Seuraa 
Viestejä45973

Seuraava etappi ihmiskunnalle on valloittaa Mars planeetta. Pidemmän aikaa NASAn erilaiset luotaimet ovat keränneet planeetasta informaatiota ja miehitettyä lentoa Marsiin suunnitellaan ahkerasti, haaste on kova mutta ei mahdoton. Nykyisillä avaruussukkuloilla ei luonnollisesti Marsiin päästä.

Matka Marsiin ja takaisin vie n. 2,5v yhteensä. 0,5v menee yhteensuuntaan ja sitten pitää odotella n. 1,5v planeettojen oikeaa asemaa jotta voidaan lähteä paluulennolle. Matkan varrella tulee useita fyysiä ja henkisiä ongelmia, kriittisin vaihe on laskeutuminen Mars planeetalle.

Miehitettyä lentoa Marsiin tuskin tehdään ainakaan ennen v. 2030. Nykytekniikalla ei retki onnistu ja suurimpana ongelmana pitäisin rahoitusta. Rahoituksen takia tämä ikävä kyllä luultavasti tulee venymään ja venymään.

Tässä aloituksessa saa vapaasti keskustella Miehitetystä Mars-lennosta ja siihen liittyvistä ongelmista-/haasteista. Sana on vapaa

Kommentit (13)

Jatketaan

Täytyy näin etukäteen jo nostaa hattua heille jotka ovat valmiita lähtemään miehitetylle lennolle Marsiin ja jos ovat vielä täysijärkisiä Harvemmalla astronautilla riittää kantti tälläiseen. Miehistön valinta on luonnollisesti tärkeä osa projektia. 2,5 vuoden avaruusmatkalla helposti pääkoppa alkaa lahoilemaan ja mukaan pakatut rauhoittavat ja unilääkkeet luultavasti tulevat tarpeeseen. Seksuaalisuus on myös tärkeä osa ihmistä ja toivotaan että NASA pakkaa mukaan hustler- ja playboy-lehdet. Nasan edustaja sanoi myös ettei pidä mahdottomana ideana sallia seksuaalista kanssakäymistä miehistön kesken (se on varmaa että ainakin yksi nainen miehistöön sijoitetaan) mutta lennolle tuskin myöskään halutaan mtn ihmissuhde draamoja

Ertsu
Seuraa 
Viestejä7546
E115
Tässä aloituksessa saa vapaasti keskustella Miehitetystä Mars-lennosta ja siihen liittyvistä ongelmista-/haasteista. Sana on vapaa

Kiitos vaan. Olihan täällä jo valmiina toinen ketju samasta aiheesta. Miksei se kelvannut sinulle ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ertsu
E115
Tässä aloituksessa saa vapaasti keskustella Miehitetystä Mars-lennosta ja siihen liittyvistä ongelmista-/haasteista. Sana on vapaa

Kiitos vaan. Olihan täällä jo valmiina toinen ketju samasta aiheesta. Miksei se kelvannut sinulle ?Etusivulla näyttäisi olevan 4-6 aloitusta Marsiin liittyen ja sä tarkoitit ilmeisesti sitä Mars-luotain keskustelua? Mä ajattelin että tässä käytäisiin keskustelua miehitetystä Mars lennosta.

Nasan edustaja sanoi myös ettei pidä mahdottomana ideana sallia seksuaalista kanssakäymistä miehistön kesken (se on varmaa että ainakin yksi nainen miehistöön sijoitetaan) mutta lennolle tuskin myöskään halutaan mtn ihmissuhde draamojaItseäni huolettaa tämä, sillä entäs jos käykin niin, että yksi ei saa? Varmasti tulee kateelliseksi ja vihaiseksi joka korostuu matkan rasitusten takia ja seuraamuksia tulee varmasti.

E115
Seksuaalisuus on myös tärkeä osa ihmistä ja toivotaan että NASA pakkaa mukaan hustler- ja playboy-lehdet. Nasan edustaja sanoi myös ettei pidä mahdottomana ideana sallia seksuaalista kanssakäymistä miehistön kesken (se on varmaa että ainakin yksi nainen miehistöön sijoitetaan) mutta lennolle tuskin myöskään halutaan mtn ihmissuhde draamoja
No draamaahan saadaan, kun se porukan ainoa nainen kiinnostuu yhdestä porukan miehistä ja he alkavat "doing the nasty". Mitäs ne muut jätkät siinä vaiheessa, palleja kolottaa ja vtuttaa katella kun yksi pariskunta siinä vieressä vehtaa. Siinä voi olla intohimorikos jos toinenkin lähellä.

Tietysti voi käydä niinkin, että koko porukka vain lähinnä kyrpiintyy kattelemaan toistensa naamoja ja keskittyvät hoitamaan hommansa "käsitöinä".

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
peippo
Nasan edustaja sanoi myös ettei pidä mahdottomana ideana sallia seksuaalista kanssakäymistä miehistön kesken (se on varmaa että ainakin yksi nainen miehistöön sijoitetaan) mutta lennolle tuskin myöskään halutaan mtn ihmissuhde draamojaItseäni huolettaa tämä, sillä entäs jos käykin niin, että yksi ei saa? Varmasti tulee kateelliseksi ja vihaiseksi joka korostuu matkan rasitusten takia ja seuraamuksia tulee varmasti.Eiköhän NASA jotain keksi. On keksinyt aina ennenkin.

Koko homma on täysin järjetön, niin kuin oli kuussa käyntikin. Siitä ei tainnut jäädä mitään käteen. Pelkkä seikkailu, jota kuvaamaan olisi riittänyt elokuvakin! Vanhat videotkin ovat kadonneet. Miehittämättömät luotaimet ovat täysin riittävä keino etsimään elämää ja muuta tietoa muilta planeetoilta ja niiden kuilta.

Ertsu
Seuraa 
Viestejä7546
E115
Etusivulla näyttäisi olevan 4-6 aloitusta Marsiin liittyen ja sä tarkoitit ilmeisesti sitä Mars-luotain keskustelua? Mä ajattelin että tässä käytäisiin keskustelua miehitetystä Mars lennosta

Oli täällä keskustelu myös miehitetyistä Mars-lennoista, mutta ylläpito on näköjään poistanut sen.

Reiska
Seuraa 
Viestejä6039

Minkälainen nainen tarttis olla, että lähtis täysin eristettyyn alukseen muutaman miehen kanssa? Jos sitä ei kiinnosta vehtaaminen yhtää ja miehillä virikkeet vähissä? Tietysti muovinen!

Kuinka paljo sakkia ne meinaa sinne lähettää? onko siitä suunnitelmia?

Per se

Barbaari
peippo
Nasan edustaja sanoi myös ettei pidä mahdottomana ideana sallia seksuaalista kanssakäymistä miehistön kesken (se on varmaa että ainakin yksi nainen miehistöön sijoitetaan) mutta lennolle tuskin myöskään halutaan mtn ihmissuhde draamojaItseäni huolettaa tämä, sillä entäs jos käykin niin, että yksi ei saa? Varmasti tulee kateelliseksi ja vihaiseksi joka korostuu matkan rasitusten takia ja seuraamuksia tulee varmasti.Eiköhän NASA jotain keksi. On keksinyt aina ennenkin.Jos mukaan otetaan vain niitä keillä on tyttöystävä niin uhkana saattaa olla pettäminen.

Kas, tässä ratkaisu:
http://fi.wikipedia.org/wiki/Tekovagina

Siis Per***lleen mission menee jos sinne otetaan mukaan naisia, varsinkin jos niitä on vähemmän suhteessa miehiin. Joku draama sattuu varmasti ja kaikki menee käsille! Miesten kesken lento sujuisi varmasti henkisesti stabiilimmin, ilman mitää suurempia konflikteja. Tai sitten pelkästää naisia matkaan niin perille pääsee se, joka on viimeisenä hengissä puukotettuaan kaikkia muita selkään.

Siis mitään minulla ei seka miehistöä vastaan ole, mutta tarkkana saavat olla kun heitä sinne valitsevat.

Suomalaisia matkaan! Istuvat muutenkin yli puolet vuodesta neljän seinän sisällä pimeässä yksinään. Luulisi olevan helpponakki!

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat