Seuraa 
Viestejä27432

Melkein sukua julkkikselle?

Oletko melkein sukua julkkikselle? Nyt pääset kehua retostelemman julkisuudessa olevilla melkein sukulaisillasi Tämä oli joskus muinoin Kiss FM:n ohjelma ja se oli kyllä hupaisaa kuultavaa! Esim. minä olen melkein sukua Heikki Kovalaiselle koska olen ollut hänen kanssaan samalla luokalla ja äitini kautta sukua Mato Valtoselle ja Sakke Järvenpäälle koska he ovat heränneet krapulassa samasta kämpästä Tukholman lähiöstä. Kämpän omisti äitini paras ystävätär.

Teidän vuoronne! Pankaa paremmaksi

  • ylös 1
  • alas 0

Sivut

Kommentit (35)

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810

Aika hauska avaus

No, mä oon melkein sukua Remulle, Albert Järviselle ja Kisse Häkkiselle, kun tenavana istuksin niiden treenikämpillä. Remu oli kyllä aika tuima jätkä, joten ehkä kuitenkin eniten noille kahdelle muulle. Vaikka tosin Remu sit taas on kakski kertaa asunu melkein naapurissa.

Sibeliuskin on melkein sukua, sillä emeritusproffani (RIP) on kersana istunu sen sylissä.

Ja Marski, se nyt on aika varmaa sukua sekin, kun joku isoisoäidin serkku meni jonkun sen sukulaisen kanssa naimiaisiin. Tai niin ainakin huhutaan. Ja likka on saanu sen adjutantilta pikkusena pallon.

Ja sit toi Herra Ylppö, sen yks sukulainen on likan kaveri, joten sekin on oikeestaan vähän niinko sukua.

Onks muuten entiset esimiehet ja duunikaverit kans melkein sukuu, kai ne on jos samast kämpäst herääminen piisaa. Vaan paree olla hiljaksiin niistä, mut sen verran voin sanoo, että täälläkin niitä on lainailtu aika kiitettävästi.

edittiä: Nii ja UK Kekkoselle oon kans varmasti sukua, kun oon kyläilly sen kämpillä.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
DedMoroz
Aika hauska avaus

No, mä oon melkein sukua Remulle, Albert Järviselle ja Kisse Häkkiselle, kun tenavana istuksin niiden treenikämpillä. Remu oli kyllä aika tuima jätkä, joten ehkä kuitenkin eniten noille kahdelle muulle. Vaikka tosin Remu sit taas on kakski kertaa asunu melkein naapurissa.


Härregyy! Sähän oot tosiaan läheistä sukua Remulle . Mä en oo koskaan asunut edes kerran kenenkään melkein naapurissa . Täytyy sitten vissiin miettiä ensiasunnon osto tarkkaan että pääsee retostelemaan lisää melkein sukulaisilla .

Barbaari
Seuraa 
Viestejä13621

Olen sukua Zen cafèn solistille Samuli Putrolle hänen äitinsä kautta kun oli opettajani sekä Charonin bändin pojille ja tytölle kun asuivat naapurissa ja pelailtiin pesistä ja muutakin.

Olen sukua myös monelle muulle vähemmän tunnetulle mutta lupaaville muusikolle. Van Ardenille sekä 7hz:lle.

Sitten olen myös sukua monille urheilijoille. Mika Myllylälle kun on kerran kaverini serkku. Sitten Amin Asikaiselle, Janne Ahoselle ja toki monille muillekkin mutta tässä ne kuuluisimmat joiden kanssa olen joutunut työskentelemään.

Sitten olen sukua työpaikkojeni kautta myös muutamille tv-juontajille sekä malleille.

jiitu
Seuraa 
Viestejä268
Vatkain

Tämä oli joskus muinoin Kiss FM:n ohjelma ja se oli kyllä hupaisaa kuultavaa!Mä oon melkin sukua kissin 'alkuperäiselle' aamutiimille, joka näitä juttuja teki. Ne on tarjonneet mulle ranskalaiset hesburgerissa, kun eivät ite jaksaneet syödä ja oltiin samassa pöydässä.

Ja sitten mä olen oikeesti sukua melkein julkkikselle, nimittäin kun riittävästi kelaa sukua yläspäin niin vastaan tuloo ISOO ANTTI. Rannanjärvihän oli sitten vähän eri sukua.

Muitakin melkein sukulaisia löythyy sen verta paljon, ettei niitä viiti kaikkia tähän yhteen pistää

el6
Seuraa 
Viestejä1457

Mää olen istunu Simo Frangeenin kanssa melkein samassa pöydässä Pikilinnan terassilla. Viime lauantaina.

Oli muuten tyylikkäästi pukeutunut herrasmiäs tää Simo.

.

el6
Mää olen istunu Simo Frangeenin kanssa melkein samassa pöydässä Pikilinnan terassilla. Viime lauantaina.

Oli muuten tyylikkäästi pukeutunut herrasmiäs tää Simo.


Mitäs tuo nyt on. Mä olen istunut Irwinin kanssa samassa pyödässä ja Esa Pakarinen ja Masa Niemi ovat juoneet mun isän viinoja.

Kerran tuli Olavi Virta varhain aamulla vastaan. Hymyili sen näköisenä, että oli käynyt vieraissa.

Ja nyt muistan, jumaliste, olen sanonut käsipäivää Väyryselle ja Virolaiselle.

Että kyllä sukua melkein löytyy. Löytyis varmaan enemmänkin, mutta on vähän muisti huonontunut noissa likisukua pippaloissa.

Vierailija
valtiokonttorin elatti
Mitäs tuo nyt on. Mä olen istunut Irwinin kanssa samassa pyödässä ja Esa Pakarinen ja Masa Niemi ovat juoneet mun isän viinoja.

Jos juo toisen viinoja niin sitten voi kyllä jo laskea verisukulaiseksi!

Stinger
Seuraa 
Viestejä4720

Olen kätellyt ja vaihtanut kevyen tervehdyksen Martti Ahtisaaren kanssa, että josko olen sitten melkein sukua hänelle?

”Tietämättömyys antaa ihmiselle paljon luultavaa.”
-George Eliot

Retard
Seuraa 
Viestejä28258

Keskustan kansanedustajalle ja curlingin olympiamitalisti Markku Uusipaavalniemelle olen myös melkein sukua, koska olen tuntenut hänet nuorempana. Olen melkein sukua myös entiselle tennistähti Ville Liukolle koska olemme tuttuja. Tapio Korjukselle olen oikeasti sukua.

Kuoluaikainen tuttuni lensi ulos Big Brother-showsta koska oli yrittänyt käyttää humalassa seksuaalisesti hyväkseen sitä kimmaa, jos joku skandaalin muistaa? Eli julkkis-rikollisiakin melkein sukulaisista löytyy, tai no, kyseessä on vain melkein julkkis tai BB-julkkis, eli en tiedä lasketaanko tämä sääntöjen mukaan meriitteihin.

Näyttelijä Jarmo Mäkiselle olen melkein sukua, koska hän on mun kaverin sukulainen.

Depence mode -bändin laulajan David Gahanin kanssa olen ollut samoissa saunailtapirskeissä Hartwall-Arenalla, tosin olin jo hyvässä maistissa, enkä muista tuon taivaallista illan tapahtumista, joten kansainvälistäkin melkein-sukulaisuutta löytyy. Rasmus bändin Laurille ja Eerolle olen melkein sukua, koska sukulaiseni on ollut heidän luokalla peruskoulussa. Laurin kanssa on tullut myös istuttua iltaa kahdestaan helsinkiläisesssä kuppilassa oluen lipittelyn ja kuulumisten vaihdon merkeissä. Remu Aaltoselle Olen myös melkein sukua, koska olen ollut hänen poikansa X kanssa Ruotsissa muutaman päivän reissussa. X on myös tutuni kouluajoilta. Olen melkein sukua myös Pelle Miljoonalle, jonka kanssa olen ollut niin Helsingin urheilutalolla kuin uimastadikallakin saunassa samaan aikaan ja on tullut moikattuakin, kun aika usein samoihin aikoihin saunomassa oltiin. Kaverini mielestä yhdennäköisyys oli ilmeinen, kun ostin eräissä festareissa rastat ja ledivaloilla vilkkuvat aurinkolasit. Pääsimme kaverini kanssa myös samisten festarien yhteydessä läheisen yökerhon nettisivuille valokuva-albumiin (kuva on vieläkin netissä!!) samoissa varusteissa, joten olemme hänen kanssaan siis melkein julkkiksia kummatkin. Eli mut voi lisätä julkkisten listaan, jos joku teistä mut tuntee.

Kaikkia melkein sukulaisia julkkiksia en muista/jaksa listata ja muutaman muistamani muun julkkiksen listaaminen paljastais liikaa mun henkilöllisyydestä.

Jos argumentista ei voi johtaa yleistä sääntöä, sillä ei ole sisältöä.

sinnipirtti
Seuraa 
Viestejä5161

tulihan tuonnekin soitettua, mutta muistaakos kukaan mitä yhteistä minulla ja "sukulaisellani" hessu hopolla?

sainpas tästä jopa kissfm:n paidan.

toisen polven pilkkuvirhe

Olen ollut Ruissalossa syömässä lounasta Tarja Halosen kanssa ja se myöhemmin tunnisti minut kadulla sukulaisekseen ja sanoi "terve"

Antti Niemi, jalkapallomaalivahti, on hilkkuserkin pikkuserkku. Sukuun tulee myös joku Kekkosen Urkin selänpesijä, en muista nimeä.

DedMoroz
Seuraa 
Viestejä19810
Barbaari
Stinger
Olen kätellyt ja vaihtanut kevyen tervehdyksen Martti Ahtisaaren kanssa, että josko olen sitten melkein sukua hänelle?Ensimmäinen melkein sukulainen melkein nobelistin kanssa.

Onkohan totta että maailman kaikki ihmiset ovat melkein sukua 6 ihmisen kautta toisilleen?


Toinen. Tädin mökki oli Maran naapurissa.

Luultavasti ainakin liki, jos tällanenkin nobody ku DM on vain kahden ihmisen kautta melkein sukua Bill Clintonille ja nimeltä mainitsemattomalle istuvalle pressalle, ja heidät kun laittaa jonoon kolmannneksi, niin jo onkin aikamoinen kaarti persoonia melkein sukua.

I usually give people more chances than they deserve but once I'm done, I'm done.

Melkein-sukulaisia! Hähää! Oukkidoukki...

Melkein-sukulaisiani ovat mm. Juice Leskinen, jonka kanssa olen pari kertaa heittänyt läppää synnyistä syvistä; Vesku, Pöystin Tomppa ja Ojaharju, joiden kanssa olen kallistanut lasia Kosmoksessa ...runoilijoita ei varmaan lasketa... ja poliitikoista melkein-lähisukulaisena pitäisin Merikukka Forsiusta, joka toistuvasti yksissä juhlissa nyppi paitani yhtä rintanappia... tätä kautta olen myös Vanhaselle ja Harkimolle melkein-sukua... hyhhyh...

Nuoruudessani minulla myös oli lyhyt, mutta intohimoinen suhde Suomen Pankkiin sekä joitakin vuosia myöhemmin Meritaan; nimiä mainitsematta.

Surukseni on myös todettava, että palstallakin harvakseltaan kirjoittava tarkastaja Ankardon isoäiti oli isoäitini hieman yksinkertainen sisar.

jiitu
Seuraa 
Viestejä268

Pistetäänhän pari lisää tälle alasivulle:

Oon melkein sukua Jorma Ollilalle, kun mun lapsuudenaikaisen kaverin isä nettosi Espoossa sijaitsevan kivan kokoisen talon verran nokian optioilla.

Ja sit mulla on tota lätkäsukua vaikka kuinka ja paljon. Ensinnäkin Nicklas Bäckström on melkein lähisukua, koska mun toisen lapsuudenaikaisen kaverin isoveli on pelannut junnuna sen kanssa samassa joukkueessa.

Ja Hjallis onkin sitten jo verisukua, koska sen poika on aikanaan tullut yllättäen ovet ryskyen samaan huoneeseen jonkin (sota?)leikin yhteydessä ja tetsannut mun edessä.

jiitu
Seuraa 
Viestejä268
Barbaari

Onkohan totta että maailman kaikki ihmiset ovat melkein sukua 6 ihmisen kautta toisilleen?Eikös tuo ollut joku ihan tutkittu juttu, että jenkkilän alueella tuo pätee. Eli siis satunnaisille ihmisille oli laitettu kirjeitä, jotka hänen piti tuttaviensa kautta välittää jollekin toiselle satunnaiselle ihmiselle ja keskimäärin se vei 6 askelta. Näin muistelen kuulleeni. Varmaan maailmanlaajuiseksi sukulaisuudeksi vaaditaan sitten jo 7, tai jopa 8 askelta?

Ai niin, laitetaan nyt vielä yksi aivan tuore sukulaisuus: oon valmistunut samasta tilaisuudesta ja samalta linjalta Maija Vilkkumaan siskon kanssa ja varmistaakseni sukulaisuuden, olen joskus ympäripäissäni nähnyt itsensä Maijan ja pyytänyt ison nimmarin käsivarteen sukulaisuuden varmistamiseksi.

Ronron
Seuraa 
Viestejä9265

Rauteelle, sille jääkiekkoilijalle, koska hän on entisen matikan opettajani poika. Oli muuten kaikkien aikojen asiallisin matikan opettaja.

Eppu Normaalille, koska isäni on ollut saunassa hänen kanssaan.

Eugen Schaumanille, koska hän löytyy sukukirjastamme isäni puolelta. (onhan hän Suomen kansallissankari..)

くそっ!

jiitu
Seuraa 
Viestejä268
Ronron

Eugen Schaumanille, koska hän löytyy sukukirjastamme isäni puolelta. (onhan hän Suomen kansallissankari..)Mehän ollaan sitten keskenämmekin sukulaisia, kun olemme sukua "positiivisella väkivallalla" kuuluisaksi nousseille

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat