Seuraa 
Viestejä519

[size=150:1ra3duaw]HS:n Virkkuselle kenkää[/size:1ra3duaw]

Hesari on yksi suomalainen media, joka on lehden vastaavan päätoimittajan eli Janne Virkkusen kaudella tehnyt ja tekee edelleen sanomallaan Suomesta ja sen seurauksena koko maailmastakin väkivaltaisemman, rikollisemman ja etenkin turvattomamman paikan.

HS:n vuosia kestäneen päivittäisen kovan oikeisto-propagandan seurauksena (jota monet tahot ihmisineen matkivat ja jäljittelevät sekä pitävät esikuvanaan, esim. Suomen koulut opettajineen ja sairaalat johtajineen) kaikenikäiset ihmiset voivat huonosti ja elävät pelossa, lamaantuneina. Lasten ja nuorten mielet särkyvät ja koko yhteiskunta ja sen toiminnat kärsivät. Virkkusen ja Hesarin arvomaailma on kylmää ja tunteetonta. Tämä arvomaailma ajaa, tukee ja kannattaa kovin ja rajuin ottein yhteiskunnan ja ihmisten eriarvoisuutta ja epätasa-arvoa. Virkkusen ja Hesarin arvomaailma vinouttaa yhteiskuntaamme ja ihmisiä vauvasta vaariin päivä päivältä vain entistä enemmän.

Toivon, että kovalle ja tunteettomalle, oikeistolaisia arvoja ajavalle HS:n vastaavalle päätoimittajalle annetaan kenkää mahdollisemman nopeasti. Se olisi ensimmäinen askel, jolla lehteä, jolla on valtaa vielä hitunen jäljellä, voidaan alkaa suoristaa oikeudenmukaisemmaksi ja ihmisten samanarvoisuutta kunnioittavaksi.

Oikeudenmukaisempaan ja tasa-arvoisempaan Suomeen ja maailmaan pyrkiminen ei Virkkusen vetämää Hesaria ole kiinnostanut, vaikka juuri se, tutkitustikin, toisi mukanaan monenlaista hyvää kaikille Suomessa asuville, niin rikkaille kuin köyhille. Se toisi mukanaan myös parempaa yhteishenkiä ja ilmapiiriä koko Suomeen. Huono yhteishenki särkee ihmiset ja maan. Kansalaissotamme ja sukupolvilta toisille edelleen siirtyvät traumat ja muistot voivat meitä siitä asiasta vielä muistuttaa.

Hyvä yhteishenki synnyttää aktiivisuutta, luovuutta, sosiaalista, henkistä ja myös taloudellista pääomaa, vaurautta koko kansakunnalle sekä iloa, tarmoa ja halua tehdä asioita.

Hesari ja muut oikeistolaiset tahot vastustavat toimillaan ja teoillaan tätä. He eivät halua kansaa mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa. He eivät halua, että kansa voisi hyvin, paremmin, vaan päinvastaista, sairastukoot ja kuolkoot pois. He luulevat pystyvänsä rakentamaan omilla arvoillaan paremman yhteiskunnan. Niin he rakentavatkin, itselleen paremman yhteiskunnan ja itselleen sopivat lait. Se yhteiskunta on siis entistä eriarvoisempi. Räikeän eriarvoisuuden seuraukset ovat rumaa ja julmaa jälkeä, josta kukaan ei jää lopulta osattomaksi. Eivät edes ne, jotka sitä halusivat ja ehkä tietämättömyyttään kannattivat.

Vain 60 % kansasta äänestää enää ja alaspäin prosenteissa mennään, jos jotain oleellista muutosta menoon ei tapahdu. Hesarille, Virkkuselle ja muulle oikeistolle sopii alhaiset äänestysprosentit. Se on yksi heidän päämääristään. Tämä päämäärä on koko Suomea ja maan ihmisiä vahingoittava, rikkova, särkevä ja rampauttava päämäärä. Sen päämäärän toteutumisen estämiseksi on jokaisen yritettävä tehtävä osuutensa. Janne Virkkunen on savustettava Hesarista ulos. Se on yksi pieni askel kohti parempaa ihmisyyttä, yhteiskuntaa ja maailmaa.

  • ylös 0
  • alas 0

Kommentit (3)

Olipa katkeranoloinen purkaus! Tuontyyppiseen kirjoitteluun on ilmeisesti aivan yksityiset, hekilökohtaiset syynsä...

Journalistien työ on välittää tietoa lukijoille maailman tapahtumista. Jos sellutehdas lopetetaan Kemijärvellä, laiva kaatuu Indonesiassa tai maa järisee Kiinassa, tuskin näistä asioista voi minkään lehden päätoimittajaa syyttää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ei varmaan kukaan täysi voi kiistää hesarin oikeistolaisuutta.. terveen ihmisen tarte kun avata aviisi.......

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat