Seuraa 
Viestejä45973

Maalaisliittolainen "pääministerimme" Matti Vanhanen oli yllättynyt KD-puolueen presidenttiehdokkaan Bjarne Kalliksen kuvattua "pääministerimme" ulkopoliittista linjaa sekoiluksi. Ei siinä pitäisi olla mitään ihmeteltävää, Vanhasen vastaus kaikkiin kysymyksiin on nimittäin vakio. "Asia vaatii selvityksiä ja harkintaa. Korostaisin tässä vaiheessa, että asiaan ei voi puuttua, ennenkuin kaikki selvitykset on tehty." Tämä vastaus tulee vielä narisevalla äänellä, joka muistuttaa lähinnä 90-vuotishääpäiväänsä juhlistavan pariskunnan seksiaktia huonosti öljytyn hetekan päällä.
Jos joku muistaa yhdenkin Matti Vanhasen selkeän mielipiteen jostakin asiasta(tarkoitan nyt "pääministerikautta"), lukisin sen mielelläni. Veikkaanpa, ettei tuohon pyyntöön monta vastausta tule, koska se on mahdoton.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

lierik
Seuraa 
Viestejä4922
5. elokuuta 2005 ilmoitti puolustusministeriö kevään ilmaloukkauskeskustelun jälkeen sovituin periaattein, että vieraan vallan ilma-alus oli loukannut Suomen ilmatilaan Porvoon alueella. Aikaisemman perusteella monet tiedotusvälineet julkaisivat uutisen kerraten aikaisemmat tapahtumat, jolloin muodostui mielikuva, että kone olisi saattanut olla venäläinen. Ennen kuin keskustelu ja arviot asiasta laajenivat, tarkensi puolustusministeriö seuraavana päivänä, lauantaina, että kyseessä olisi ollut Tupolev Tu-134. Tupolev Tu-134 on tunnettu 1960-luvun neuvostoliittolainen matkustajakone, mistä on olemassa myös myös tiedustelulaitteilla varustettuja tyyppejä. Poliittisena ennakkokannanottona pääministeri totesi, että kyseessä on valitettava yksittäistapaus, mikä tarkoittaa sitä, että edellisistä ilmatilanloukkauksista lähetetyn nootin epäonnistuttua ei valtioneuvosto halua ottaa asiaa korkeaprofiiliseen käsittelyyn.* Matti Vanhanen tunnetaan absolutistina.
* Vanhanen on myös sanonut, että hänen sisällään on ollut aina "hevimies".
* Matti Vanhanen pitää spagetista, kunhan se ei ole liian maustettua.

Lierikki Riikonen

Eipähän tuossa liärikän vastauksessa ollut yhtään pääministerin omaa mielipidettä. Saahan sitä toivoa löytävänsä, mutta syvältä saa kaivaa, jos toivoo löytävänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat