joutumassa helvettiin(enkelit käänteli Hälle jo selkänsä), mutta Reinhardt Bonkke antoi Jeesuksensa ja omansa hengen hälle ja tämä nousi ylös takaisin maalimaan hänen vaimonsa pitkästä aikaa rukoiltua OIKEAN rukouksen!

Mee minne meet, tai jos oikein omituisesti käy, yritä vaikkapa kadota kokonaan, kuten eräät? Takaan että se on lopultakin se MAHDOTTOMIN vaihtoehto... Joku rakastaa sinua niin paljon, että tuolloinkin sinulle KAIKEN mitä toivot ja haluat, jotta pysyisit olemassa! Kuten nytkin! Mutta olemassaoloa ei ole se, että kaikki himot täyttyvät...

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (1)

Jos jokin rakastaisi meitä ihmisiä niin paljon, emme olisi olemassa. Itsekin sanoit ettet pysty määrittämään kirosanoilla ihmiskunnan pahuuksia. Näkeväthän ne ihmiset monta kertaa ''taivaan portit'' kuoltuaan, ei Jeesus niitä herätä, vaan tiede. ''Taivaan portit'' - tunteen aiheuttaa Endorfiini, ja jotkut ihmiset näitten kokemuksien jälkeen selviytyy ja jos pää oikein kunnolla kolahti siinä samalla, niin siinä saattaa ruveta uskomaan kaikenlaisiin näkömättömiin olentoihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat