Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015
Testaa keskustalaisuutesi taso!

Nyt voit selvittää kuinka suuri tai pieni keskustalainen juuri sinun sisälläsi asuu. Vastaa allaoleviin kysymyksiin ja paina 'Valmis'
http://www.suomenmaa.fi/test.php?t=kepulainen

Kommentit (12)

el6
Seuraa 
Viestejä1457
Liittynyt12.2.2007

Keskustalaisuuden taso 0%. Sitten vielä perkeleet rupesivat nimittelemään demariksi. . Haistakoon kepu pitkän viulun.

.

el6
Keskustalaisuuden taso 0%. Sitten vielä perkeleet rupesivat nimittelemään demariksi. . Haistakoon kepu pitkän viulun.Tavanomaista kepulaista kieroutta ja valehtelemista.

Naltsukka
Testaa keskustalaisuutesi taso!En tarvitse testejä, sillä tiedän olevani [size=200:1f6m1jnf]äärikeskustalainen![/size:1f6m1jnf]

Me äärikeskustalaiset torjumme päättäväisesti äärioikeiston, äärivasemmiston ja muut ääri-ilmiöt. Liity meihin, sillä pääsemme vielä valtaan ja silloin tulee tiukka meininki...!

-

JEsH! Kepulaisuuden taso täydet 0%, olen sittenkin rehellinen omilla aivoillani ajatteleva yksilö. Tosin tuo vittuilu demariudesta meni aika rajusta alta vyön, pelkän presidenttikysymyksen vuoksi.

Testi asettaa ihmiset eriarvoisiksi. Jos vastaa aidolla maalaisjärjellä, päätyy väkisinkin yli 80% "keskustalukemiin", jos taas ajattelee toisin on tyhmä, uusavuton tai muuten vaan paska. Tarkoitan mm. kohtaa "en käy metsässä, tilaan helon tai katson auringosta". Helsinkiläinen vastaa tietysti ekaan, perus-nykysuomijuntti tokaan ja oikea osaaja kolmanteen.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat