kahvi

Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Miks ihmiset juo kofeiinitonta kahvii vaikka se on nii paha makusta.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Ostin viikko sitten ensimmäistä kertaa eläessäni Pirkan kofeiinitonta pikakahvia. Ei se kyllä normikahvin veroista ole, mutta eipähän tule kofeiinitärinöitä ja voi juoda vaikka iltasella ilman pelkoa siitä, että menee yöunet.

Vierailija
borri317
Miks ihmiset juo kofeiinitonta kahvii vaikka se on nii paha makusta.



Samaa voisin kysyä alkoholittomasta punaviinistä. Ostin kerran sellaista ruokakaupasta mutta ei ollut hyvää. Siitä tuli kuitenkin ihan kelvollista juotavaa kun lorautin vähän kirkasta viinaa sekaan.

Vierailija
HMV
borri317
Miks ihmiset juo kofeiinitonta kahvii vaikka se on nii paha makusta.



Samaa voisin kysyä alkoholittomasta punaviinistä. Ostin kerran sellaista ruokakaupasta mutta ei ollut hyvää. Siitä tuli kuitenkin ihan kelvollista juotavaa kun lorautin vähän kirkasta viinaa sekaan.

Fiksu konsti. mahtaiskos tuo auttaa kofeiinittomaan kohveeseen. Pieni loraus pirtua joukkoon ja maku ynnä maistuvuus paranevat. Tavallisessa kaffeessa ainakin tepsii, menee pannullinenkin ihan hetkessä.

Vierailija

Kahvi on aina pahan makuista, siksi en sitä juokaan.
Mutta eikös tuo kofeiiniton kahvi ole samaa luokkaa alkoholittomien oluiden/punaviinien kanssa.

Maistoin kerran 2,3%:sta lonkeroa ja ajattelin, ettei maku voi kovinkaan paljoa erota, kun ei 4,5% keskenkään muutu. Olin väärässä. Kyllä alkoholi oman arominsa juomaan tekee.

Vierailija

Voisi kuvitella, että erilaiset kofeiinivapaat teelaadut kiehtoisivat makuelämyksinä enemmän kuin kofeiiniton "kahvi".

Vierailija
liis@
Kaikkea humpuukia sitä keksitäänkin. Kofeiiniton kahvi. Koska saamme alkoholittoman Koskenkorvan.

Sitä saa jo hanasta

Vierailija
valtiokonttorin elatti
Tavallisessa kaffeessa ainakin tepsii, menee pannullinenkin ihan hetkessä.



Jos ihmettelet miksi päätä särkee ja on epämiellyttävä olo, se johtuu kofeiinin yliannoksesta (yli 5 kupillista)

Vierailija
JaakkoFagerlund
liis@
Kaikkea humpuukia sitä keksitäänkin. Kofeiiniton kahvi. Koska saamme alkoholittoman Koskenkorvan.

Sitä saa jo hanasta

Hanasta tuleva vesi ei maistu myrkylliseltä. Oon juonnu alkoholitonta koskekorvaa ja se oli melkei yhtä pahaa ku alkoholilline. Se oli tavallista koskekorvaa joka oli unohtunu lasii kirjahylly päälle viikoks.

TERÄS NALLEPUH
Seuraa 
Viestejä5662
Liittynyt31.1.2008
borri317
JaakkoFagerlund
liis@
Kaikkea humpuukia sitä keksitäänkin. Kofeiiniton kahvi. Koska saamme alkoholittoman Koskenkorvan.

Sitä saa jo hanasta

Hanasta tuleva vesi ei maistu myrkylliseltä. Oon juonnu alkoholitonta koskekorvaa ja se oli melkei yhtä pahaa ku alkoholilline. Se oli tavallista koskekorvaa joka oli unohtunu lasii kirjahylly päälle viikoks.

Tavallista koskenkorvaa? No eihän siitä mihinkää alkoholi häviä vaikka onkin sen ajan.

Olen syönyt hunajapurkin ja minusta tuli.. SUPER PUH!! TITTIDII!!
Kaikkien aikojen paras BB asukas: BB-Marika (SBB6)

Vierailija
TERÄS NALLEPUH

Tavallista koskenkorvaa? No eihän siitä mihinkää alkoholi häviä vaikka onkin sen ajan.

Kyllä häviää. Alkoholi hapettuu ilman vaikutuksesta etikaksi. Tästä syystä viinipullot tuleekin säilyttää vaakatasossa, ettei korkki kuivu ja vuoda ilmaa pulloon.

Vierailija
Imperator
TERÄS NALLEPUH

Tavallista koskenkorvaa? No eihän siitä mihinkää alkoholi häviä vaikka onkin sen ajan.

Kyllä häviää. Alkoholi hapettuu ilman vaikutuksesta etikaksi. Tästä syystä viinipullot tuleekin säilyttää vaakatasossa, ettei korkki kuivu ja vuoda ilmaa pulloon.



Kyllä siihen tarvitaan entsyymejä tai hapettimia, kossu ei muutu etikaksi.

Vierailija
fenomenologi
Imperator
TERÄS NALLEPUH

Tavallista koskenkorvaa? No eihän siitä mihinkää alkoholi häviä vaikka onkin sen ajan.

Kyllä häviää. Alkoholi hapettuu ilman vaikutuksesta etikaksi. Tästä syystä viinipullot tuleekin säilyttää vaakatasossa, ettei korkki kuivu ja vuoda ilmaa pulloon.



Kyllä siihen tarvitaan entsyymejä tai hapettimia, kossu ei muutu etikaksi.

Ei varmaa kokonaisuudessaan, mutta tarpeeksi vanha kyllä haiskahtaa ja maistuukin etikalta.

Volitans
Seuraa 
Viestejä10670
Liittynyt16.3.2005
borri317
Miks ihmiset juo kofeiinitonta kahvii vaikka se on nii paha makusta.



Kun he eivät halua ostaa kunnon kahvia.

Hyvästäkin kahvista saadaan kofeiinitonta, mutta koska kofeiinin poisto maksaa niin paljon, niin kofeiinitonta kahvia tehdään heikkolaatuisista kahvipavuista.

DerMack
Seuraa 
Viestejä1839
Liittynyt16.3.2005
kolki
Maistoin kerran 2,3%:sta lonkeroa ja ajattelin, ettei maku voi kovinkaan paljoa erota, kun ei 4,5% keskenkään muutu. Olin väärässä. Kyllä alkoholi oman arominsa juomaan tekee.
ottia tuota, huomasitko olikos tuossa 4,5 lonkerossa teksti 'valmistettu käymisteitse', sitä vaan että tuo mellakkalonkku (2,3) ja se alkosta saatava originaali on tehty ginistä (tai pirtusta mistälie) sekoittamalla ja tuo keppanan veroinen käyttämällä koko keitosta... siitä se ero enemminkin syntyy kuin pelkästään alkoholin määrästä. Nuo sekoitteet maistuvat raikkaammilta ainakin omasta mielestäni ja tuo käytetty on kuin greippilimuun sekoitettua kiljua P

kofeiinitonta kahvia en pysty ymmärtämään... ei sitä maun takia kukaan voi juoda

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat