Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Bill Gates oli nuorena hyvä, ellei jopa MAAILMAN PARAS tietokoneohjelmoija!

MIX hän meni yritysjohtoon! Jonnekin mammonanpiireihin liikutellemaan TÄYSIN MITÄTTÖMIÄ lukumääriä!

Olisi pitänyt Gates matikkapää riittää tajuamaan, että joku 100*10^9 lukema on täysin riittämätön saamaan mitään aikaa, vaikkapa se olisikin rahayksiköissä dollari tai euro!

Linus samoin?. Voi olla että vieläkin koodaa jossakin. TOIVOTTAVASTI ei havitellut mitään yritysjohtajan tms. täysin hänelle VÄÄRÄÄ sektoria, se ei ole hänen lahjojensa mukainen lopputulos!

Nyt kuunelkaa! Jos olet mielestäsi hyvä ohjelmoija, tai vaikka sitten paha, ihan sama, mutta saat toimimaan kaikkien mielestä monimutkaisia sovelluksia ohjelmillasi, ÄLÄ LUOVU TÄRKEÄSTÄ tehtävästäsi vain jonkun halvan eurolukeman vuoksi, jota joku YRITYSPAMPPU tarjoaa! Se on riittämätön korvaus siitä, että MENETÄT tuon ohjelmointitaitosi!

Itse en ole saanut kovin loistavaa ohjelmointikoulutusta. Alkavat vaan arvostella ohjelmiasi joihin täysin mitättömiin lillikanvarsiin sotkeutuen.

Ehkä on kateutta, tai jotain muuta, kun nuo ohjelmat täysin toteuttavat tehtävänannon, mutta joku TÄYSIN EPÄOLEELLINEN ehto ohjelman rakenteessa EI TÄYTY! Tuollaisen vertailun ja arvostelun kohteeksi olen ITSE joutunut. Mutta on toki totta, että TÄYDELLINEN ohjelmoija EHTII, kun käyttää KAIKEN aikansa, nuokin ehdot toteuttaa!

Pikkasen pitäisi nykyisillä mammonaherroilla olla enempi matikkapäätä! Eikö miljardi ole lopultakin liian pieni luku kuvaamaan vaikkapa megan ohelmaa joka pyörittelee toimintansa aika MILJARDEJA gigatavuja - aivan varmasti!

Itselleen ei tuollaisia numeroja kannata pantata... Mitä hyötyä on tuollaisista rahasummista, jos niitä ei pistä HETI käyttöön? Aikaa tuhraantuu AIVAN TURHAAN!

Kommentit (2)

Ohjelmointi on elämäntapa. Ei sitä voi sekoittaa rahan tuhlaamiseen. Hyvät koodit jäävät koodaamatta jos eroaa työnsä ääreltä vaikkapa aurinkolomalta.

Olli V
Ohjelmointi on elämäntapa. Ei sitä voi sekoittaa rahan tuhlaamiseen. Hyvät koodit jäävät koodaamatta jos eroaa työnsä ääreltä vaikkapa aurinkolomalta.
Kerropa joku hyvä php -koodausvinkki miten saan esim. "Päivän Sittaati" osion toimimaan niin, että en joudu siitä oikeuteen. Nythän joudun maksamaan 1.500 (kantaja, nainen) + 5.200 (lakimies) euroa kunnianloukkauksesta, ja tasan tarkkaan oli sivuautomatiikka, Valitin päätöksestä hovioikeuteen. Siis minähän en tehnyt mitään väärin. Ei sitä tekstivilautusta nähnyt oikeastaan kukaan muu, kuin ao. nainen.

ks.Tico koiraherran www-sivua tuolta alanappulasta.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat