Seuraa 
Viestejä45973

Perjantain uutinen: vasenkätisyys kaksinkertaistaa naisten rintasyöpäriskin, hormoonialtistus kohdussa teorian mukaan molemmat aiheuttaa. Lauantaina iltapäivälehti kertoi joka kymmenennen naisen jossain vaiheessa elämäänsä rintasyövän saavan. Vasenkätisiä jotain 10% väestöstä: siis suunnilleen joka viides vasenkätinen nainen sairastuu rintasyöpään? Yletön testosteronin tuotanto ja eturauhassyöpä kai samansukuisiksi osoitettu - testosteroni ja nuoruusiän kaljuuskin. Siis, jos tukka kaksvitosena mieheltä lähtee, mahtaisko lopullinen kuolinsyykin jo selvillä olla? Tupakan haitallisuus ihan kiistatomasti on osoitettu, jotain 40% vaikutuksesta tilastoja löysin - kovasti hormooneja kevyempää tuntuis olevan. Tukka onneks vielä tiukassa

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (5)

Jopas oli lohdullinen viesti, toivon totisesti että olet vetänyt johtopäätöksesi päin mäntyä. Nimimerkillä, hiusraja pakenee.

Sori synkkää aloitusta, ryhmäkin vähän outo. Kuinka tilastoista uhkia luetaan: vasenkätisten rintasyöpäriski ihan konkreettisesti järkyttävältä tuntuu, nuorkaljuutta ja syöpää kukaan tainnut vielä vertailla ehtiä. Ikävää luettavaa varmaan olis.

No, jospa ilman turvavyötä tai pyöräilykypärää koko elon päätäisin kulkea - ehkä 120.000 vuotta vois ennuste stetson-menetelmällä olla. Vasenkätisellä naisella ilman rintasyöpää vaikka 400 hyvää vuotta. Tupakasta kovin ristiriitaista tietoa: joko 40% kohonnut riski, tai joka toinen keuhkosyöpä johtuu tupakoinnista. Varmaan luetun ymmärtämisesessä ois kohennettavaa, noita vuosiksi saanut käännettyä.

Tuolla ydinosastolla myös riskeistä puhuvat, stetsonilla 1.000.000.000.000 vuotta

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Jii
Yletön testosteronin tuotanto ja eturauhassyöpä kai samansukuisiksi osoitettu - testosteroni ja nuoruusiän kaljuuskin. Siis, jos tukka kaksvitosena mieheltä lähtee, mahtaisko lopullinen kuolinsyykin jo selvillä olla?

Minulta lähti tukka nuorena, koko äidinpuoleinen sukuni (äitikin) on kuollut syöpään ja poltin tupakkaa 9 v. Että näin. Onneksi nykyään syöpää pystytyään hoitamaan aika lailla paremmin kuin aikaisemmin kun oli vain kemoterapia, leikkaus ja säteily. Nykyään on aika lailla enemmän hoitoja.

Jii
Tupakasta kovin ristiriitaista tietoa: joko 40% kohonnut riski, tai joka toinen keuhkosyöpä johtuu tupakoinnista. Varmaan luetun ymmärtämisesessä ois kohennettavaa, noita vuosiksi saanut käännettyä.

juuri tupakoinnin lopettaneena luin "huvittavaa" tieton internetin ihmeellisestä maailmasta. menee siis jotenkuten näin...

keuhkosyöpäpotilaista 90% ovat tupakoineet, kun lopetat niin syöpä riski alenee 20% kymmenen vuoden jälkeen...

eli kun olen ollut polttamatta 10v on enää 72% mahdollisuus saada syöpä?

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat