Seuraa 
Viestejä45973

Katsokaa ja nähkää todellisia suomalaisia. Kaksi osaa on jo tullut, mutta vielä ehtii mukaan vaikka internetin kautta

http://ohjelmat.yle.fi/kaikki_puumalan_puolesta/etusivu
http://www.puumala.fi/tv/index.htm

Voiko televisio-ohjelma muuttaa kurjistuvan paikkakunnan kurssin? Onko mahdollista, että paikkakuntalaiset tekevät sen itse?

Kaikki Puumalan puolesta – YLE TV1:n kymmenosainen viihdesarja näyttää kesän aikana, millaista voimaa on yhteistyössä, kotiseuturakkaudessa ja halussa heittäytyä tekemään jotain ihan uutta.

Puumalasta löytyy paikkakuntaansa rakastavia ihmisiä, jotka ovat valmiita tekemään kuntansa eteen paljon. Miehiä, jotka eivät itke menneiden perään. Miehiä, jotka uskovat yhteistyön ja kulttuurin voimaan.

Kaikki Puumalan puolesta -ohjelmasarjassa ryhmä puumalalaisia miehiä luo 12 viikossa teatteriesityksen Kom-teatterin lavalle. Sarjan vetäjiksi on valittu kaksi miestä, Pasi Partanen ja Harri Kautonen. He kokoavat paikallisista miehistä ryhmän, joka valmistaa kesän aikana teatteriesityksen.

Pasi Partanen on iloinen, energinen ja nauravainen tuhattaituri, joka pyörittää nyt Puumalassa ravintolaa, siltabaaria ja leirintäaluetta. Vasta 29-vuotiaan Pasin yritystoiminta on paikkakunnalla merkittävä työllistäjä.

Harri Kautonen on musiikillinen monilahjakkuus: mies taitaa pianon, haitarin ja rumpujen soiton. Harri onkin ollut mukana monissa eri kokoonpanoissa aina Korsuorkesterista klassisempaa musiikkia esittäviin ryhmiin. Harri on matematiikan opettaja, jonka musiikin maailma on vienyt vahvasti mukaansa.

Heinäkuun lopulla Kom-teatterin lavalla nähtävä esitys ei ole mikään valmiiksi kirjoitettu, vaan esitys syntyy miesten kesken kesän aikana. Miehet eivät joudu teatterimaailmaan yksinään, vaan heitä auttavat teatterituottaja ja -ohjaaja Minna Nurmelin, joukko alan ammattilaisia sekä Puumalan asukkaat.

Ohjelmaan on valittu Puumalan pojat Paavo Valtonen, Timo Hagman, Jukka Summanen, Aki Torniainen ja Olli-Pekka Hämäläinen. Tsemppiä!

Kaikki Puumalan puolesta -sarjan kuvaukset alkavat toukokuussa ja sarja nähdään YLE TV1:ssä lauantaisin 7.6. klo 21.15 alkaen.
Rentoutukaa ja miettikää

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat