Seuraa 
Viestejä9265
Liittynyt10.12.2006

Näin unta että olin vessassa ja aikeissa kakata. Mutta ei tullut. Oli hätä kova mutta en saanut tulemaan, ilmeisesti jotain ummetusta tai vastaavaa, kakka kovalla. Ponnisteluista huolimatta ei siis tavara luistanut ja harmitti. Sitten heräsin ja helpotuin, se olikin vaan unta.

Menin tämän jälkeen oikeasti kakalle, mutta uni kävi toteen. Ei tahtonut millään tulla kakka, vaikka kuinka ponnisti. Tämä tunne oli siis jotain muuta kuin olen koskaan aiemmin kokenut, koska kakkahätä oli kova ja tuntui että pitäisi tulla, vaan kun ei tullut, syystä tai toisesta. Ei ole ennen käynyt näin.

Miten alitajuntani voi tietää tuollaisesta etukäteen jo unen aikana? Vai oliko se muka vain sattumaa? Painottaisin vielä sitä että kun en ole aiemmin tuollaista kokenut niin miten voisin tietää jostain fyysiestä tuntemuksesta että noin on tuleva käymään?

くそっ!

Kommentit (4)

Ronron

Miten alitajuntani voi tietää tuollaisesta etukäteen jo unen aikana?

Entä jos unesi ennemminkin aiheutti sen? Eli lihakset meni jumiin, koska teit siitä mielikuvaharjoittelua ennen suoritusta. Alistuit siis pelkoosi.

Urheilupiireissä tuota käytetään paljon, mutta ei varmaan juuri samalla tavalla kuin sinä sen teit vaan enemmänkin onnistuneen suorituksen aikaansaamiseksi. Tai voihan toki vastustajalle vastaavia (suoritusta haittaavia) ajatuksia yrittää aikaansaada, se on sitä psyykkausta.

Ens kerralla suosittelen uneksimaan sitä, että paska tulee suorastaan lentäen ulos. Kokeilepa mitä siitä seuraa...

Ei se ummetus lihaksista ole kiinni, vaan sen itsensä rakenteesta. Kyllä ihmisen lihaksilla saa vaikka veren perseestä lentämään, eri asia kuka uskaltaa siihen asti mennä.

Dark Serenity
Ei se ummetus lihaksista ole kiinni, vaan sen itsensä rakenteesta.

Tuo on mielipidekysymys... mitä tarkoitet "sen rakenteella"?
Jos lihakset ei toimi ei tule ulos paska eikä kusikaan, jos sopiva toimintahäiriö on päällä.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat