Seuraa 
Viestejä45973
Liittynyt3.9.2015

Onkohan vika DNA:n mokkulassa vai jossain ohjelmassa kun yhteys pätkii vähän väliä.
Mokkulassa palaa normaalisti sininen valo. Kun jotain lähettää tai vastaanottaa, valo muuttuu vihreäksi.
Välillä toimii normaalisti useita tunteja, nyt taas joutuu katkaisemaan yhteyden ja yhdistämään uudestaan 5 minuutin välein, ennen kun suostuu toimimaan. Vihreä valo ei syty lähettäessä viestiä tai syttyy vain joiksikin sekunneiksi ja tulee ilmoitus että sivu vastaa liian hitaasti, eikä yhdistä.
Poistin mokkulan ajurin ja latasin uudestaan, siitä ei ollut apua.
Puoli vuotta toimi hyvin, pätkimistä on jatkunut n. viikon.
Kännykästä katsottaessa DNA:n signaali on tässä paras mahdollinen.
Onko kellään toiminut mokkula yhtä huonosti?

Sivut

Kommentit (28)

Alveron
Seuraa 
Viestejä3639
Liittynyt12.8.2007

Kyllä on, ja vielä huonomminkin. Muuton yhteydessä piti ottaa mokkula pariksi viikoksi. Nopeuden piti olla kaksi megaa, mutta todellinen nopeus ylsi vain korkeintaan 50kb/s ja katkesi vähän väliä. Valo muuttui vodafonen laitteessa siniseksi tasan kerran, sekin kesti noin minuutin. Tästä nyt on ollut paljonkin juttua ettei nämä mokkulat usein toimi niin kuin luvataan.
Pyydä rahat takas.

Sama juttu täällä. Minulla oli jonkin aikaa espanjalainen Vodafonen sama mokkula. Samat oireet. Toimii silloin kun muistaa.

Sanoin liittymän irti yllämainituin perustein. Ei vaivaa enää

Olen kuullut vastaavia tarinoita tuttaviltani. Käytännössä nopeudet eivät ole läheskään sitä mitä luvataan. Ikävä kyllä. Mokkulaa en voi suositella kenellekään jos ei ihan pakko ole.

Toope
Seuraa 
Viestejä25073
Liittynyt23.7.2006

Jaa, itselläni on kotona kiinteä yhteys, mutta ajattelin ottaa tuohon kannettavaan jonkun edullisen mokkulan. On kai jollakin niistä hyviäkin kokemuksia?

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Samat oireet Elisan Vodafonen kanssa. Harmi vain, että mokkula on ainoa vaihtoehto asunnossani. Tässä oppii kuitenkin kärsivällisyyttä (20 kt/s). Yhteys katkee noin parin tunnin välein, ja yhdistämistä joutuu tekemään useamman kerran ennen kuin onnistuu.

En suosittele mokkulaa.

o_turunen
Seuraa 
Viestejä14769
Liittynyt16.3.2005

Ei oo mokkulaa. On Ihan oikea Nokian 6151. Toimii laakista. Hiukan arvokas, noin 15 e/kk. Väittää välillä nopeudeksi 460 kB/s, välillä jotain ihan muuta. Mutta toimii vaikkapa Lahdessa tai Turussa tai nojoo.

Korant: Oikea fysiikka on oikeampaa kuin sinun klassinen mekaniikkasi. Jos olet eri mieltä kanssani olet ilman muuta väärässä.

Näköjään vika on mokkulassa tai yhteydessä, kasasin romuista toisen koneen ja siinä toimi yhtä huonosti. Ihan hyvä vekotin oli ennen kun hajosi, ei ollut mitään ongelmia.

Joo samat on kokemukset. Mulla on ollut pari vuotta käytössä mokkulan edeltäjä eli läppärin PCMCIA/3G kortti (Vodafone). Kortti ei löydä nopeaa 3G verkkoa kuin kaupunkialuella, ja siellä taas löytyy yleensä WLAN jostakin. Mökillä, missä sillä olisi oikeasti hyötyä, se toimii vain 2G nopeudella ja se taas ei ole perinteistä modemiyhteyttä nopeampi.
Lisäksi yhteys pätkii usein. Veikkaan että yhteys on niin heikkolaatuinen että TCP/IP kärsii timeouteista noita kännykkäyhteyksiä käytettäessä.

onenörde
Veikkaan että yhteys on niin heikkolaatuinen että TCP/IP kärsii timeouteista noita kännykkäyhteyksiä käytettäessä.

Näinhän se on. Ei systeemi sääli mokkulaa. Paketit kuolee ja homma lurahtaa.

Toope
Seuraa 
Viestejä25073
Liittynyt23.7.2006

Mikäs sitten olisi järkevin ratkaisu? Pääosan hommista voi aina hoitaa kotona, mutta silloin tällöin tarvitsisi toimivaa yhteyttä liikenteessä. Yleensä tosin tulee liikuttua Helsingin alueella.

"Siirtolaisuuden hyväksyminen kehitysmaista oli pahin virhe, jonka länsimaat tekivät Toisen Maailmansodan jälkeen." - Toope

Peili olisi se keksintö, jota arabialainen ja islamilainen maailma tarvitsisi. He voisivat sen kautta nähdä syyllisen siihen, miksi omat yhteiskunnat eivät toimi.

http://tinyurl.com/jbs6kqp

Tuttua myös täälä. Vodafonen usb-modeemi elisalta ja noin 30min-2h välein yhteys katoaa ja joutuu käynnistämään koneen uudestaan että alkais taas pelittämään.
Hiemanhan toi syö miestä....

Jos nyt, tosin Veikko tietää asiat paremmin, niin totean, että koko mokkulahomma on suurta huijausta.
Kattavuusalue näytetään tasokartalla, mutta käytäpä mokkulaasi jonkun nyppylän takana tukiasemaan nähden.
Maksakaa itsenne kipeäksi. DNA on osoittautunut erittäin epävarmaksi noissa "palveluissaan"

Toope
Mikäs sitten olisi järkevin ratkaisu? Pääosan hommista voi aina hoitaa kotona, mutta silloin tällöin tarvitsisi toimivaa yhteyttä liikenteessä. Yleensä tosin tulee liikuttua Helsingin alueella.Puhelin. kaapelilla tai bluetootilla vaan läppäriin kiinni niin homma toimii. Sitä en tiedä kuin suuriin nopeuksiin puhelimet yleensä pystyy, mut mulla toimii 384kbps yhteys ainakin N70:llä täysillä.

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat