Seuraa 
Viestejä45973

Paavo Lipposen innoittamina ryhtykäämme jakamaan tiedepalstan kirjoittajia älykköihin ja inhokkeihin. Kolme nimeä listojen huipulta riittää. Tässä oma listani.

älyköt:
Phony
asdf
Mummo

inhokit:
koi
henkiset
Y.T.Prihtilä

  • ylös 0
  • alas 0

Sivut

Kommentit (56)

Ovatko listasi otsakkeet niin sanotusti suoraan kääntäen verrannollisia, kysyy tiedettäihminen markent.

markent
Ovatko listasi otsakkeet niin sanotusti suoraan kääntäen verrannollisia, kysyy tiedettäihminen markent.Niillä on vahva korrelaatio valittuihin muuttujiin. Voin vielä tarkentaa, että tässä tapauksessa muuttujat ovat riippumattomia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
anomalia
markent
Ovatko listasi otsakkeet niin sanotusti suoraan kääntäen verrannollisia, kysyy tiedettäihminen markent.Niillä on vahva korrelaatio valittuihin muuttujiin. Voin vielä tarkentaa, että tässä tapauksessa muuttujat ovat riippumattomia.Hmmm... Muuttujat ovat riippumattomia mutta oletko sinä?
Ovatko valintaasi vaikuttaneet mitkään moderointiperäiset seikat ?

Kuukkeli
Hmmm... Muuttujat ovat riippumattomia mutta oletko sinä?
Ovatko valintaasi vaikuttaneet mitkään moderointiperäiset seikat ?Ymmärrän kyllä, että voi syntyä epäilys valintojeni kytköksestä moderaattoreihin. Se on kuitenkin pelkkä sattuma. Voin vakuuttaa, että olen tehnyt valintani täysin vapaasta tahdostani.

anomalia
Ymmärrän kyllä, että voi syntyä epäilys valintojeni kytköksestä moderaattoreihin. Se on kuitenkin pelkkä sattuma. Voin vakuuttaa, että olen tehnyt valintani täysin vapaasta tahdostani.Uskotaan, uskotaan.
Nykyään onkin kaikenlainen nuoleskelu onneksi taakse jäänyttä toimintaa -myös politiikassa.
Ei sitä nuoleskelua harrastettukaan kuin keskiajalla ja silloinkin kohdentuen köyhän omaan lautaseen... Joka saattoi kyllä olla jonkun jaarlin tai linnanvoudin käsissä .

Aslak

Toelliset älyköt ei täällä kauvoa viihy.

No, on täällä tullut kuitenkin pari vuotta itsellänikin pyörittyä. Turha yleistää.

Oletko nyt varma analismani, että et sekoittanut keskenään noita kahta verrokkiryhmän otsaikkoa.

markent
Oletko nyt varma analismani, että et sekoittanut keskenään noita kahta verrokkiryhmän otsaikkoa.Korjaus
analismani korvataan sanalla: anomalia

Aslak
No eihän täällä muita olekkaan, kuin itsejhäns älykköinä pitäviä.
Toelliset älyköt ei täällä kauvoa viihy.Kyllähän täällä on lähes pelkästään fiksua porukkaa, tietysti muutama vähemmän järkeväkin on eksynyt foorumiin.

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Älykköyteen, johon liittäisin ennen kaikkea asissisällön lisäksi tietyn vähistä välittämättömän mutta viiltävän ironiantajun, lisäisin oman top kolmoseni

Ananda
Bomt Kneder
Neonomide

En mahdollisesti tee tällä rajauksellani oikeutta muille älykkäille nimimerkeille, joiden viestejä mielelläni luen tai jätän lukematta, mutta yrittäkää *) nyt sitten vakuuttaa minut ensi kerralla paremmin.
Mitä tulee inhokkeisiinni, asianomaiset suoltavat pääsääntöisesti tekstiä, jota ei jaksa edes kommentoida, joten omalle inhokkilistalleni ovat päätyneet kolmen kärkeen:

teijoster
mensaani
army_of_darkness
-------------------------

*) A. Ankka, Aatos, Abamocho, acedia, Advocatus Diaboli, Anders, anomalia, Anthrax, Arkkis, Arla, asdf, Axa, babun, Blanqui, Barbaari, bosoni, Canccu, Cosmic-Fairy, Crash, Damasio, David, Desi, DedMoroz, Deinonychus antirrhopus, Denzil Dexter, derz, Ding Ding, dinoflagellat, DominusEtDeus, Dresden, Echi, elba, ellen, Empiristi, Espi000, fenomenologi, Finlandes, gamma, GradStudent, geena, Gödel, Harhatien opiskelija, henkka, Henry, Herra Tohtori, hmk, Homo Superior, HUMAN, humppaaSaaatanat, Hurskapöllö, JaakkoFagerlund, Joker, Joku, Jonii, Josefina Matula, JPJ, Juoni, kaima, kaksoispilari, Kale, Kaneli, kingofthelake, Kuukkeli, kytoann, Landau, lasikatto, Lazlo, Lentotaidoton, Lettu Haimakainen, liis@, logo, Loptio, maielle, markent, MD, Merteuil, Miffy, mirab, Miss Baker, Mister Spock, Moelanen, Mouhi, MrKAT, Mummo, mvd, Narsisti, Neiti, Neutroni, niih, nuubi, Obscured evolutionist, Phony, Pikku Gen, Pirta, Piru Naiseksi, PoLe, Puolihullu, Pubi, Puuhikki, Päivystävä dosentti, Pönni, Radiant Dragon, Raivomielen Unet, Rasputin, Riekko, rosewater, runos, SAMAEL, Sakarias, Seppo_Pietikainen, Scylla, Shriek, Sigmund, siouxeyesighed legion, Snaut, spin0, squirrel, Stinger, taleni kosumyn, Tarkkailija, Teje, Tep, titiuu, tli, Toope, totinen, Volitans, Von Bingen, väläys, White-Dove

PS. kaikkia tietämiäni asiallisia nikkejä en toki listannut puoli huolimattomuuksissani, joten pahoittelut jos sille tarvetta on.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621
Snaut
John Carter
Spin0Naisista

Ananda
Stinger
Kolmatta en osaa päättää.
Inhokit

Matti E. Simonaho
Teijoster
Agison
Yleensäkkin inhoan palstan trolleja.

Ystävälistani:

* -theos-
* Advocatus Diaboli
* Ananda
* Arnold Goyakla
* Aweb
* Ayla
* Damasio
* Desi
* Ding Ding
* el6
* John Carter
* Lassi
* Neonomide
* peippo
* Sakarias
* SAMAEL
* Seppo_Pietikainen
* Snaut
* spin0
* Stinger
* Syd
* taiteilijatyyppi
* tiäremiäs
* Toope
* tuc

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662

Ei täää ketju kyllä taida olla ystävä ja vihalistan listaus? Niitä ketjuja täällä on jo.

Älyköiksi voisin luokitella vaikkapa bussen, snautin, vastaajas24.fi, ding ding..
Siis en nytten tässä luetellut ystävälistaani vaan jotain erityisen fiksuja ihmisiä vaan vaikka ystävälistalleni kuuluukin kyseisistä henkilöistä ******.

typeriin ihmisiin kuuluu vaikka ketä. Kuten vaikkapa fenomeno..,+filosofisoivat pellet jotka ovat minusta pilanneet monet suht.mielenkiintoiset ketjut niillä ainaisilla järjettömillä höpinöillä missä ei ole päätä eikä häntää. Puhuvat kuin tietokoneet ennakkoon annetuilla arvoilla (Set puhetyyli=Aristoteles, platoon sun muut pellet.) Muuten ei ärsyttäisi, mutta kun ne puheet koostaa ketjujen viesteistä 80% niin kyllä se alkaa tympimään.

Kyse ei ole taaskaan vihalistastani..

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Palstoille kirjoittelee viisaita tiedettäihmsiä, mutta heistä nyt ei ole kysymys. Haetaan kolmea älykköä ja kolmea inhoa.
Ylitse kaiken on yksi älykkö, todellinen kansankynttilä. Pomokairan Tonava... ja hän on:

ASLAK

Te muut olette muuten mukavia.

Miksiköhän Markent ryhmittelee Aslakin samaan kategoriaan Agisonin kanssa,
Agisonin todellisuudentaju on jonkin verran hämärtynyt riittämättömän lääkityksen vuoksi.

fenomenologi:
"Miksiköhän Markent ryhmittelee Aslakin samaan kategoriaan Agisonin kanssa,..."

Omalta kohdaltani haluan korostaa, että en valinnut foorumin viisainta tiedettäihmistä.
Voishan olla, että Wikipediassa löytyy yleispätevä määritelmä älykkö -käsitteelle, mutta mitäpä minä sitä nyt tähän laitan.

fenomenologi. Valitsin nuo kaksi persoonaa palstamme älyköiksi heidän esille tuomansa monipuolisen ja oman ajattelun pohdinnan tuloksena tuoman kirjoittelunsa vuoksi.

markent
fenomenologi:
"Miksiköhän Markent ryhmittelee Aslakin samaan kategoriaan Agisonin kanssa,..."

Omalta kohdaltani haluan korostaa, että en valinnut foorumin viisainta tiedettäihmistä.
Voishan olla, että Wikipediassa löytyy yleispätevä määritelmä älykkö -käsitteelle, mutta mitäpä minä sitä nyt tähän laitan.

fenomenologi. Valitsin nuo kaksi persoonaa palstamme älyköiksi heidän esille tuomansa monipuolisen ja oman ajattelun pohdinnan tuloksena tuoman kirjoittelunsa vuoksi.
Itse en ole nähnyt yhtään Agisonin viestiä, missä olisi mitään järkeä, ainoastaan skitsofreenisen ihmisen todellisuudesta irrallaan olevaa höpötystä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat