Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Katainen on tyhmä.

Ja sanon tämän ihan käsi sydämellä. Ei ole mitään panettelua. Olen tullut tuohon tulokseen seurailtuani touhujaan.
Alexander Stubbistakin ensin luulin että samaa sarjaa mutta ei o. Kataisesta toivoin enemmän. Olen valtavan pettynyt kun luulin viksummaksi. Niin on tainnut luulla moni muu. Nyt Jyrkiboy on näyttänyt sismpänsä ja se on kuin 5v.

Ei ihme että niinistöä harmittaa.
Minua ei harmita pätkääkään se ettei kenties seuraava pressa ole kokoomuslainen. Toki.. henkilöstähän se pitkälti riippuu ja siitä miten aatteen paloinen henkilö on. Onko fundis vai ei, se ratkaisee.

Kommentit (15)

sigfrid
Seuraa 
Viestejä8692
Liittynyt20.7.2007

Kokomus on noussut Kataisen aikana mittaisten mukaan maan suurimmaksi puolueeksi, joten hän heiluttaa tahtipuikkoa.

Niinistö tekee viisaasti pysyesään päivänpolitiikan puoluekysymyksten ulkopuolella ja luo itselleen viisaan miehen imagoa. Pressavaaleihin on tosin vielä pitkä aika ja Niinistön tähti ehtii sammua, jos ei sano välillä jotain viisasta.

Kokoomuksen kaksipäinen johto on ollut menestys. Toivottavasti Kataiselle ei menestys nouse päähän, eikä ala sitä murentamaan.

Takuutestattu suomalainen. Aboriginaali Finlandian asukas.

Blogi: http://terheninenmaa.blogspot.fi

Kaikillehan "kansan" valituille kusi nousee päähän niin, että kansaa ei enää tarvita muussa kuin tyhjien lupausten kuulemisessa ja sitten äänestämisessä.

Tuohan on nähty!

Kuuntelin kymmeneltä Radio Aallon uutisia, jossa kerrottiin, että oli jostain saatu tällainen mielipidemittaus:

epärehellisimmät politikot olivat Matti Vanhanen, Eero Heinäluoma ja Ilkka Kanerva.

rehellisimmät olivat Sauli Niinistö, Timo Soini ja yllätys yllätys Matti Vanhanen!

Yllätys ei ollut minulle älyttömyydessäänkään kova, sillä kepuun voi Luottaa isolla ällällä. Äänestäjäkuntansa on yksinkertaisuudessaan tukenut aina johtajiaan, kuten totalitäärisissä agraariyhteisöissä läpi historian on tehty.

KEPUSSA liberaalia ei ole nähty kuin Kitymarketin hyllyssä, siellä lastentarvikeosastolla Pampersien vieressä.

p.s. http://www.erkkiaho.com/blog

Naltsukka
epärehellisimmät politikot olivat Matti Vanhanen, Eero Heinäluoma ja Ilkka Kanerva.

rehellisimmät olivat Sauli Niinistö, Timo Soini ja yllätys yllätys Matti Vanhanen!


Miten tuo on mahdollista?
On kai niin että puolet ovat olleet sitä mieltä että Vanhanen on epäluotettava ja toinen puolisko sitä mieltä, että rehellinen... Tuohon olisi pitänyt laittaa tulokseksi, että Vanhanen on jäävi (myös ministeriksi).

Eipä yllätä. Katainen ja Kokoomus tyrivät kaiken, näkeehän sen jo miehen naamasta, ettei ole kuin oma lehmä ojassa.

Minulle on henkilökohtaisesti ihan sama, kuka maata johtaa, kunhan kaikille taataan tasväkiset palvelut, yritetään kitkeä työttömyyttä, rakennetaan asuntoja ja pidetään maa muutenkin kondiksessa ilman etuiluja. Ihme juttu, kun pitää aina toistaa samat virheet.

Nykyisen hallituksen ylimielinen politiikka nostaa kansan eripuraa, paljon parempaa jälkeä saataisiin, jos ihmiset oppisivat puhaltamaan yhteen hiileen. Ehkä Kokoomuslaiset eivät tajua, että ympäristön pahoinvointi heijastuu myös näiden omaan elinympäristöön. Kannattaisi pitää kansasta huolta, eikä keskittyä pikkuseikkoihin ja lapselliseen kinasteluun.

Työelämä on muutenkin rassaavaa, joten olisi mukava saada päteviä poliitikkoja johtoon.

Olisi kiva päästä viettämään juhannusta ilman lisää huonoja uutisia, tästä varmaan kaikki ovat samaa mieltä.

sigfrid
Toivottavasti Kataiselle ei menestys nouse päähän, eikä ala sitä murentamaan.Etteikö ole noussut? Hohhoh..

Niinistöllä kyllä taitaa olla kannatusta niin paljon että pitäisi tapahtua jotakin radikaalia että se murentuisi, tai sitten ylivoimainen haastaja. Ei siis lainkaan itsestäänselvää nousta nykyisestä kuivakiskoisesta ja unettavasta puhemiehen vanakanssista pressaksi.

Niinistöllä alkaa kuitenkin olla jo ikää ja kokemusta, taitoa niin että ei pelota vaikka sen puolesta päätyisi valtionhallintoon kättelyministeriksi. Tuskin (jos ei altshaimeri yllätä) vajoaisi tasolle "uhka on: venäjä venäjä venäjä".

Suomen kansalaiset kuitenkin äänestäjinä voi naulata omaa arkkuaan siinä jos kuvittelevat saavansa liberaalin vaihtoehdon kokoomuksesta, joka ei ole sen liberaalimpi kuin muutkaan, tai tee yksinään sen järkevämpiä valintoja kuin muutkaan.

Kansaa on helppo kosiskella lupaamalla lisää yksilönvapautta.

Joku vois kuitenkin kertoa nuorille äänestäjille jo vaalien alla että miten heidän käy työttöminä tai vanhoina, jos sattuu niin ettei oma vakuutus katakkaan vaikkapa syöpälääkettä, joka ei kuulukkaan korvausten piiriin, tms. kun systeemi lepää pelkän sosiaalidarvinismin ja anarkismin varassa ja ideana on että vain taloudellisesti menestyvimmät pärjäävät, ne joilta ei peritä veroja senkoommin omaisuudesta kuin perinnöistä ja jotka voivat laman syvetessä lunastaa muiden omaisuuden vaikka €urolla jos niikseen on.

Kokoomus on oikeistopuolue joka ajaa varakkaampien etuja siinä kuin kepukin.

Vasemmistolla on liberaaleja arvoja kenties enemmän vaikka eivät lupailekkaan yksilöille kaikkee kivaa runkkua.

Sehän on suorastaa suotavaa isien- ja äitienmurhat täällä hyvinvointivaltio Suomessa.

Säästöjä sosiaali- ja terveydenhoitomenoissa!

Vuosi sitten erään entisen puhemiehen ja pääministerin nykyisen kansanedustajavaimon eduskunta-avustaja sanoi ennen kansanedustajien vaaleja, että

Suomella ei ole varaa maksaa eläkemaksuja.

No ei tietenkään, kun nämä itse porsastelivat vanhusten ja heikkompi osaisten tulevaisuuden omiin syömisiinsä ja juomisiinsa. Täältä voi lukea kokemukseni tällä ah niin ulkoisestikin entistä pääministeri/puhemiestä muistuttavan työnantajani reiluutta ja alaisensa huomiinottavaa johtamistyyliä:

Alipalkkausta

http://www.vanhemmat.com/phpbb/viewtopi ... 53&start=0

Täältä voi lukea tästä trendistä, joka on alkanut 90-luvulla:

JOUKKOMURHIA SAIRAALOISSA

http://www.promerit.net/forum/index.php ... opic=459.0

PS: Pohjoisessa isä päätti säästää tuleville sukupolville sekä vaimonsa, kehitysvammaisten lastensa ja omat eläkerahansa ja teki hoitohenkilökunnan puolesta itse likaisen työn!

Naltsukka
PS: Pohjoisessa isä itse päätti säästää tuleville sukupolville sekä vaimonsa, kehitysvammaisten lastensa ja omat eläkerahansa!Kivahan noilla on tietenkin mässäillä, mutta saavat mun sympatiani. En ole niin härski että lähtisin lyömään istuvaa hallitusta kuin vierasta sikaa. Jotain rajaa.

Kun oon itte lievästi kehari ja paljon duunannut mielenterveysongelmien, kehitysvammaisten, päihdeongelmaisten, ylipäätään eniten ongelmoivien ihmisten parissa niin en voi ruveta reuhaamaan että se on hallituksen vika, jonkin tietyn politiikan vika, että syntyy kaikenlaisia yksilöitä.

Natsi en oo enkä sosiaalidarvinisti, mutta en mikään ylihumaani.. hm.. jos nyt sit on humaania tällainen mitä me tässä meuhkataan kun ei esitetä taaskaan jotakin muuta tilalle.

Oikeistolaisuus kieltämättä käytännössä tarjoilee enemmän Hitlerinmallia. Sitä sosiaalidarvinismia jossa luonto ei saa valita, jossa natsi asettuu jumalaksi, poistaa pääoma ja perintöveron, nostaa ruuan hintaa, asuntojen hintaa, perustaa kartelleja ja monopolioligargian, ostaa köyhältä hädänalaiselta maat ja mannut Eurolla ja ampuu selkään jos on umpipsykopaatti.

Vasemmalla on sosiaalisemmat ihmiset. Se on päivänselvää. Miten Lipponen sinne eksyi, se on mysteeri?

Lipponen ja kumppanit on pohjustaneet nykykehitystä. Turha kaunistella.

Testosteroni jyllää, ei estrogeeni.
Akat vetää e-pillereitä ja naispolitikoilla on munat.
Dopamiinista, älyhormonista voi ollakin pulaa.
Galkulaattorit rätisee pörssin tahtiin ja vasemmistolaisuus on kuollut.. apua!

Vai..
Plääh.. nyt kone kiinni ja Juhannuksen viettoon!
*ttuako näitä jauhamaan aina..

Pönni

Akat vetää e-pillereitä ja naispolitikoilla on munat.
Dopamiinista, älyhormonista voi ollakin pulaa.Kanathan ovat aina munia saaneet ja herrat siitä tykkäävät.

Kansanmurha jatkuu vaikka eduskunnassa kanat ovatkin ehkä vaihtuneet:

Sirmakka® herättää todellisuuteen.

Kun kupla puhkeaa ja veronmaksajat tajuavat että heitä on kustu silmään jo viisitoista vuotta, 90-luvun ja nykyiset

VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS | Markku Rouhiainen 290406 PIIRROKSET Deski Finland KUVAT Eduskunta, Sitra, arkistot

g Siksi ja vain siksi he antavat ymmärtää puuhaavansa kaiken aikaa jotain hyödyllistä, että kansalaisten huomio pysyy pois kansakunnan alasajon todellisista syistä. Totuus on jo paljastettu. Tarvitaan aikaa että se ymmärretään. Tarvitaan aikaa ennen kuin virkavallan väärinkäyttäjät sekä kaikki eduskunnat ja hallitukset 90-luvun alusta lukien yhtenä aamuna heräävät poliittisessa hirressä ja uraputkensa umpipäässä.

Pääministeri Esko Aho ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen ilmoittivat pankkikriisin puhjettua pankeille, että kaikki vähänkin "arveluttavat" yrityslainat voidaan irtisanoa nipussa. Valtio korvaa kaiken verovaroilla, viimeiseen penniin. Ja niin kaadettiin 70 000 pk-yritystä, yhtä monta yrittäjää ja reilusti yli 100 000 takaajaa. Suurin osa heistä on yhä elinkautisessa velkavankeudessa. Heidän maksetut velkakirjansa jätettiin rikollisesti mitätöimättä. Ne myytiin ulkopuolisille sijoittajahemmoille viiden prosentin pääomahinnalla, ja nyt hemmot rahastavat ulosottojärjestelmän ilmaisella avulla alkuperäisiä velkasummia täysimääräisinä itselleen 16-18 % korkoineen. Alkuperäisille velallisille ei edes tarjottu mahdollisuutta lunastaa velkansa viidellä prosentilla, vaan heidät syöstiin henkisen kansanmurhan kotimaiseen auschwitziin. Ainakin 14 500 ex-yrittäjää, ex-velallista ja takaajaa teki itsemurhan. Lopuilta kiellettiin työ ja yrittäminen, koska tyhmä kansa ei tajunnut tulevansa ryöstetyksi vuosikymmenten ajaksi. Satojen tuhansien pakkotyöttömien ja elinkautisen velkavankijärjestelmän ylläpito maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja joka vuosi! Esko Aho oli vähällä tulla valituksi presidentiksi, mutta äänestäjät menivät ojasta allikkoon. Viinanen on vielä 2000-luvulla jaksanut räkyttää kaadettuja yrittäjiä hölmöiksi.

Pääministeri Paavo Lipponen jyräsi kahdeksan vuotta kansakuntaa kirjaimellisesti päin helvettiä. Vain eliittiä paapottiin ja paapotaan edelleen. Valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä 2000, että massatyöttömyys on turvattava. Kun on riittävä määrä työttömiä, jokainen työpaikka tuntuu armopalalta eikä ensiksi tule mieleen ryhtyä vaatimaan palkankorotuksia. Kun on riittävä määrä duunareita kortistossa, he eivät ala heti vaatia veronalennuksia, koska heidät elätetään verovaroilla. Valtiovarainministerit Antti Kalliomäki ja Eero Heinäluoma jatkavat Lipposen viitoittamaa tietä. Heinäluoma ilmoitti vapun alla, että valtion "ylimääräiset" miljoonat eivät riitä köyhille, eläkeläisille tai sairaille. Miljoonat käytetään "tulevien sukupolvien hyväksi". Presidentti Martti Ahtisaari luovutti muruset palkkioistaan työttömille ja koki olevansa hyväntekijä. Ahtisaari ei ryhtynyt toimiin, että virkavallan väärinkäyttö lopetetaan ja virkamiespäätöksillä ei ylläpidettäisi pakkotyöttömyyttä.

Presidentti Mauno Koivisto järjesti toukokuussa 1992 oikeuslaitoksen tuomareille konklaavin Linnassa. Kahden todistajan mukaan siellä käskytettiin, että pankin ja velallisen ollessa käräjillä vastakkain, pankin on voitettava. Presidentti Tarja Halonen julisti konklaavista kirjoitetun muistion salaiseksi Koiviston pyynnöstä. Jos muistio kestäisi päivanvalon, siinä ei olisi salattavaa. Halonen haukkui köyhyydestään valittajat iltaruskon maalareiksi. Korrektia toimintaa Rouva Tasavallan presidentiltä! Oikeusministeri Johannes Koskinen on todennäköisesti Suomen historian kallein ministeri. Koskinen rakensi Pankkiyhdistyksen sanelun mukaan elinkautisen velkavankijärjestelmän. Koskinen harhautti koko eduskunnan puhuessaan, että "velkojien saatavat on turvattava riittävän pitkällä ennustettavuudella". Ne turvattiin kuitenkin jo kymmenen vuotta aikaisemmin verovaroilla. Sijoittajahemmot eivät ole laillisia velkojia, koska he eivät ole koskaan rahoittaneet nykyisiä uhrejaan. Koskisen rakentaman ansan vuoksi tulonsiirto toimii nyt kymmenien tuhansien ikääntyneiden syrjäytettyjen kohdalla köyhiltä rikkaille - ja ulosottotoimi hoitaa käytännön ryöstelyn maksutta! Sivistysmaissa ilmiötä kutsutaan valkoiseksi orjakaupaksi. Vaikka palkan/eläkkeen ulosmittausosuutta on mahdollista alentaa pienemmäksi kuin kolmannes, ainakin Joensuun kihlakunnanvouti väittää että ei voi. Oikeuskansleri Paavo Nikula ei koskaan puuttunut pankkien laittomaan vakuuksien hävittämiseen eikä laittomaan maksettujen velkakirjojen mitätöimättä jättämiseen. Nikula tai eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio ei ole koskaan puuttunut kantelutieteatteriin jossa kantelija saa itselleen oikeutta avin aniharvoin. Nikula ei puutu ylipäänsä yhtään mihinkään niin että kansalainen kokisi saavansa oikeutta. Työministereitä ei ole otettu tähän vahakabinettiin, koska työministerit ovat Suomessa vain hallituksen kumileimasimia. Heille kauhotaan joka vuosi niin paljon miljoonia, että osa jää aina käyttämättä. Ja nekin jotka käytetään, tuhlataan harakoille. Virkamies on yhä aina oikeassa, myös ollessaan väärässä. Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla. Miljoona suomalaista - kansanviidennes - on syösty yhteiskunnan ulkopuolelle, elävinä haudattaviksi. Kansanterveys on romahtanut ja terveydenhuoltopalvelut ajettu alas. Mielialalääkkeiden kulutus on viisinkertaistunut ja joka neljäs lapsi on mielenterveyshoidon tarpeessa, sitä kuitenkaan saamatta.
http://groups.msn.com/Suomiparemmaksi/omawebsivu12.msnw

Njoo, aika synkältä näyttää parin vuosikymmenen kehitys.

Ääneni menee kuitenkin perussuomalaisille vaikka mitä tapahtuisi. Vasta kun on syöpäläiset (mannet + afrikan mamut) poistettu voidaan todella keskittyä maamme parantamiseen.

Dark Serenity
Njoo, aika synkältä näyttää parin vuosikymmenen kehitys.

Ääneni menee kuitenkin perussuomalaisille vaikka mitä tapahtuisi. Vasta kun on syöpäläiset (mannet + afrikan mamut) poistettu voidaan todella keskittyä maamme parantamiseen.
Todelliset syöpäläiset istuvat Eduskunnassa ja valtion ja kuntien hallinnossa!

Naltsukka
Pönni

Akat vetää e-pillereitä ja naispolitikoilla on munat.
Dopamiinista, älyhormonista voi ollakin pulaa.Kanathan ovat aina munia saaneet ja herrat siitä tykkäävät.

Kansanmurha jatkuu vaikka eduskunnassa kanat ovatkin ehkä vaihtuneet:

Sirmakka® herättää todellisuuteen.

Kun kupla puhkeaa ja veronmaksajat tajuavat että heitä on kustu silmään jo viisitoista vuotta, 90-luvun ja nykyiset

VALLANKÄYTTÄJÄT OVAT TIENSÄ PÄÄSSÄ

sirPRESS | Markku Rouhiainen 290406 PIIRROKSET Deski Finland KUVAT Eduskunta, Sitra, arkistot

g Siksi ja vain siksi he antavat ymmärtää puuhaavansa kaiken aikaa jotain hyödyllistä, että kansalaisten huomio pysyy pois kansakunnan alasajon todellisista syistä. Totuus on jo paljastettu. Tarvitaan aikaa että se ymmärretään. Tarvitaan aikaa ennen kuin virkavallan väärinkäyttäjät sekä kaikki eduskunnat ja hallitukset 90-luvun alusta lukien yhtenä aamuna heräävät poliittisessa hirressä ja uraputkensa umpipäässä.

Pääministeri Esko Aho ja valtiovarainministeri Iiro Viinanen ilmoittivat pankkikriisin puhjettua pankeille, että kaikki vähänkin "arveluttavat" yrityslainat voidaan irtisanoa nipussa. Valtio korvaa kaiken verovaroilla, viimeiseen penniin. Ja niin kaadettiin 70 000 pk-yritystä, yhtä monta yrittäjää ja reilusti yli 100 000 takaajaa. Suurin osa heistä on yhä elinkautisessa velkavankeudessa. Heidän maksetut velkakirjansa jätettiin rikollisesti mitätöimättä. Ne myytiin ulkopuolisille sijoittajahemmoille viiden prosentin pääomahinnalla, ja nyt hemmot rahastavat ulosottojärjestelmän ilmaisella avulla alkuperäisiä velkasummia täysimääräisinä itselleen 16-18 % korkoineen. Alkuperäisille velallisille ei edes tarjottu mahdollisuutta lunastaa velkansa viidellä prosentilla, vaan heidät syöstiin henkisen kansanmurhan kotimaiseen auschwitziin. Ainakin 14 500 ex-yrittäjää, ex-velallista ja takaajaa teki itsemurhan. Lopuilta kiellettiin työ ja yrittäminen, koska tyhmä kansa ei tajunnut tulevansa ryöstetyksi vuosikymmenten ajaksi. Satojen tuhansien pakkotyöttömien ja elinkautisen velkavankijärjestelmän ylläpito maksaa useita kymmeniä miljardeja euroja joka vuosi! Esko Aho oli vähällä tulla valituksi presidentiksi, mutta äänestäjät menivät ojasta allikkoon. Viinanen on vielä 2000-luvulla jaksanut räkyttää kaadettuja yrittäjiä hölmöiksi.

Pääministeri Paavo Lipponen jyräsi kahdeksan vuotta kansakuntaa kirjaimellisesti päin helvettiä. Vain eliittiä paapottiin ja paapotaan edelleen. Valtiovarainministeri Sauli Niinistö sanoi budjettiriihessä 2000, että massatyöttömyys on turvattava. Kun on riittävä määrä työttömiä, jokainen työpaikka tuntuu armopalalta eikä ensiksi tule mieleen ryhtyä vaatimaan palkankorotuksia. Kun on riittävä määrä duunareita kortistossa, he eivät ala heti vaatia veronalennuksia, koska heidät elätetään verovaroilla. Valtiovarainministerit Antti Kalliomäki ja Eero Heinäluoma jatkavat Lipposen viitoittamaa tietä. Heinäluoma ilmoitti vapun alla, että valtion "ylimääräiset" miljoonat eivät riitä köyhille, eläkeläisille tai sairaille. Miljoonat käytetään "tulevien sukupolvien hyväksi". Presidentti Martti Ahtisaari luovutti muruset palkkioistaan työttömille ja koki olevansa hyväntekijä. Ahtisaari ei ryhtynyt toimiin, että virkavallan väärinkäyttö lopetetaan ja virkamiespäätöksillä ei ylläpidettäisi pakkotyöttömyyttä.

Presidentti Mauno Koivisto järjesti toukokuussa 1992 oikeuslaitoksen tuomareille konklaavin Linnassa. Kahden todistajan mukaan siellä käskytettiin, että pankin ja velallisen ollessa käräjillä vastakkain, pankin on voitettava. Presidentti Tarja Halonen julisti konklaavista kirjoitetun muistion salaiseksi Koiviston pyynnöstä. Jos muistio kestäisi päivanvalon, siinä ei olisi salattavaa. Halonen haukkui köyhyydestään valittajat iltaruskon maalareiksi. Korrektia toimintaa Rouva Tasavallan presidentiltä! Oikeusministeri Johannes Koskinen on todennäköisesti Suomen historian kallein ministeri. Koskinen rakensi Pankkiyhdistyksen sanelun mukaan elinkautisen velkavankijärjestelmän. Koskinen harhautti koko eduskunnan puhuessaan, että "velkojien saatavat on turvattava riittävän pitkällä ennustettavuudella". Ne turvattiin kuitenkin jo kymmenen vuotta aikaisemmin verovaroilla. Sijoittajahemmot eivät ole laillisia velkojia, koska he eivät ole koskaan rahoittaneet nykyisiä uhrejaan. Koskisen rakentaman ansan vuoksi tulonsiirto toimii nyt kymmenien tuhansien ikääntyneiden syrjäytettyjen kohdalla köyhiltä rikkaille - ja ulosottotoimi hoitaa käytännön ryöstelyn maksutta! Sivistysmaissa ilmiötä kutsutaan valkoiseksi orjakaupaksi. Vaikka palkan/eläkkeen ulosmittausosuutta on mahdollista alentaa pienemmäksi kuin kolmannes, ainakin Joensuun kihlakunnanvouti väittää että ei voi. Oikeuskansleri Paavo Nikula ei koskaan puuttunut pankkien laittomaan vakuuksien hävittämiseen eikä laittomaan maksettujen velkakirjojen mitätöimättä jättämiseen. Nikula tai eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Paunio ei ole koskaan puuttunut kantelutieteatteriin jossa kantelija saa itselleen oikeutta avin aniharvoin. Nikula ei puutu ylipäänsä yhtään mihinkään niin että kansalainen kokisi saavansa oikeutta. Työministereitä ei ole otettu tähän vahakabinettiin, koska työministerit ovat Suomessa vain hallituksen kumileimasimia. Heille kauhotaan joka vuosi niin paljon miljoonia, että osa jää aina käyttämättä. Ja nekin jotka käytetään, tuhlataan harakoille. Virkamies on yhä aina oikeassa, myös ollessaan väärässä. Valtakunnansyyttäjänvirastossakaan ei noudateta perustuslakia. Virasto on ilmoittanut, että pakkotyöttömän oleskelu esimerkiksi Haaparannassa tai Tallinnassa on törkeä petos! Sosiaalitoimistoissa työntekijät saavat jättää täytäntöönpanematta tekemiään maksupäätöksiä, jotka sitten maksatetaan tuensaajilla. Miljoona suomalaista - kansanviidennes - on syösty yhteiskunnan ulkopuolelle, elävinä haudattaviksi. Kansanterveys on romahtanut ja terveydenhuoltopalvelut ajettu alas. Mielialalääkkeiden kulutus on viisinkertaistunut ja joka neljäs lapsi on mielenterveyshoidon tarpeessa, sitä kuitenkaan saamatta.
http://groups.msn.com/Suomiparemmaksi/omawebsivu12.msnw
Naltsukka
Sehän on suorastaa suotavaa isien- ja äitienmurhat täällä hyvinvointivaltio Suomessa.

Säästöjä sosiaali- ja terveydenhoitomenoissa!

Vuosi sitten erään entisen puhemiehen ja pääministerin nykyisen kansanedustajavaimon eduskunta-avustaja sanoi ennen kansanedustajien vaaleja, että

Suomella ei ole varaa maksaa eläkemaksuja.

No ei tietenkään, kun nämä itse porsastelivat vanhusten ja heikkompi osaisten tulevaisuuden omiin syömisiinsä ja juomisiinsa. Täältä voi lukea kokemukseni tällä ah niin ulkoisestikin entistä pääministeri/puhemiestä muistuttavan työnantajani reiluutta ja alaisensa huomiinottavaa johtamistyyliä:

Alipalkkausta

http://www.vanhemmat.com/phpbb/viewtopi ... 53&start=0

Täältä voi lukea tästä trendistä, joka on alkanut 90-luvulla:

JOUKKOMURHIA SAIRAALOISSA

http://www.promerit.net/forum/index.php ... opic=459.0

PS: Pohjoisessa isä päätti säästää tuleville sukupolville sekä vaimonsa, kehitysvammaisten lastensa ja omat eläkerahansa ja teki hoitohenkilökunnan puolesta itse likaisen työn!
http://www.youtube.com/watch?v=_PbWsF-8aJU

Siinäpä se!

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat